Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Spletna knjigarna s tujimi knjiigami

Spletna knjigarna s tujimi knjiigami

Če bi bil na tvojem mestu, bi jim poslal elektronsko pošto s številko naročila in razlago, da pošiljka ni bila dostavljena. Če je bila namreč poslana 16.12., bi morala biti pri tebi zagotovo nekaj dni pred božičem.

Okej, hvala. Sm poslala. 🙂

Decembra so očitno transportne poti bolj zasedene 🙂 Moja naročena knjiga je bila odposlana 2.12., prišla pa je šele 23.12.

To se razlikuje od trgovca do trgovca – včasih jih dobim v nekaj dneh, včasih traja skoraj mesec dni.

… pred božičem in novim letom je škoda upati na normalne roke za pošiljanje – spletne trgovine, v katerih naročam, posebej opozarjajo, da lahko zaradi preobremenjenosti njihovih pošt v tem času prihaja do zamud pri dostavi v druge države.

Tudi sama imam naročenih nekaj stvari, ampak pred prihodnjim tednom ne bom delala panike – imam izkušnje od lani, da je dobro počakati še kakšen teden.

lp, m.

Se strinjam, sem že čisto pozabil na divje praznike, ki so bili vmes.

Mene pa zanima, ali obstaja-bo obstajala možnost, da od angleške besteller dobiš predračun (proforma invoice) in bi jim nakazal na njihov bančni račun denar za izbrano knjigo. Ali pa bi to za angleško bestseller počel slovenski bestseller (za provizijo, seveda). To bi po mojem mnenju olajšalo nakup mnogim.

Lp!

Hehehe, ne da bi vedela za tole debato (tako dolgo me ni bilo tu, da sem pozabila geslo), sem pred 14 dnevi naročila pet knjig pri bestseller.si in moram jih moram res pohvaliti.
Knjige, ki sem jih želela, sem hitro našla, naročila, plačala in v enem tednu so bile že pri meni! Skoraj hitreje kot pri naročilih v SLoveniji!

te lahko vprašam kako si plačala….preko kartice ?

Živjo. Mene pa zanima če kdo ve kje bi lahko kupila knjigo z naslovom Po jezusovi poti. Rada bi jo podarila nekomu ki bi mu to pomenilo zeeeloo veliko. Na internetu sem vse knjigarne prečesala in nobena je nima. Hvala vsem in l.p.

New Report

Close