spet vaginalne kroglice
Kvaliteta kroglic je sorazmerna s ceno. Ne kupuj nekih poceni variant, ker boš vrgla denar stran – lahko se strgajo, morda celo razlepijo po sredini. Lateks ali silikon je najboljše, čeprav so nekateri na te sestavine alergični… Ravno tako naj bo prevlečena vrvica. Jaz imam silokonske, take pisane črno bele, ful lepe pa tud drugače sem zadovoljna z njimi. Zraven kupi še lubrikant, ki ga moraš nanesti pri vsaki uporabi. Če je treba seveda;-) Drugače pa ti želim veliko vibracij – tako pri uporabi kar tako ali med samim sexom ali kar se boš že spomnila – variant je veliko:-)
Amy,
kroglice so v bistvu stimulator; kroglica, noter je pa še ena kovinska kroglica in ta kovinska kroglica med hojo, vožnjo z avtomobilom…. povzroča tresljaje in kar lepe užitke tem spodaj..
No, jaz jih imam šele od predvčerajšnjega, tako da kakšnih eksperimentov še nisem delala…. bom pa vsekakor poizkusila….
Sedaj pa zanimam še mene kaj je res in kaj ni res s temi kroglicami!? Berem ogromno čtiva za kaj se uporabljajo, kako so sestavljene, kdaj in kje se jih uporablja, nikjer pa ne zasledim dejanske posledice uporabe. Predvidevam, da so podobne kot vsa plastika, ki jo ponujajo v seks šopih, ki deluje rajcig – ampak samo na prodajnih policah.
Forum je zaprt za komentiranje.