Spider
A onega iz tiste slikce v gatkah? :))))[/quote]
ravno tega ja :))
unga k je gate težko zadnjga dobit :)[/quote]To lahko pa samo njegova mamica stori, ko ga na dan za kopanje (sobota) umiva……
Potem pa hitro čiste gatke za naslednji teden gor, da se ne bi prehladu oz ga ne bi kdo vidu…… :))))
To lahko pa samo njegova mamica stori, ko ga na dan za kopanje (sobota) umiva……
Potem pa hitro čiste gatke za naslednji teden gor, da se ne bi prehladu oz ga ne bi kdo vidu…… :))))[/quote]
Glej, pacient. Sej vem, da si domišljaš, da si duhovit, ampak počasi greš preko meje. Zate vemo, da si v lajfu šel dobesedno z joške na joško, 20 let zakona to dokazuje. Zato so ti čudni in nedojemljivi vsi, ki so kadarkoli živeli drugače. Da si brez svoje žene ne znaš niti riti obrisat, ti povsem verjamem. Upam, da so te v JNA naučili vsaj postiljat posteljo.
Te debate ne mislim nadaljevat, sploh s tabo ne, ker z vsakim sovjim novim postom dokazuješ, da si enostavno en tradicionalistični zadrtež, vi mi pa glave v nobenem primeru prali ne boste. Nemara si pa tudi nekoliko ljubosumen, ker nikoli nihče ne odpre teme o tebi, ne glede na to, koliko s evsiljuješ s svojimi nasveti.
Spider ti bi si pa res lahko glavo opral….. 😀 😀
A v tvoji temi se lahko le o tebi piše? 😉
Kaj potem res ti tisti ki je slikce gatk gor limal in se hvalil s pitonom? Kaj tudi Primožev vazelin si sprobal?
Daj no pajki malo več prožnosti in smisla za humor bi pa lahko pokazal, al si vedno tako našpičen? :/
Heh, meni je pa za pajkijevega pitnona vseeno.
Mi je pa ostal v spominu njegov besedni zaklad, ko je naslavljal svojo nesojeno e-ljubezen… :/
Forum je zaprt za komentiranje.