Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti Spletna trgovina noče vrniti nakazila

Spletna trgovina noče vrniti nakazila

Pozdravljeni, v spletni trgovini sem naročil nek parfum, denar sem nakazal vnaprej. Potem sem dobil obvestilo, da parfuma ni na zalogi in ga bodo poslali v roku deset dni. Mine dva tedna in dobim sporočilo, da parfuma ne bodo mogli dobaviti in so mi ponudili vračilo denarja ali podoben izdelek. Odločil sem se za vračilo denarja in ker ga po enem tednu še nisem prejel sem jim znova pisal in so mi rekli, da bo nakazano jutri. To je bil zadnje sporočilo, ki sem ga dobil od trgovine, sedaj jim pišem in mi nič ne odgovarjajo, denarja pa še vedno ni.
Kaj naj sedaj storim oz. komu prijaviti.

Spoštovani!

V vašem primeru je najbolje,da se obrnete na Tržni inšpektorat RS.

Lep pozdrav!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana info@koprivsek-op.com http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close