Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Splav v četrtem mesecu s komisijo

Splav v četrtem mesecu s komisijo

To je posledica tudi tega, da se satanizem tako širi. Zlo je pač zlo. Splav je zlo, nesreče so zlo, kovid je zlo. Bankrot je zlo, neumnost je zlo.

Fora je pa v tem, da se zlo vrača z zlim. Samo ne v tej generaciji, običajno čez dve. Ne vem zakaj.

Kolikor jaz poznam nosečnic, ki so planirale v roku par let otroka, so se odločile zanosit v tem času, dokler nimajo dela in dokler imajo še povprečje za bolniško in porodniško iz predkoronskih časov.

Jutri bodo opravili. Razlog je, da sem imela 210 krvnega pritiska in 130 utripov. Drug razlog ja ta, da sem stara že skoraj štirideset let in imam že dva otroka. Toda nikoli prej nisem imela težav s srcem. Zdaj imam pa neke Merckove tablete v obliki srca.

A nisi rekla, da je razlog slabo finančno stanje?

Svet je postal tako grozen, da je za otroke itak boljše, da se sploh ne rodijo. Vrsta upokojeni, ki zjutraj stojijo pred trgovino je grozljiva. V tistem mrazu, stare in nikomur ni mar. Nikomur ni mar zanje, ki jih zebe. S čim so si to zaslužile? Vsaka, ki se odloči za splav je svojemu otroku naredila veliko uslugo.

A nisi rekla, da je razlog slabo finančno stanje?
[/quote]

Tudi jaz bi dobila krvni tlak, če bi imela v sebi živo bitje, ki se bo rodilo v svet v katerem stare ženske ne smejo hkrati nakupovati. V svet v katerem si niti gat ne smeš kupiti. Tudi jaz bi rekla:”Stop” in šla na splav.

In tista, ki pravi, da to delajo s kvačko, nesramno laže. Stres je pobral krvavi davek in zato bo še veliko več otrok umrlo še preden se bodo sploh rodili. Stres povzroča raka, krvni pritisk, odpoved srca in ženske so mu izpostavljene, ker ne morejo delati. Potem pa izgubijo otroke v šestem mesecu. Hči tiste gostinske je nedolžna žrtev in ne psihopatinja, ki je s kvačko…
Zlonamerne govorice o nedolžnem dekletu, da si je sama s kvačko sprožila spontani splav.

Umiri se malo. Ti se lahko odločiš, ali boš živela v takem svetu, kot je. Otrok se v materinem telesu ne more odločat, a bo živel, ali ga bodo izsesali, ali usmrtili z injekcijo. To se v tem svetu, kakršen je, lahko pač odloča njegova mati. Škoda, da je čakala kar štiri mesece, da se je odločila tako, kot se je.
Jutri, avtorica, praviš, da bodo opravili. Da te malo popravim, ne bodo opravili, opravili boste. Najprej boš podpisala dokument, s katerim boš dovolila, da opravijo. S tem, kar boš jutri naredila, boš morala živeti. Lahko pa pokažeš pogum, borbenost, kot bi naredila levinja in medvedka in rodiš tega otroka v ta svet in mu pokažeš, da ni svet le bolezen in trpljenje, svet je tudi ljubezen, nesebična pomoč, prijateljstvo in zaupanje.

Tudi jaz bi dobila krvni tlak, če bi imela v sebi živo bitje, ki se bo rodilo v svet v katerem stare ženske ne smejo hkrati nakupovati. V svet v katerem si niti gat ne smeš kupiti. Tudi jaz bi rekla:”Stop” in šla na splav.
[/quote]
Doktorica Johana Budwig je vedela, da pomanjkanje kisika povzroča raka. Izraelci so s kisikom obrnili staranje.
https://www.metropolitan.si/zdravje/izraelski-znanstveniki-obrnili-proces-cloveskega-staranja/
Maske bodo padle, ko se bo število rakov in splavov drastično povečalo.
Zna se zgoditi, da bo kolonializator postal kolonija. Tisti, ki so v Afriki in Ameriki delali kolonije bodo postali kolonija…

Umiri se malo. Ti se lahko odločiš, ali boš živela v takem svetu, kot je. Otrok se v materinem telesu ne more odločat, a bo živel, ali ga bodo izsesali, ali usmrtili z injekcijo. To se v tem svetu, kakršen je, lahko pač odloča njegova mati. Škoda, da je čakala kar štiri mesece, da se je odločila tako, kot se je.
Jutri, avtorica, praviš, da bodo opravili. Da te malo popravim, ne bodo opravili, opravili boste. Najprej boš podpisala dokument, s katerim boš dovolila, da opravijo. S tem, kar boš jutri naredila, boš morala živeti. Lahko pa pokažeš pogum, borbenost, kot bi naredila levinja in medvedka in rodiš tega otroka v ta svet in mu pokažeš, da ni svet le bolezen in trpljenje, svet je tudi ljubezen, nesebična pomoč, prijateljstvo in zaupanje.
[/quote]
Ampak, če gre sam na oni svet, je to njegov greh, ker samomor je greh in se zanj gre v pekel.
Maja je zaradi ukrepov dobila visok krvni tlak, ker ni mogla več sedeti v pisarni avtošole in so ji danes najbrž že postrgali po notranjosti maternice.
Maja bo zdaj morala biti zadovoljna z dvema otrokoma, ker če ne bi bilo ukrepov bi imela Maja tri. Jaz sem pa čisto zadovoljena s svojima mačko in psom.
Maji pa želim, da se ji krvni tlak počasi uredi, da njena dva otroka ne postaneta siroti.

Vse odobrijo. Ta zima bo smrtonosna za nerojene otroke.

Po drugi strani pa bo generacija otrok, ki se bo v tem času spočela in rodila, nekaj posebnega. Rodila se bo pogumnim staršem, ki zaupajo v moč dobrega in to jim daje tudi sposobnost, da premagujejo vse ovire.

Virus niso ošpice ali variola, da bi se ga lahko rešili. Če bi bili Kitajci odgovorni in bi se prebivalci Wuhana ne vozili z letali in se vlačili po Bergamu bi se ga mogoče rešili. Tako se bomo pa rešili samo otrok. Vsako leto bo tu in vsako leto bodo ženske namesto treh imele po dva (če sploh) otroka. https://www.thailandmedical.news/news/columbia-university-study-shows-that-emerging-sars-cov-2-variants-resist-antibody-neutralization,-contradicting-vaccine-manufacturers-studies
Deset let kasneje bo virus še tukaj, samo težav s prostorom in osebjem v vrtcih ne bo več, ker se bo število otrok prepolovilo. Zaradi ukepov virus ne bo zamejen, bodo pa zamrjeni porodi, to pa ja.

Zaradi pomanjkanja kisika in stresa prihaja do poškodb. Izraelska kisikova komora je dokaz, da bomo te ukrepe dražje plačali kot bi epidemijo variole.
Če bi bila noseča, bi tudi jaz šla na splav, da posledic maske ne bi nosil še moj otrok. Čez dest let boste sami spoznali, da sem imela prav.

Veliko splavov je bilo in bo. Vaši sosedje bodo pa postajali črnci (npr. Somalija, Etiopija…), muslimani so že sedaj, samo čedalje več bo bolj zapečenih, romi, Kitajci….

In potem boste nekega dne postali 3. svet,neuvrščeni, hlapci, ki se boste morali podrejati večini. Zakaj? Zato, da se je ženska lahko 80 let odločala, da bo pobijala svoje otroke…. Prej se ni, potem se tudi več ne bo, ker bo hlapec pod tujo vladavino.

Res lepo prihodnost ste namenili otrokov, ki ste jim dovolili živeti, ki jih niste prej pobili in tako boste tudi plačani v prihodnosti.

Veliko otrok je bilo splavljenih v teh zadnjih treh mesecih in z njimi smo mrtvi tudi mi.

No poglejte si tole in se vprašajte, zakaj bi tista Maja imela tri otroke? Si otroci zaslužijo živeti v tem peklu? Ni bolje, da so splavljeni? https://www.rt.com/op-ed/514054-covid-pandemic-billionaires-richer/

Tudi jaz mislim, da je najbolje, da zmanjšamo število otrok. Otroci si ne zaslužijo živeti v tem suženjstvu in zato je bolje, da jih ni. https://www.zerohedge.com/covid-19/watch-uk-police-harass-and-arrest-people-going-work-shops

Normalno je, da se v teh časih vedno več deklet in žena odloči za splav. Vsak razumen človek ve, da virus ne bo izginil in da normalnega življenja ne bo nazaj. Zato je edina možnost, da otrokom prihranimo to, da jih pač ne rodimo.

Sklepam, da je torej v lekarnah odprta posebna vrsta za nakup kondomov in kontracepcijskih tablet, na ginekoloških klinikah pa zaposlujejo dodaten kader za izvajanje sterilizacij.

Mene pa zanima, če je Maja sploh še živa? Je preživela splav ali jo je že prej infarkt?

Maja se ne bo več oglasila v tej temi in nobeni podobni.

Kakšnem suženjstvu neki? Joj ste eni mehkužni. Še nikdar v zgodovini človeštva ni človek (v razvitem svetu) bolj lagodno živel kot danes.

Saj skoraj vse spustijo skoz. Pač se jim zdi bolje, kot, da bi se ženske doma igrale s kvačko ali cevjo.

Kakšnem suženjstvu neki? Joj ste eni mehkužni. Še nikdar v zgodovini človeštva ni človek (v razvitem svetu) bolj lagodno živel kot danes.
[/quote]

V Severni Koreji tudi ne smeš hoditi iz kraja v kraj. Toda to je že druga tema. Ponavljam pa, da je potrebno zaščititi otroke pred smrtjo in edina možnost je, da človeka zaščitiš pred smrtjo in trpljenjem je, da ga sploh ne rodiš.
Če bi se otroci ne rodili, bi zdaj starši ne nosili torb pred šole. Ne bi jih, ker tudi staršev ne bi bilo. Če bi se tisti, ki zdaj protestirajo pred desetimi leti odločili za antinatalizem, bi njihovi otroci ne bili zdaj osamljeni in (zaradi maske še bolj) ogroženi za zaboleti za rakom. Pač jih ne bi bilo. Nikoli ne bi zboleli, nikoli ne bi bili osamljeni in nikoli ne bi umrli.
https://drmalcolmkendrick.org/2021/01/27/does-lockdown-work-or-not/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close