Spet pretepli Slovence v Umagu
Varn, 24.08.2025 ob 23:28
Noben varnostnik niti noben lastnik lokala nima pravice nikogar udarit in kaj šele mlatit in poškodovat. Tako da lastnik lokala, ki je Slovence tepel kar s palico in to po smrtno nevarne področju po glavi in njegov sin, ki je Slovenca kar nokavtiral, gresta v zapor. Razen če bo samo prekršek zoper JRM.
Vse kar sta smela storiti, je, da po neupoštevanju njunih opozoril slovenskih svatov, poklicati hrvaško policijo.
Zelo zagrenjena svatba, da greš po njej plesat v lokal in te naložijo ko psa !!
Pretepanje in to s palico po glavi ni rešitev oz. ni način, je nedopustno. Če je kaj narobe, se takoj pokliče policijo in ta uredi ( jih odpelje, pripre, ovadi). Pretepanje ( v Poreču so fanta skoraj ubili!!) bi morali kaznovati.
točno tako, 25.08.2025 ob 09:03
Pretepanje in to s palico po glavi ni rešitev oz. ni način, je nedopustno. Če je kaj narobe, se takoj pokliče policijo in ta uredi ( jih odpelje, pripre, ovadi). Pretepanje ( v Poreču so fanta skoraj ubili!!) bi morali kaznovati.
Vsak varnostnik bi to moral vedeti. Seveda tudi izvajati. Če pridejo razgrajači, se pokliče policijo in oni ukrepajo dalje. Pretepanje ( zelo brutalno v večini primerov) ne paše v dela in naloge varnostnika. Tisti, ki si tega ne more zapomnit, ne more bit varnostnik.
Anonimno 6767, 24.08.2025 ob 20:14
So to sončkarji, ki so bili vzgojeni v duhu permisivne vzgoje in jim nihče nič ni mogel? Ko odrastejo, pa opletajo z jeziki tam, kjer takega odnosa ne tolerirajo in padejo udarci,…. kakšna je zgodba druge strani?
Še za tistega, ki misliš, da je Slovenec, ugotoviš da ima nekić v genih, po mami. Pravi Slovenci smo vzgojeni v pohlevne viničarje in hlapce, v genih zapis, ki še stoletja ne bo izbrisan. Nam na kraj pameti ne pade, da bi razgrajali drugje. Če že kje, potem za štirimi zidovi pijani mlatijo svojo familijo. To kričanje in razgrajanje in norenje, in nabijanje cecealkojikurac na max v avtih, tega ni bilo v Sloveniji. Mogoče v Ljubljani, drugje pa malo. Tako da se moramo navaditi na poreklo novih in novih Slovencev. Se sploh ne pozna, da je 30k slovencev zapustilo državo v zadnjih 5 letih.
Saj ga ni s palico po glavi. Z roko ga je na gobec in je tip padel na tla in udaril z glavo.
Drugače pa si kar predstavljam…. do konca nasekani po zaključku praznovanja so rinili še naprej. In lastnik lokala je naredil napako, da jih je sploh spustil v lokal. Polivanje, razbijanje, dretje… saj vsi vemo kako se taki do konca nabiti primerki obnašajo.
Najbrž pa je lokal obratoval preko odpiralnega časa, zato so se odločili, da jih sami naženejo ven. Se lepo vidi, da v lokalu ob incidentu praktično sploh ni bilo več gostov…. Najbrž pijandure niso želele oditi domov?
Zakaj pa mene nihče ne pretepe?
Jaz mislim, da če bi se pri nas grdo obnašali, bi tudi kdo znal koga pretepsti. Pridi v Koper na plažo nabijat muziko pa razbijati flaše, pa bo najbrž podobno. Samo, da če tu delaš kažin, te bo še po denarnici udarilo. Hrvatje bi mogli pisat globe za povzročanje hrupa in vandalizma, pa da vidimo koliko bi si upali na njihovih plažah žurat. Onesnaževat naravo in motim mir.
Mene nihče ne pretepe nikjer. Pa sem vsako leto na Hrvaškem.
Anonimno 9123, 25.08.2025 ob 10:38
Saj ga ni s palico po glavi. Z roko ga je na gobec in je tip padel na tla in udaril z glavo.
Drugače pa si kar predstavljam…. do konca nasekani po zaključku praznovanja so rinili še naprej. In lastnik lokala je naredil napako, da jih je sploh spustil v lokal. Polivanje, razbijanje, dretje… saj vsi vemo kako se taki do konca nabiti primerki obnašajo.
Najbrž pa je lokal obratoval preko odpiralnega časa, zato so se odločili, da jih sami naženejo ven. Se lepo vidi, da v lokalu ob incidentu praktično sploh ni bilo več gostov…. Najbrž pijandure niso želele oditi domov?
Meni se je zdelo, da vidim palico, ki tepe nekoga.
Tri684, 25.08.2025 ob 12:39
Ja Švabov si ne upajo… to je dejstvo.
Drugo dejstvo je, da Slovenci sami iščejo… na hrvaško gredo pit, pa razbijati, še čudno da jih niso polni zapori.
Saj vemo kako se obnaša kmetavzarsko govedo, ki miški, da je cel svet njihov. Ni čudno, da koga nabijejo. Verjetno švabi ne razgrajajo toliko.
Res je, na Hrvaško se sme hodit samo puščat svoj denar, poveseliti se pa ne smeš?
Normalni se Hrvaške itak ogibamo, Je drugje bolje, ceneje in še dobrodošel si. Hrvaška je za luzerje, ki niso sposobni iti dalj kot 2 uri vožnje z avtom.
Meni je tale zadnji primer pretepanja malo tako tako…mogoče komu delam krivico, ker ne morem vedet kako je bilo v resnici. V tem primeru so po mojem bili te gostje dosadni sebi, bogu in lastniku, lokal je bil na posnetku videti prazen in se po mojem niso dali odpravit ven. Ne zagovarjam lastnika, da je vzel v roke palico, to nikoli ni OK, ampak da bi bili pa gostje iz čistega miru napadeni pa tudi ne verjamem. Mislim, da so bili kar vsi vpleteni vredni svojega denarja, tudi te, ki so bili nabunkani.
Vsi primeri, ki so se zgodili v zadnjem mesecu imajo nekaj skupnega, popivanje, noč in neprimerno obnašanje tako “Slovencev” kot njihovih pretepačev. Nisem še zasledil, da bi prebutali nekega Slovenca iz ljubega miru v nekem turističnem kraju, sredi belega dne, brez nikakršnega razloga. No, ko bo pa tak primer, potem bo pa to zaskrbljujoča novica. Do takrat je pa vse to samo kršenje javnega reda in miru ter posledice tega.
Fakintomson, 24.08.2025 ob 19:49
Ko jih jebe purgere,ustaške hrčke…mene že dolgo ni bilo dol in dvomim da bom še kdaj.Kvalitete nobene,odnos kot v praveku….ko jim bo zmanjkalo turistov,jim bo tudi denarja…potem pa naj se sklofajo med sabo primitivci jedni…na kratko….KO JIH JEBE
Jp,cene prenapihnjene, morje usrano
Ceneje je it na kanarce, pa v diskoteki te ne bo nihče pretepel ali če si na plaži.
Bo pa treba tudi turiste izobraziti, da plačane počitnice ne pomenijo srat in odmetavat smeti, ko ti pade, pade.
Sam na kratko- zakaj pa rinete dol, če vas -odkrito- ne marajo…pač perferirajo Nemce, Avstrijce…itd, itd, je marsikaj zadaj…
So pa Čehi že pogruntali , da ni vse v Jadranu …in so šli masovno raje drugam…
Slovenci pa nucamo še to spoznat. Torej se izognit hrvaški Istri, na otokih Dalmacije so pa še prijazni baje…Itak pa imajo najraje , da jim pošlješ denar – sam tebe pa ne nucajo hehehehe…
Opcije za preživet dopust je pa tudi več, ni samo morje anede., ..saj bo spoznanje prišlo kmalu…
pomorci, 25.08.2025 ob 12:43
Res je, na Hrvaško se sme hodit samo puščat svoj denar, poveseliti se pa ne smeš?
Normalni se Hrvaške itak ogibamo, Je drugje bolje, ceneje in še dobrodošel si. Hrvaška je za luzerje, ki niso sposobni iti dalj kot 2 uri vožnje z avtom.
Poveselit? POVESELIT? Jaz si veselja ne predstavljam kot divjanja in dretja in razvijanja. Oprosti, ampak tvoja pravica do veseljačenja, se konča tam, kjer se začne pravica drugih: do miru.
Forum je zaprt za komentiranje.