Spet sperma
ce vaju to zanima, naredta preizkus doma, ko mu ga lepo obdelata, nemudoma takrat si zazelta njegov poljub, ko bosta se mal okol ust in v ustih “paconasti”, pa da vidimo kolk bo zagret, če je taprav bo, če ni, bi jaz drugic mal premislila kot bi se z njim se tko po njegovo igrala.Enak pa vidve, si upata polizat prst, ko sta ga mal prej mele v svoji muci, ce si, pol lahko enak zahtevata od njega, če si to ne, bodta rajs tih.
Moja izkušnja je pa taka. Pri orali je moja nadvse razgreta, tko da kar priteče vse popapca. Pa me je zanimalo kakšnega okusa ma ta tako opevana sperma. In nič, pošpricam jo po trebuhu in joških, ko sva oba končala in se spravim na delo . Lepo poližem in zadržim v ustih , nakar se strastno zaliževa in pokasirava vsak polovico. Ne boste verjeli, da sva preživela oba. Strinjam se , da ma šnicel boljši okus,samo tud sperma ni tako nagravžna kot eni opisujete. Se pa strinjam , da enim pač ni všeč okus. Tudi men čaj smrdi in ga ne pijem. A zato ga ne smejo še ostali ?????
Forum je zaprt za komentiranje.