Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spider

Spider

Kapo dol, ker si eden redkih, ki pove točno tisto, kar misli, pa še res je (99%, sej vse pa ne mroeš met prav 😛 )… Pa tud če komu stopiš na žulj, sploh pa je že to plus, da razmišljaš, kar pa danes skor nihče več ne (drugi namesto njih…). Kdaj greva na kavo, da kako rečeva 😉 ? LP

Če ti misliš to kar on misli, še ne pomeni da je to tudi res!

Ko boš naslednjič spet kaj v naših krajih. Ali pa jaz mogoče v vaših.:D

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A mi ostali pa povemo to, kar ne mislimo? Vem, da si rekla eden redkih ja…
😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi jaz povem tisto ,kar si mislim, pa nisem Spider 🙂

enako !
verjetno še kdaj preveč, ker je pač forum anonimen

Ja, ampak Spider ima vedno isti nick….kar zate ne bi rekla…tudi jaz imam vedno istega …pa xtrm prav tako…in to pomeni, da ne moremo kar lupati v tri krasne…..

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Pa je res tako težko,razumeti sočloveka,sej tudi ,če kako neumnost, kdo kdaj pove še ne pomeni “da lupa v tri krasne”,en pač več dajo na zasebnost,drugi iščejo pozornost,nekateri provocirajo,….in bistvo foruma je pomagati sočloveku in povedati to, kar si misliš ne glede na to ali imaš prav (poskusit ni greh) ,mnenje je mnenje in hvala bogu, da ima vsak svojega……(to je moje mnenje)

DISKRETNOST JE LEPA ČEDNOST napisal:

in bistvo foruma je pomagati sočloveku in
> povedati to, kar si misliš ne glede na to ali imaš prav
> (poskusit ni greh) ,mnenje je mnenje in hvala bogu, da ima vsak
> svojega……(to je moje mnenje)

Se strinjam. Ampak nekateri pa napadejo kot stekli psi, ce jim mnenje ni vsec ali pa si ga interpretirajo na lasten nacin samo zato, da si potem lahko anonimno dajo duska. Pa brez kaksnih dolgorocnih posledic kot na primer, ce bi bili tako radodarni z zmerljivkam in zaljivkami v krogu prijateljev, druzine in sodelavcev.

Poudarek je na nekateri, to se zdalec ne leti na veliko vecino udelezencev tega foruma.

res ne vem, zakaj ne bi zmeraj povedali, kaj mislimo – na forumu. med seboj se niti ne poznamo in sploh smo anonimni. če se pa kdo tukaj spreneveda, potem pa res samo sebi laže. tako vsaj menim jaz. torej: če nisi nesramen človek, ki rad zmerja in zbada ter žali, potem je tisto, kar meniš, nujno povedati. v nasprotnem pa nimaš tukaj kaj iskati.

“Bodi to kar si”,jaz sem sama sebi v ponos, čeprav imam napake še ne pomeni, da sem pokvarjena.

Sej ste ostali tud OK 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close