Najdi forum

spletna stran

kdo mi lahko pove kaj potrebujem za spletno stran registracijo domene na placam domeno poj najdem gostovanje a se kaj rabi. Najdel sem domeno letno pride 10.99 eur. in gostovanje na nihovem serverju 60 eur. A je to prevec ali je solidna cena in ali se kaj rabim kaksen program za urejanje spletne strani ali moram kaksnemu placati da mi to stran tudi uredi havala za odgovore.lp

če želiš vozit avto, ni dovolj, da imaš malo keša in enega kupiš… fino je še, če imaš še kak izpit prej.

Drugače je pa to malo bolj obširna reč. Uporabi Strička Googlija. Načeloma ne rabiš nič, razen beležke in nekoliko znanja o ftpju, html-ju itd. Lahko pa enostavno iz worda skopiraš html dokument na net, ampak ne se potem čudit, če bo vse skupaj bolj čudno videt

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Če nisi preveč zahteven, imaš lahko svojo stran brezplačno tu: Pogoj je le, da se registriraš na Gmailu.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close