Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spider

Spider

Koliko si star?

17 let.

Spider je po moje star tam nekje od 27 do 30 let. 🙂

Mislim da med 35 in 40, ali pa kakšno leto več kot 40.

32

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Torej vse še ne prestare in neobrabljene kandidatke med 18-25 imajo šanse pri tebi? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

S čem se ukvarjaš? Oziroma kaj si po poklicu, kakšno izobrazbo imaš?

Rofl:)))

Še kakšna glasbena? Kdo si ti, da bi ti jaz odgovarjal na osebna vprašanja?:)

Kr pojavi se en “zate” in sprašuje osebne zadeve..pha ha ha

Spider, zgleda da si nekomu všeč, pa ne vem ali zaradi zmožnosti pletenja mreže ali zaradi razmišljanj 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Torej vse še ne prestare in neobrabljene kandidatke med 18-25 imajo šanse pri tebi? :)))[/quote]

Pa da ne komplicira s kakšno ljubeznijo. :))))

No, saj ni treba odgovoriti če ne želiš.
Tudi starost je osebno vprašanje, pa si odgovoril. Ne vem zakaj se zdaj jeziš!

Zaradi razmišljanj….mmmmm

Zdi se mi, da je Spider eden redkih, ki vse piše o sebi. Torej je treba samo malo pobrskat po zgodovini:).

Samo Zate ….. 🙂

Spider…. mariborčan, 32, pravnik, zelo načitan, trda lupina, mehko srce…. skratka človek, ki bi ga bilo vredno spoznati.:)

p.s.
Moje mnenje 🙂

na pitona ste pa pozabli no 🙂

A onega iz tiste slikce v gatkah? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A onega iz tiste slikce v gatkah? :))))[/quote]

ravno tega ja :))

unga k je gate težko zadnjga dobit 🙂

A onega iz tiste slikce v gatkah? :))))[/quote]

ravno tega ja :))

unga k je gate težko zadnjga dobit :)[/quote]To lahko pa samo njegova mamica stori, ko ga na dan za kopanje (sobota) umiva……
Potem pa hitro čiste gatke za naslednji teden gor, da se ne bi prehladu oz ga ne bi kdo vidu…… :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

hm, men pa bl samostojen deluje, oz un njegov drugi pol ziher. na mamico nekak še nisem pomislila, mislim, da ne igra take vloge v njegovem lajfu, morda se mu prej kej zamerila koker da ga ujčka takole

To lahko pa samo njegova mamica stori, ko ga na dan za kopanje (sobota) umiva……
Potem pa hitro čiste gatke za naslednji teden gor, da se ne bi prehladu oz ga ne bi kdo vidu…… :))))[/quote]

Glej, pacient. Sej vem, da si domišljaš, da si duhovit, ampak počasi greš preko meje. Zate vemo, da si v lajfu šel dobesedno z joške na joško, 20 let zakona to dokazuje. Zato so ti čudni in nedojemljivi vsi, ki so kadarkoli živeli drugače. Da si brez svoje žene ne znaš niti riti obrisat, ti povsem verjamem. Upam, da so te v JNA naučili vsaj postiljat posteljo.

Te debate ne mislim nadaljevat, sploh s tabo ne, ker z vsakim sovjim novim postom dokazuješ, da si enostavno en tradicionalistični zadrtež, vi mi pa glave v nobenem primeru prali ne boste. Nemara si pa tudi nekoliko ljubosumen, ker nikoli nihče ne odpre teme o tebi, ne glede na to, koliko s evsiljuješ s svojimi nasveti.

On je razkrinan. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spider ti bi si pa res lahko glavo opral….. 😀 😀
A v tvoji temi se lahko le o tebi piše? 😉
Kaj potem res ti tisti ki je slikce gatk gor limal in se hvalil s pitonom? Kaj tudi Primožev vazelin si sprobal?

Daj no pajki malo več prožnosti in smisla za humor bi pa lahko pokazal, al si vedno tako našpičen? :/

Heh, meni je pa za pajkijevega pitnona vseeno.

Mi je pa ostal v spominu njegov besedni zaklad, ko je naslavljal svojo nesojeno e-ljubezen… :/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jaz nisem pozabila, sam ne upam si ga dražit, da me ne pikne ali celo zadavi :)))))))))))

Jaz nisem pozabila, sam ne upam si ga dražit, da me ne pikne ali celo zadavi :)))))))))))[/quote]

mogoče bi blo boljš, da ga kam noter daš in mu pol zaigraš na piščalko :)))))) sej veš kaj pol sledi….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close