Najdi forum

Spletna stran

Kaj priporočate nekomu, ki bi se rad naučil nekaj o ustvarjanju spletne strani in jo poizkusil ustvariti?
Nisem vlih prijatelj z angleščino zato bi mi prav prišel kakšen program oziroma navodila v slovenščini.
Hvala za odgovore.

kaj bi ti priporočou…hmm…kjižnco pa tm poišč kšno knjigo.
drgač pa začni ustvarjat v dreamweverju. je tok preprost da verjetn naus rabu navodil 😀

______________________________ Zgubiš pri kartah, dobiš v ljubezni, eni so srečni, drugi pa trezni.

Tole misliš? Še vedno ne vem zakaj se gre?

jogurt, na enakem sem. Jaz bi si rada naredila spletno stran, pa nimam pojma kako začet.

________________________________________________________ <http://matjer.moj-album.com/>

Obstaja odlična knjiga Dreamwever v 24 urah;ko jo naštudiraš, lahko delaš čuda.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Ja dajte stručkoti pomagajte. Nas je kar nekaj, ki bi radi poizskusili narediti spletno stran pa ne vemo kje začeti.

Najbolj enostavno jo je narediti v Wordu, potem pa “shrani kot spletna stran”, jo uploudaš na kakšen zastonjski strežnik(pri nas 10 MB nudi Volja) in zadeva je rešena.Hitre zadeve so tudi:,
Strani sta v angleščini.Kliknete na Sign up in se registrirate. Stran že vsebuje urejevalnik, tako da spletno stran izdelate kar on-line; to pomeni, da vam
strani ni potrebno naknadno nalagati na internet, ampak jo že od začetka
nalagate na strežnik, ki vam omogoča gostovanje in je torej že na internetu.
Gostovanje je brezplačno, imate 100 Mb prostora. V slovenščini nisem našel nič primernega. Za pomoč pri prevajanju si poglejte

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Mogoče bo pomagalo tudi to:

Lahko greš v knjižnco, si sposodš nekj knjig o ustvarjanju spletnih strani, in pol začneš.. Ustrezen program za spletno stran pa si najdeš na http://www.download.com/ kjer vpišeš v iskalnik ime programa in izbereš ustrezen download, inštaliraš in začneš z ustvarjanjem.. Lahko pa si od koga dobiš kopijo celotnega programa, mal povprašaš naokol in bo. Lp!

lahko pa greš tudi na google in vpišeš v iskalnik šola html, pa ti najde kupček osnovnih začetnih navodil v slovenščini na netu… naprimer . Sicer je to malo počasnejša varianta, ampak mogoče je pa le fajn vedeti par osnov o html-ju

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close