Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Spet mobitel – katerega naj kupim??

Spet mobitel – katerega naj kupim??

Potrebujem pomoč..prosim 🙂

Imam super Sony Ericsson telefon stare generacije, vendar imam občutek, da se počasi poslavlja od mene 🙁 Rabim torej novega.

želim:
– da je telefon cenovno ugoden (sem pač škrtuh pri telefonih, mi ni tako pomembno kakšnega imam)
– ima kolikor toliko fajn fotoaparat
– internet
– radio in mp3 predvajalnik

Gledala sem tele telefone, predvsem ceno in da imajo to kar si želim:

Sony xperia ray
Sony xperia active
Htc wildfire
Nokia 700
Samsung galaxy ace

Katerega bi mi priporočali? Sem pa naročnik Mobitela in nimam možnosti kupiti pri drugem operaterju telefona, v prosti prodaji pa so enostavno predragi.

imam sony experia arc s, ful zadovoljna

sony xperia ray ima 8mp fotič, androida, tko da nimaš kaj za zgrešit, pa še winamp lahk gor naložiš, jst mam sicer samsung galaxy ace, pa sem lih tko zadovoljen z njim, fotke ma ok, net dela dobro itn. edin minus pri vseh touchscreenih je baterija, ki zdrži zelo malo, tako da ti vsakodnevno polnjenje ne uide.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Gunnar, če bi se moral odločiti Samsung ali Sony, kaj bi bilo? jaz sem tehtnica po horoskopu, ne znam sprejemat odločitev :)) a samsung ima 5mp fotoap?

arc s: tvoj tel stane 209 eur, jaz sem gledala do 150 eur 🙁 je pa zanimiv ja, samo moram biti realna glede cene..

hja, če te zanima uporabna vrednost telefona (npr. za navigacijo, hitro tipkanje SMSov, pa da ni touchscreen), biti priporočil Nokio E5.

A to je cenovno ugodno? Šit, že vidim, ko bo moja 3310 šla v pokoj, ostanem brez:((.

kar se fotica tice presodi sama, to je en primer fotke posnete z mojim fonom

[img]http://shrani.si/t/33/Qn/4HZpzb0d/2012-05-27-144625.jpg[/img]

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

A to je cenovno ugodno? Šit, že vidim, ko bo moja 3310 šla v pokoj, ostanem brez:((.[/quote]

Ne, zame to ni cenovno ugodno, moj sedanji sony je stal 70 eur in se bom zelooo težko poslovila od njega…ampak to je cenovno najbolj ugodno med telefoni, ki so vsaj približno podobni nečemu…vse ostalo kar je pod 100 eur nima praktično ničesar…jaz pa rabim internet, fotoaparat, musko…

Tudi jaz jokam od žalosti, ker se bom morala poslovit od mojga Sonyja, ampak žal, ga pa že ornk sračka zadnje čase in se upira 🙁

[img]http://shrani.si/t/33/Qn/4HZpzb0d/2012-05-27-144625.jpg[/img][/quote]

ful lepa slikca..mislim, da bi bilo dovolj…me prav zanima, koliko mp ima moj sedanji fotoaparat na telefonu:))

Sem pogledala, sedaj imam Sony C510..fotkič ima 3.2 mp pa so lepe slike..mislim, da bo kar Samsung Ace padu :))

Hvala, Gunnar 🙂

[img]http://shrani.si/t/33/Qn/4HZpzb0d/2012-05-27-144625.jpg[/img][/quote]

ful lepa slikca..mislim, da bi bilo dovolj…me prav zanima, koliko mp ima moj sedanji fotoaparat na telefonu:))[/quote]

jst sem s tem telefonom cist zadovoljen. me je takrat pred letom tud mikala xperia samo je bila predraga…

A to je cenovno ugodno? Šit, že vidim, ko bo moja 3310 šla v pokoj, ostanem brez:((.[/quote]

Ti si moderna :))

Jaz imam 3210… vsake toliko časa nabavim baterijo, dela brez problema že uf časa…me prav zanima, do kdaj mi bo še zdržala (verjetno prej ne bom nabavljala novega telefona).

HTC one x je najboljši ampak drag.

Vzemi HTCja 🙂

jaz imam xperio in vem dokler bodo obstajale ne kupim drugega mobitela kot le tega. zadovoljna kolikor se le lahko, nebi ga menjala ni tega denarja.

Obstaja več modelov xperie, ali tako da mene je zanimal prav ray, kateri model imaš pa ti?

predvidevam….iz navedb za en usran GSM..
..da imate na novem 3D LCD supertruper TV, poleg prikaza FULLHD 3D, Supersound…slike…. še pivsko pipo, pa za pražt pokovko in pa obvezno WC račko..

..pravi fotograf nima kaj delat z GSM fotkam..
..delavec NE more vmes poslušat glasbe..
..resen biznismen pa NE “kuka” na 3″ ekranu na internet..če so šle delnice pa zlato gor al dol…

tako da..ste vsi eni “špilčkarji”..ko mali otroci..

..iz tega se ne bomo iz krize potegnili..če bomo po GSM poslušal musko… pa surfal..

kateri telefon je najbolše kupit od teh treh
samsung galaxy ace2
htc desire x
lg optimus l7
kateri je prvi najboljši potem drugi in tretji

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close