Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spinalis stoli

Spinalis stoli

Zanimajo me vaše izkušnje glede pisarniških stolov Spinalis. Cene le teh so od 80 tisoč dalje, kar ni ravno poceni. Je udobnost in kvaliteta toliko večja?

ja so v redu
sam na začetku se ga moraš navadit

mi je pa za stol 80000 sit in več mnogo preveč…

Moj mož pravi, da imajo v njegovi firmi vsi take stole (ker večinoma cel dan sedijo za računalnikom) in da so super. Jaz sem stole poskusila (sedla na njih) in so mi bili všeč. Tudi meni se zdi, da so zelo dragi, vendar ker veliko sedim, se odločava za nakup v bližnji prihodnosti… Mislim, da je to dobra naložba ali malo drugače iz ene izmed reklam: hrbtenica vam bo hvaležna…

LP

Ja v naši firmi jih imamo in moram reč, da so fajn. Na začetku se ga moraš kar navadit, počasi se moraš navajat nanj, ker si kar zmatran prve dni ko sediš na njem. Se mi pa zdi, da mišice na spodnje delu hrbtenice res skoz delajo. Zgoraj se moraš pa vseeno sam pokonci držat, ni tako da bi kar pokonci sedel, se moraš kar sam navadit in vspodbujat.

Na sredini sedeža je občutek kot bi sedel na žogi, zadaj pa je občutek bolj stabiken in tudi nasloniš se lahko.

Pa lep danček!

Z vidika zdravnice v fantovi druzini, ki ga je tudi nabavila, je ta stol idealen za hrbtenico (sploh za tiste, ki veliko sedijo) in njeno lego.

Morte pa dobro zasluzit, da si lahko privoscite stol.

se posebno morate delati v bogatih firmah… BLAGOR VAM!

🙂

Ja, se ga moraš res navadit. Jaz sem prve dni nekajkrat cepnila dol sodelavcem in sodelavkam pred noge, ker zadeva nima opore, sploh če se nagneš naprej :)). Sedaj mi je všeč, me ne boli hrbet.

Jaz ga imam tudi v službi, pa se mi ne zdi nič posebnega.

Moti me ker se določeni deli stola ne dajo naravnati na osebo – npr. hrbtni del je povezan z naslonom za roke. Ko naštimaš, da ti lepo sede na hrbtenico pa rokam višina naslona ne štima. Pa dol ne gre zadosti, če si majhen moraš imeti še naslon za noge, da sediš pravilno.

Moje mnenje: ni vreden svojega denarja. Menim, da se da za veliko manj denarja dobiti boljši stol in potem narediti več na rekreiranju hrbtenice – bo več učinka.

Res je veliko za stol, zato sem tudi želela izvedeti, ali je vreden tega. Res se dobijo cenejši stoli, ki pa imajo ponavadi obupne barve prevlek in še te sintetične, o kvaliteti pa ne bi mogla presojati.

Mi smo kupili otrokoma za v njune sobe in enega za v računalniški kotiček. Pa moram priznati, da kadar delam za otrokovim računalnikom pripeljem navaden stol iz moje sobe, ker mi je ful zoprn, ker se skozi maje in je treba pazit, kako se vsedeš. Otroka sta se pa navadila.

Men je najbolš ležalnik, mi bol prav pride, hehe:)

Definitivno vreden denarja. Mož je imel že kar močne bolečine v hrbtenici in odkar uporablja ta stol – pa veliko sedi za racunalnikom- nima težav. Cena je visoka, ker stol v celoti delajo v Sloveniji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close