Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet pretepli Slovence v Umagu

Spet pretepli Slovence v Umagu

Joj Slovence nas bodo zdesetkali ti Hrvatje v Istri. Saj je kot na fronti. Spet so jih pretepli in je eden končal s krvavitvijo možganov, trije pa ranjeni.

Ni Hrvatija za vsakogar. Moje težko prigarane socialne ne vidijo tam doli.

Skoz ta doručak nosit na plažo je tud dolgčas.

Prvič je naključje, drugič je napaka, tretjič pa je sistem.

Odgovor na objavo uporabnika
Eugenius, 24.08.2025 ob 19:40

Prvič je naključje, drugič je napaka, tretjič pa je sistem.

Sistem pijanih razgrajačev? Treba se bo naučit obnašat, ko kam greš.

Anonimno 1695, 24.08.2025 ob 19:43

Sistem pijanih razgrajačev? Treba se bo naučit obnašat, ko kam greš.

Ne, slovencelj se pa ne bo obnašal! Raje faše batine!

Ko jih jebe purgere,ustaške hrčke…mene že dolgo ni bilo dol in dvomim da bom še kdaj.Kvalitete nobene,odnos kot v praveku….ko jim bo zmanjkalo turistov,jim bo tudi denarja…potem pa naj se sklofajo med sabo primitivci jedni…na kratko….KO JIH JEBE

Samo lomi žabarijo, preštej jim kosti, oziroma razlomi na prafaktorje! V kolikor se ne znaš obnašati ostani doma! Nije vam to zokiland, kupi prnje, i odlazi zauvijek! Pametnom sasvim dovoljno!

Take varnostnike bi rabili tudi pri nas!

Eliza910, 24.08.2025 ob 20:05

Take varnostnike bi rabili tudi pri nas!

Saj ni šlo za varnostnike. Lastnik lokala in kelnar sta morala mirit 15 pijanih Slovencev, ki so razgrajali. Zdaj je pa ta tako ubogi mamin sinek, ko jih je dobil po buči.

Ljudje so postali težki  hantlmaherji. Vidim, kako se že v Sloveniji Slovenci znašajo nad osebjem, ki je primorano delati z ljudmi. delavci v gostinstvu, prodajalci, med. sestrami ipd. danes že vsak misli, da je najbolj pomemben in da se mroa svet ustaviti zaradi njega, ker je plačal 5 eurov.

Ko s takim pristopom pridete ven na Hrvaškem, pač dobite po pi..čki in to dobesedno.

samski cinik, 24.08.2025 ob 20:08

Ljudje so postali težki  hantlmaherji. Vidim, kako se že v Sloveniji Slovenci znašajo nad osebjem, ki je primorano delati z ljudmi. delavci v gostinstvu, prodajalci, med. sestrami ipd. danes že vsak misli, da je najbolj pomemben in da se mroa svet ustaviti zaradi njega, ker je plačal 5 eurov.

Ko s takim pristopom pridete ven na Hrvaškem, pač dobite po pi..čki in to dobesedno.

Viš, saj ti tud spadaš med take. Za take imam jaz vedno v avtu  pajser in zidarsko kladivo. Izbiram potem odvisno od tega kolk boš norelo.☝️?

So to sončkarji, ki so bili vzgojeni v duhu permisivne vzgoje in jim nihče nič ni mogel? Ko odrastejo, pa opletajo z jeziki tam, kjer takega odnosa ne tolerirajo in padejo udarci,…. kakšna je zgodba druge strani?

Očitno so se Slovenci spravili nad zaštitare in jih bodo spravili v red. Najmanj dva bosta spet končala v zaporu ?

Vse Slovence,ki gredo na Hrvaško bi morali nabutat.

modrivrag, 24.08.2025 ob 20:08

Saj ni šlo za varnostnike. Lastnik lokala in kelnar sta morala mirit 15 pijanih Slovencev, ki so razgrajali. Zdaj je pa ta tako ubogi mamin sinek, ko jih je dobil po buči.

Mi je jasno, ja, da jih niso kar za brezveze. Kdorkoli jih je, je imel prav!

Red lahko zagotavlja samo policija. Vsi tisti, ki si vzamejo to pravico, se ustrelijo v koleno.

Noben varnostnik niti noben lastnik lokala nima pravice nikogar udarit in kaj šele mlatit in poškodovat. Tako da lastnik lokala, ki je Slovence tepel kar s palico in to po smrtno nevarne področju po glavi in njegov sin, ki je Slovenca kar nokavtiral, gresta v zapor. Razen če bo samo prekršek zoper JRM.

Vse kar sta smela storiti, je, da po neupoštevanju njunih opozoril   slovenskih svatov, poklicati hrvaško policijo.

Zelo zagrenjena svatba, da greš po njej plesat v lokal in te naložijo ko psa !!

Fakintomson, 24.08.2025 ob 19:49

Ko jih jebe purgere,ustaške hrčke…mene že dolgo ni bilo dol in dvomim da bom še kdaj.Kvalitete nobene,odnos kot v praveku….ko jim bo zmanjkalo turistov,jim bo tudi denarja…potem pa naj se sklofajo med sabo primitivci jedni…na kratko….KO JIH JEBE

IN kako veš kako je “tam dol” če te že dolgo ni bilo tam? Nikogar ne zagovarjam..ampak takega nakladanja pa še najmanj..sploh ker si po vsej verjetnost kak teden nazaj prišel “od dol” in zdaj pametuješ..

Varn, 24.08.2025 ob 23:28

Noben varnostnik niti noben lastnik lokala nima pravice nikogar udarit in kaj šele mlatit in poškodovat. Tako da lastnik lokala, ki je Slovence tepel kar s palico in to po smrtno nevarne področju po glavi in njegov sin, ki je Slovenca kar nokavtiral, gresta v zapor. Razen če bo samo prekršek zoper JRM.

Vse kar sta smela storiti, je, da po neupoštevanju njunih opozoril   slovenskih svatov, poklicati hrvaško policijo.

Zelo zagrenjena svatba, da greš po njej plesat v lokal in te naložijo ko psa !!

Odgovornosti pa nobene. Da nima noben pravice udariti sončkov? A oni pa imajo pravico srati po ostalih?

Mene pa že par let ni bilo v ustašiji, mogoče se kdaj še zapeljem čez mejni prehod,da jim poščijem lijepo našo in se odpeljem nazaj.Čreda pa kar dopustuje tam in jim polni budžet, da bojo lahko imeli vsako leto vojaško parado. Beeeeeeee

Hrvati ne vidijo centa od mene.

Nikoli ga niso in ga ne bodo.

Fakintomson, 25.08.2025 ob 06:16

Mene pa že par let ni bilo v ustašiji, mogoče se kdaj še zapeljem čez mejni prehod,da jim poščijem lijepo našo in se odpeljem nazaj.Čreda pa kar dopustuje tam in jim polni budžet, da bojo lahko imeli vsako leto vojaško parado. Beeeeeeee

Sodeč po pisanju nisi za med ljudi. Ne pri nas, ne v tujini. In je dobro, da nimaš niti za lokalni bus.

Spizdi ti raje na kak cro forum…itak si verjetno na socialki,da maš čas smetiti po vseh forumih. Poščijem še tebe,  luzer

Fakintomson, 25.08.2025 ob 06:31

Spizdi ti raje na kak cro forum…itak si verjetno na socialki,da maš čas smetiti po vseh forumih. Poščijem še tebe,  luzer

Brezvezno blesavo vulgarno tele si. Kot sem povedal. S pisanjem kažeš, da sploh nisi za med ljudi, nikjer…..eeeh

Če so bili na ić ali vić to niso Slovenci.

Če so bili pa pi*kin dim od pravih Slovencev je pa prav, da jih fašejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close