Splav v četrtem mesecu s komisijo
Kakšen masaker, lepo te prosim. A ti sploh veš, kako izgleda “splav” v 2. in 3. trimestru? Plodu se, ko je še v maternici, v srce vbrizga kalijev klorid, kar povzroči njegov zastoj. Plod v tem trenutku umre. Nato se sproži porod.
[/quote]
Lahko ga pa tudi v narkozi izsesajo iz tebe, kot so ga meni. Pred tem sem dobila papir, kjer sem morala podpisati, da dovoljujem fetalno smrt. Pustili so me samo v sobi s tem dokumentom in kulijem. Pred najstrašnejšo odločitvijo v mojem življenju. Še zdaj se spominjam tega kolebanja, ali naj podpišem smrtno obsodbo svojemu otroku, ali ne. Odločila sem se in naglo podpisala. Zmagala je moja želja po udobju. Ljudje, ki imajo licenco za legalno ubijanje, so mi nato dali apaurin, zaradi katerega mi je bilo v 20 minutah že vseeno, še bolj vseeno mi je pa bilo, ko so me na mizi še zafiksali z neko injekcijo, da sem izgubila zavest. Ko je prišel popoldne pome moj fant, sva bila ves čas tiho. Ni kazal kdo ve kakega sočutja do mene in meni se je zdelo na nek način kar prav tako. Od takrat je šel najin odnos strmo navzdol. S smrtjo tega otroka, je umrla tudi najina ljubezen.
Lahko ga pa tudi v narkozi izsesajo iz tebe, kot so ga meni. Pred tem sem dobila papir, kjer sem morala podpisati, da dovoljujem fetalno smrt. Pustili so me samo v sobi s tem dokumentom in kulijem. Pred najstrašnejšo odločitvijo v mojem življenju. Še zdaj se spominjam tega kolebanja, ali naj podpišem smrtno obsodbo svojemu otroku, ali ne. Odločila sem se in naglo podpisala. Zmagala je moja želja po udobju. Ljudje, ki imajo licenco za legalno ubijanje, so mi nato dali apaurin, zaradi katerega mi je bilo v 20 minutah že vseeno, še bolj vseeno mi je pa bilo, ko so me na mizi še zafiksali z neko injekcijo, da sem izgubila zavest. Ko je prišel popoldne pome moj fant, sva bila ves čas tiho. Ni kazal kdo ve kakega sočutja do mene in meni se je zdelo na nek način kar prav tako. Od takrat je šel najin odnos strmo navzdol. S smrtjo tega otroka, je umrla tudi najina ljubezen.
[/quote]
Jaz pišem o splavu v 2. in 3. trimestru, ti pa o splavu v 1. trimestru.
https://youtu.be/9fhyJItGPko
[/quote]
Pogovarjamo se o splavu v 2. trimestru v SLOVENIJI in ne v ZDA. Kaj počnejo tam, je njihova stvar, jaz vam razlagam, kaj se dela tu.
https://youtu.be/9fhyJItGPko
[/quote]
Kreteni
Pogovarjamo se o splavu v 2. trimestru v SLOVENIJI in ne v ZDA. Kaj počnejo tam, je njihova stvar, jaz vam razlagam, kaj se dela tu.
[/quote]
A misliš, da tam pa vejo, kaj se v resnici počne? Vsi verjamejo, da je vse kot mora biti, tako, kot to verjamete ali verjamemo tukaj. Nekje ja, torej delajo tako, kot je treba, nekje pa ne.
A misliš, da tam pa vejo, kaj se v resnici počne? Vsi verjamejo, da je vse kot mora biti, tako, kot to verjamete ali verjamemo tukaj. Nekje ja, torej delajo tako, kot je treba, nekje pa ne.
[/quote]
Biznis: se menijo kot da bi šlo za pesek.
Ja lej ljudje spijo kot bi jih zastrupili.
Zakaj so se splavi med samostojnimi podjetnicami in ženskami, ki vodijo deooje tako noro povečalo? Zakaj je hči neke gostinke doživela spontani splav v šestem mesecu? Kaj se dogaja s to kategorijo? In zakaj se dekleta, ki imajo status samostojnega podjetnika in so zunanje sodelavke podjetij, zdaj tako zelo odločajo za splav? Zakaj? Kaj se dogaja s temi Slovenkami?
Zaradi posledic korona virusa bo potrebno uvažati Somalce in Etiopijce.
Nekaj zdravnikov je satanistov in zato dajo tablete, da se začne spontani splav. Oni čakajo kakor lačni volkovi…
Poznam te in ti poznaš mene. Tvoje delo lahko brezplačno opravijo študentke ekonomije. Jaz sem jim pa lahko mentorica ali pa si jim ti mentorica. Pokliči doktorja Gregorja Jagodiča, da ti pošlje punce, ki te bodo nadomestile. Gre za brezplačne punce, ki potebujejo mesto za prakso.
Ti si prestara in preveč pametna za splav. Nisti trapasto dekle, ki pade v kremplje izkušene satanistke v beli obleki…
Nisem vedela, da obstaja statistika poznih splavov med s.p.-ji?? Lahko prilepiš kakšen link do raziskave? Tvoja soseda in sestrična od sodelavke ni dovolj.
[/quote]
v tej temi se je znašlo kup trolov, po moje Veseli oče v petnajstih variantah
spontani splav v 6. mesecu ne obstaja.
po 24. tednu gre vedno za porod, ne glede na izid
umetna prekinitev nosečnosti pa je nekaj čisto drugega
v tej temi se je znašlo kup trolov, po moje Veseli oče v petnajstih variantah
spontani splav v 6. mesecu ne obstaja.
po 24. tednu gre vedno za porod, ne glede na izid
umetna prekinitev nosečnosti pa je nekaj čisto drugega
[/quote]
Ni bil samo doktor Josef Mengele takšen satanist in čarovnik, ki bi znal skoz maternični vrat spraviti celo roko v maternico in v njej razkosati otroka.
To je pozni splav, ko gre čarovnikova rokca (dobro je, da je čarovnica, ker čarovnik ima večjo roko). Ne misliti, da se v Sloveniji to še ni zgodilo, da se je to dagajalo samo v okolici Fort Detricka ko je doktor Josef Mengele nekaj kolovratil naokoli.
Forum je zaprt za komentiranje.