Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style spet parfumi;))

spet parfumi;))

Spet parfumi;))
Zanima me, če hitro najdete tisti vonj, ki vam je všeč?
Ker jaz imam kar probleme, iščem in iščem, toda ne najdem;)) Do sedaj sta mi bila všeč samo Talisman od Balenciaga in pa Donna Sergio Tacchini in to je to. Res ne vem, a imam tak čuden nos za to al kaj;)) Zdaj bo počasi zmanjkalo moje Donne in bo treba spet v shoping, uf, kaka muka bo to. Bom tri povohala, nobeden dober, potem itak ne bom nič več vohala in spet praznih rok domov;( Naslednji dan pa spet v boj;)
pa srečno;)

Ej, jaz imam iste probleme. Še najraje vidim, da mi kdo svetuje potem pa grem v trgovino vohat le tega. V glavnem pa mi skoraj noben parfum ne diši lepo ali pa se “v njem” ne počutim dobro. Seveda potem kar nekaj kupim in ko pridem domov mi ni več všeč. Če pa vohaš 5 parfumov te najprej začne boleti glava potem pa še vsi enako dišijo in vse skupaj pomešaš.
No, katere parfume predlagate?

punce, ne vohat več kot 3 do 5 parfumov naenkrat. jst sem imela isti problem:) pol mi je pa povedala ena kolegica da je nekje brala, da je najboljše, da greš parfum kupovat po 17-i uri popoldan, in da ne vohaš več kot 3 do 5 parfumov naenkrat. baje da se neki dogaja z vonjem in če jih preveč naenkrat povohaš, ti vse smrdi pa neki…. ne vem.

jst grem v drogerijo, pa povoham 3 parfume, pol grem pa naslednji dan pa spet 3, pol se pa počas odločim.
meni osebno je najboljši parfum Pleine Lune. mmmm stopim se ob tem vonju!:) ni pa nujno da bo tudi tebi všeč ta vonj, poiskusi pa le, ker je božanski:)

pa vso srečo z iskanjem. aja, pa sporočte katerga ste izbrale, moram jst tut v akcijo:)
pa-pa

Meni osebno je Armani Sensi zakon.

Ok, ne vem kako je s kakšnimi članki, vendar tole po 17-ih pa je kr neki. Dejstvo je, da so čutnice v nosu adaptivnih lasnosti in zato po nekem času oz. po parih razničnih vonjih nimamo več sposobnosti vohanja. Zato nismo sposobni vohati več kot pet parfumov, zato prosite za testerje in testirajte enega po enega. Pozdravček od meneInes napisal:

>

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close