Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet ta Mercator!

Spet ta Mercator!

Ne v Mercatorju, ne kje drugje.
Mislim, da je šlo pri tebi samo za nesporazum.Iz muhe delaš slona.
Misliš, da je prodajalkam fino, ko so kar naprej ene akcije in popusti? Vsak dan je drugače in povem ti, isto ne dohajajo, kot ti ne.Zato ne bodi nestrpna .[/quote]

Če nisi dojela, da je post najbolj namenjen obnašanju šefice, beri, beri, beri, dokler ti ne bo šlo v glavo!

Kot sem napisala hodim redkokdaj. In ne, škarij nisem vrnila, ker nisem več imela računa, kaj prodajajo sem jim pa povedala, takoj. In ja, šefica je bila točno takšna kot sem opisala, žal.

Ne v Mercatorju, ne kje drugje.
Mislim, da je šlo pri tebi samo za nesporazum.Iz muhe delaš slona.
Misliš, da je prodajalkam fino, ko so kar naprej ene akcije in popusti? Vsak dan je drugače in povem ti, isto ne dohajajo, kot ti ne.Zato ne bodi nestrpna .[/quote]

Ja, se strinjam.
Blagajnicarka je v bistvu dobronamerno ponudila popust in popust je na katerikoli izdelek, ki ni v akciji.
Potico je avtomaticno racunalo po polni ceni, ker je bil za njo zajtevan popust s Pika kartice.
Zal nesporazum in niso trgovke krive za zmesnjavo s popusti in akcijami in kuponi.

Je bil pa odnos poslovodje zelo nesramen. Verjetno odraz tvojega skakanja v luft in vseh ostalih strank. Ni prav, da se je tako obnasala do tebe, trgovec mora znati marsikaj speljati diplomatsko in prijazno.
Ampak v koncni fazi, kaj pa ves, kaj se cloveku dogaja se poleg sluzbe in danes nam zivljenje ni kaj naklonjeno…[/quote]

Glej, jaz nisem popolnoma nič skakala v luft, napisala sem, da je bila prodajalka prijazna, da se je takoj ponudila, da denar vrne. In če sem prijazna jaz, pričakujem, da bodo prijazni tudi trgovci, v tem primeru pa šefica. Nisem pa človek, ki bi tiho stala in poslušala kako ona povzdiguje glas nad menoj in poskuša pred vsemi ostalimi kupci krivdo zvrniti name. To pa ne. Priznam, da potem pa nisem bila tiho. In tudi nikoli ne bom.

Komplet ponudba se je spremenila. Vse je z juga…. ne ti meni tra la la, k nimaš pojma!
Pejt nazaj pod brajdo in spij kozrček rujnega![/quote]

Aja iz kje bi pa ti rada? A mogoče pri 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} samozadostnosti pri svinjskem mesu, pod 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pri zelenjavi itd? Gospod Židan že desetletje uničuje kmetijstvo vi bi pa radi slovenske izdelke? Malo morgen. In kaj takega se je spremenilo pri ponudbi? Tistih par artiklov dodatno. Malo beri deklaracije, Pik dobavlja za AVE, Madžari in Italijani za Celjske mesnine oz. Loški pršut in še bi lahko naštevali, ampak ja grem raje na kozarček, ker očitno pomaga videti stvari bolj jasno kot tebi, ki si na vodi. Aja pa lahko še napišeš katero prehrambeno podjetje je Slovensko. Ne se sekirat, če jih ne boš naštel-a veliko bom tako ali tako videl dvojno.

Komplet ponudba se je spremenila. Vse je z juga…. ne ti meni tra la la, k nimaš pojma!
Pejt nazaj pod brajdo in spij kozrček rujnega![/quote]

Aja iz kje bi pa ti rada? A mogoče pri 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} samozadostnosti pri svinjskem mesu, pod 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pri zelenjavi itd? Gospod Židan že desetletje uničuje kmetijstvo vi bi pa radi slovenske izdelke? Malo morgen. In kaj takega se je spremenilo pri ponudbi? Tistih par artiklov dodatno. Malo beri deklaracije, Pik dobavlja za AVE, Madžari in Italijani za Celjske mesnine oz. Loški pršut in še bi lahko naštevali, ampak ja grem raje na kozarček, ker očitno pomaga videti stvari bolj jasno kot tebi, ki si na vodi. Aja pa lahko še napišeš katero prehrambeno podjetje je Slovensko. Ne se sekirat, če jih ne boš naštel-a veliko bom tako ali tako videl dvojno.[/quote]

Ej……… čin! 🙂

Mislim, ta Irena je pa res gajstna baba.
Jaz že zaradi Irene nebi šla več v Mercator.
Kaj pa misli, da je? Da je boga za jajca prijela, ker je šefica.
Mislim …. tu mač!

Dragi Mercator,

ko takole vestno spremljate po forumih, dajte še malo uredit zadeve, čez katere se stranke pritožujemo na forumih!

In sicer :

1. Od kar ste te kupone prenesli na kartice, imamo stranke samo 1x popust! Prej smo dobili 2 kupona, enega za petek in enega za soboto! Prikrajšali ste nas za en popust po naši izbiri.
Pa še prej smo lahko koristili kupon na izdelek, ki je bil v akciji, zdaj ne. Ok, razumem, ampak tako ste nas navadili in zdaj se jezimo! Pa še v trgovinah je sama zmeda!
Lahko bi potem vsaj na tem enem kuponu dali višji popust, vsaj 35{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!

2. Roba po manjših, a ne nekih majhnih Mercatorjih je zanič, slaba in slaba izbira! Osnovnih stvari ni!
Sadje in zelenjava katastrofa, tudi v hipermarketih opažam slabšo kvaliteto kot je bila prej, a se vsaj da še kaj izbrat, v marketih pa komaj kaj izbereš, v manjših prodajalnah pa bolje da sploh ne kupuješ sadja in zelenjave!
Ukrepajte!
Prej sem hodila v Mercator izključno samo zaradi sadja in zelenjave, ki je bilo v Hoferju zanič, zdaj pa včasih rajši kupim hoferjevo umetno kumaro kakor pa kumaro pri vas, ker jo pol stran vržem!

Tako da, če že berete forume in špijunirate, kaj se v kateri poslovalnici dogaja, dajte še malo mnenje upoštevat in popavite zadeve![/quote]

Podpis!!
Pa še to …prenovljeni Hiper Mercator v Šiški …je z eno besedo – katastrofa.
In nisem edina takega mnenja.

Dobro, tole s potico je res skregano z vso zdravo pametjo. Razumem, da ne morejo dati popusta na popust, ampak ne razumem prodajalke, da je pomislila, da bo tebi bolj kul kupiti po dražji ceni, samo zato, da boš lahko izkoristila popust na kartici 🙂

Drugače je meni ta sistem bolj všeč, ker papirnatih kuponov itak nisem dobivala, saj nimam reklam, poleg tega so ljudje izrezovali dodatne kupone iz letakov v trgovini in naredili celo štalo, eni so imeli po par kuponov in so zabasali blagajno … pa s temi dnevi so tudi samo dodatno gnečo delali v trgovinah. Vzameš eno stvar na teden po nižji ceni, kaj češ lepšega. Jaz sem npr. Nutello in je lepo 3,75 namesto 4,99. Če to ni prima.
Hodim v mali vaški Mercator in lahko samo pohvalim, tudi izbiro, čeprav seveda nimajo vsega. So pa obdobja, ko je bolj ubogo z zelenjavo, to se pa strinjam. Načeloma grem pa po večino svežih zadev še vedno v Mercator. Recimo mandarine z Neretve … hvala bogu, da jih imajo a ne.

M na TKM v Siski. moski pred menoj prinese na blagajno brivnik, na katerem je nalepka -50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, velika vsaj 5 cm. Prodajalec potegne preko skenerja in reče, da ni več v akciji, da mora placati polno ceno. Moski mirno rece, da po redni ne bi kupil in gre. Halooooo?? Nalepka je na artiklu, kako je lahko po redni ceni? Dragi Mercator, ocitno ste siti kupcev in nas prav porivate cez cesto k Hoferju.

A jamrate vsi/e, da so ‘vedno’ vrste v Mercatorju? ??
Pa pike, pa položnice, pa mamca …. pa prodajalka poklepeta…?!

Istočasno se zgražate nad drugimi, ki vam kar ZMEČEJO futer v košaro in Spissdi Gonzales!

Kwa vam sploh paše? Prijazen odnos in in par sekund ali šibaj?
Nooo, če ste Mecatorjev kupec potem veste, kakšn folk se nabere pred blagajno. Nekaj podobnega , kot na cesti.

K.u.r.c vas gleda!

No, v tem primeru pa mene ne bi kar tako odpikali. Zahtevala bi brivnik po ceni, kot je označena. Zahtevala bi poslovodjo in ji zagrozila z inšpekcijo in jo tudi poklicala, v kolikor mi izdelka ne bi želeli prodati po označeni ceni.

Očitno bomo morali v telefone dodati novo vizitko – inšpektorje…..

No, v tem primeru pa mene ne bi kar tako odpikali. Zahtevala bi brivnik po ceni, kot je označena. Zahtevala bi poslovodjo in ji zagrozila z inšpekcijo in jo tudi poklicala, v kolikor mi izdelka ne bi želeli prodati po označeni ceni.

Očitno bomo morali v telefone dodati novo vizitko – inšpektorje…..[/quote]

Točno to! Če je en artikel označen ……ti ga morajo prodat po tej znižani ceni.

Meni se je to zgodilo pri Mecatorijevem mesarju. Kupim štikel mesa….. ker je bila akcijska cena.
Mesar vrže na vago, zavije in nalepi ceno, da te kap.

Rečem milo: “EJ stari, po moje si se zmotil, tu na šipi piše pol manj!”

Se je opravičil in odtipkal ‘staro’ ceno. Je pa takoj umaknil tisti presnet pildek!

Sporštovani ,vi očitno niste razumeli ničesar kar je ga.napisala! Ste pač škodoželjna in nagajiva oseba,po tistem znanem Slo izreku:”Naj sosedu koza crkne!” !

Ni kriv Mercator ampak mazohisti,ki uživajo v tem ,da jih nekdo j..e in enako privoščijo tudi drugim!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close