Spletna trgovina VidaXl
Mi smo pri njih (prvič) naročili ta cvetlična korita, ker podobnih drugje nismo našli:
https://www.vidaxl.si/e/8718475727545/vidaxl-vrtna-cvetlicna-korita-2-kosa-vodna-hijacinta-rjave-barve
Paket prispel v 4 dneh. Kvaliteta izdelave je nekaj srednjega, je pa tudi v našem primeru bilo nekaj poškodb v pletenju:
https://ibb.co/yfgzg1T
https://ibb.co/3CdvQvY
Sicer se nismo hoteli ukvarjati z reklamacijami in smo sami pobarvali poškodovana mesta, da se ne vidi toliko. Je pa res, da cena spet ni tako nizka, da bi upravičila takšen izdelek, tako da me ne mika, da bi pri njih spet naročali.
Vida xl je poden. Dvakrat naročili, dvakrat razočaranje.
Prvič obljubljajo prek slike neko lepo zadevo, sobno pregrado. Ko smo dobili paket, so bile palice krive, niso šle lepo noter, tako da bi človek skoraj uničil stvar preden jo sestavi. Luknje so zvrtane na približno, robovi nebrušeni, tako da se blago cefra. Blago je bilo naročeno belo, dobili smo neko umetno poliseter zelenkasto rumen odtenek, kot da bi shranjevali blago v scalnici.
Poden.
Drugič pa naročili bambusov delilnik prostora, kot rolo. Dobili 25cm prenizkega, odlomljena stranica na sredini delilnika in se zelo lepo vidi, da ga je nekdo neprofesionalno skrajšal za tistih 25 cm.
Da bi imela pravnika ali da bi bila sama pravnica bi se jim dogajalo.
Hvala lepa za tako stvar.
Čim dlje stran. Raje denar za material pa sami naredite doma, ker bo bolje.
Jaz sem bila glede na prebrane komentarje na forumih precej v skrbeh, pa sem vseeno naročila barske stolčke (dva paketa po dva), ker nikjer drugje niso imeli tako zanimivih, še manj pa tako poceni. Za en paket sem dala okrog 136€, dostava je bila zastonj. Moram reči, da je bila izkušnja dobra – naročilo sem oddala v torek, plačala s kreditno, potem sem dnevno prejemala nek update o stanju naročil na mail, no v petek pa že obvestilo, da je paket v dostavi. V ponedeljek je prispel z DPD. Montaža enostavna, v paketu vsi deli, tudi izvijač z vijaki – celo dva vijaka viška za vsak slučaj. Stoli pa tudi takšni, kot so delovali na sliki. Za ta denar nadpovprečno dobra izkušnja. Je pa res moj prvi nakup pri njih, tako da lahko ocenjujem samo na podlagi tega. ?
dobre izkušnje, 11.03.2018 ob 14:58
Sam sem vrnil izdelek ,za katerega sem bil prepričan da je narejen bolj kvalitetno glede na ceno.
Povedal sem situacijo kako je in zadevo brez problema vrnil ,k njim nazaj.
denar dobil nakazan na TR.
Priporočam nakup, fer odnos.
Pri njih bom še kupoval.
Tudi Mi smo plačali preko upn položnice vnaprej zdaj pa imamo z njimi težavo, ker so izgubili plačilo in nam ne pošljejo pohištva.kako naj od njih dobimo nazaj denar 435,00 eu?
NE KUPUJTE pri VEDA XL – NIČESAR NE PLAČUJTE V NAPTREJ. V oktobru 2023 sem naročil nekaj kosov pohištva pri Vida XL. Nato ni bilo ne potrdila o vplačilu un ne dostave blaga, nič. Ko sem naredil pritožbo in poizvedbo, mi sprva sploh niso odgovorili. Šele po 4x pisanju so mi odgovorili in to isto floskulo večkrat, da jim naj pošljem potrdilo o plačilu. Vsakokrat po tem sem nekaj dni čakal, da sem dobil odgovor, da so “zadevo predali naprej” in potem spet nazaj povratno vprašanje, da jim naj pošljem dokazilo o plačilu. Dokler jih nisem nagrulil in so “našli moje vplačilo” in potem spet nič reakcije itd, tako v tem smilu, ko sem jim pisal ene 8x v roku 14 dni. Na koncu so mi izdali neko kvazi potrdilo od firme ADYEN (ne vem kaj je to?), da so mi vrnili denar, a na mojo banko ni ničesar prišlo. Tako čakam še danes, ko ni nič in stalno znova pišem, tej pokvarjeni firmi VIDA XL, in stalno se sprenevedajo. Sedaj jih bom fizično rubil.
Narocil omarico za pod umivalnik. Dostava hitra,omarica polomljena. Kontakt komaj nasel na netu,po 1o-ih emalih dobil navodilo za vracilo. Po 6ih dneh dobil novo,odprl embalazo,omarica ponovno poskodovana. Pravijo da gre v tretje rado. Je pa kvaliteta katastrofa. V embalazi ti posljejo se vsaj 0,5 kg prahu-zagovine.
Po navadi se drzim nacela….nimam denarja da bi poceni kupoval….se pa vsak kdaj zaj..e.
Forum je zaprt za komentiranje.