Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spet krvavim?

Spet krvavim?

Prosim vas za pomoč, če se je kateri tudi že ti zgodilo. Gre za to da imam par mesecev navadni materični vložek. V ponedeljek sem bila konec menstruacije, včeraj popoldne pa sem opazila da imam krvavkast izcedek. Danes je bilo tega izcedka več.Tako da moram uporabljati vložke. Je imela katera isti problem in kako ga je rešila oz. kaj je bilo narobe. Nič me ne boli, sem pa prehlajena in imam težave z grlom. Je to dvoje povezano. Saj je ta krvavkast izcedek temne barve in ne svetle kot menstruacija.

Prosim dejte mi svetovat, ker me je malo strah da je dejansko kaj narobe, pa še v torek gremo na dopust in ne vem kaj naj. Grem ali ne!

lp nija

Sicer nism ženska, niti se ne spoznam na zadevo tko dobr, ampak mislm da ne bi smel bit nič narobe, če le ne bo predolg in premočno trajal… Ampak rajš vprašej kašno dekle..

Možno je, da tak izcedek spremlja ovulacijo. Časovno bi se kar nekako ujemalo… Če bo v dnevu ali dveh nehalo, poskusi naslednji mesec z merjenjem temperature (saj verjetno poznaš sistem?), da se prepričaš, ali je to to. Če ne bo nehalo, pa, saj veš: pot pod noge…

Telo se privaja na tujek, mislim da je vse okej, za vsak slucaj pa poklici svojo ginekologinja, da bos pomirjena, če ni bolečin, ni panike in baje je normalno da nekaj časa krvavimo se tko izven menstruacije, ob zacetku te kontracepcije, nekaterim se celo telo izloci mat.vlozek,enostavno ne prensese.Ampak, če ni bolečin, mislim da se nimaš česa bati.

to se ti bo dogajalo se velikokrat,tudi pri ovulaciji,po spolnem odnosu,kar vmes med menstruacijami,ni nic hudega verjemi.

pri materničnem vložku je izvencklična krvavitev pogosta komplikacija,
paziti je potrebno le, da izcedek ni sveža kri

običajno vse težave minejo, ko organizem sprejme tujek

Ja, nič se ne boj. Jaz ga imam že 16 let, pravzaprav je to že drugi maternični vložek in je zaenkrat vse o.k.

A SI ZABITA ALI KAJ!! IMAŠ GINEKOLOGE NA FORUMU

Jaz imam sicer Mireno, malo manj kot dva meseca. Ginekologinja me je opozorila, da bi se znale krvavitve pojavljati nekaj mesecev. Prvi mesec sem krvavela (ne močno, bolj kot izcedek) tri tedne, potem ene 14 dni pavze, pa menstruacija več kot 10 dni, 1 teden miru in zdaj imam spet izcedek.
Ker me nič ne boli, mislim, da je vse ok. Sicer pa grem čez slab mesec na kontrolo.
Po moje ni nič hudega,
R.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close