Najdi forum

Pozdrav še enkrat!

Kazalo sem naredil sam, “na roke”, brez avtomatizirane verzije, ki jo word ponuja. Vse je lepo in prav, a le ena stvar me moti. Številke ob desnem robu lista so, čeprav sem vsako s pikcami spravil čisto do konca, neenakomerno razporejene ena pod drugo. Stvar sicer ni kritična, je pa rahlo opazna. Zanima me, kaj storiti, da bodo res lepo podpisane ena pod drugo.
Upam, da štekate, kaj sem hotel povedat. 🙂

…………………………………………………32
………………………………………………….33
………………………………………………..34

…..v tem smislu. Kako jih torej lepo zgliham ob rob?

Hvala!

Pikice ne delaj na roke. Če že delaš kazalo na roke potem namesto pikic izberi pikčasto obliko tabulatorja.
Tam kjer bi rad imel pošlihtane številke strani klikni zgoraj na ravnilo, da se pokaže tak mali črni L. pojdi v oblika, odstavek, tabulatorji in spodaj izberi drugo možnost, polg so pikice, in potrdi
Sedaj napiši nekaj in pritisni tabulator (širši gumb nad caps lock) in pikice bodo pošlihtane.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Seveda je rahlo opazna, tudi pika je znak, pa naredsi isto število pik
…………………………………. 32
…………………………………. 33
…………………………………. 34

Ja to ne bo pomagalo, ker so pred pikami različno dolge besede, ane?!

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

S tabulatorji gre, preverjeno.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Ena zelo enostavna finta, brez tabulatorjev.

Naredi tabelo. Besedilo daj v tabelo. Označi, da so črte nevidne in poravnavaj besedilo in številke znotraj tabelice. Besedilo poravnaš levo, številke pa poravnaš desno. Pa je.

ja, ampak potem ne more imet pikic… 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

vem da s tabulatorji gre, jaz sem odgovorila ‘še enemu’

primer:

pes………. 7
krokodil………. 8

(enako število pik)

ali

pes…………… 7
krokodil…….. 8

nikoli ne bo enako, če narediš s tabi, pa bo

Hvala

Gre tudi s pikicami, jih pač zapišeš za besedilom 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close