Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style spet likanje

spet likanje

Lepo pozdravljeni.
Uporabljam likalnik Remington, s keramičnimi ozkimi ploščicami in teflonsko prevleko.
Veliko berem o proizvodih, ki jih naj damo na lase pred, med in po likanju. Vendar je težko najti pravega, ki bi bil primeren, saj je rezultat najbrž odvisen tudi od tipa las.?
Doma imam izdelek WELLA High Hair Flat Iron Spray, strong control, ki sem ga kupila v frizerskem salonu. Kljub zagotovilu frizerke, da bom zadovoljna – nisem, saj se mi zdi, da mi izdelek še bolj izsuši lase in so zato precej “leteči”.
Ker sem trenutno zaradi dojenčka vezana na domači kraj na Koroškem, me zanima ali je v splošnih drogerijah (DM) možno kupiti kak zadovoljujoč izdelek, ki bi dal dobre rezultate?
Mimogrede bi vprašala še to, če imate kakšne izkušnje z izdelki liss extreme (ne vem kako se prav napiše???) od loreala ali izdelki Tiggi (to lahko kupim v lokalnem f. salonu) in kaj vse iz linije bi morala uporabljati, če bi mi katero priporočili?
Najlepša hvala za odgovor na moje vprašanje in na sploh za sodelovanje na forumu – marsikatero vprašanje mi je bilo pojasnjeno že s prebrskanjem obstoječih vprašanj.

Hvala za pohvale, me veseli, da so odgovori koristni!
Pri teh izdelkih, ki so zascita pred likanjem, je res potrebno biti previden. Niso vsi dobri, tudi profesionalni ne!
Ravno v prejsnjem vprasanju sem omenila izdelek, ki je meni osebno zelo vsec, saj ne otrdi las, je enostaven za uporabo….
In sicer izdelek od Paul Mitchella: Seal and Shine, ki ga pospricamo direkt pred likanjem na lase od dalec. Po likanju pa njihov Skinny Serum, ki je se lahko da tudi na mokre lase, saj pomaga skrajsati cas susenja.
Izdelka sta mi vsec zato, ker sta lahka in ne obtezita in zmastita las.
Meni osebno je pomembna zascita in ne izdelek, ki naj bi pomagal lase ravnati, ker zravna jih toplota in likalnik, bre packarij!!!:-)
Poizkusi!
Ce ga ne najdes, pa mogoce tudi od L’oreala, samo iz linije Kerastase.
Vsi ti izdelki so malo visjega cenovnega razreda, vendar bos zadovoljna in jih bos porabila do konca!
Skinny Serum naprimer ( veliki), imam jaz ze 7 mesecev!!!
Lp Alenka!

Tudi jaz imam točno tak likalnik, ampak v navodilih piše da se na lase NE sme dajati popolnoma nič pred likanjem, ker lahko uničiš prevleko ki je prevlečena čez ploščice.
Tako da jaz ne dajem nič, in je čisto super.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close