SPET – KODRI
Spoštovana,
vem, da je bilo o kodrih in njihovi negi že ogromno napisanega. Sama tavam od frizerja do frizerja, da bi mi kateri dal ¨pameten¨ nasvet.
Naj še vas prosim za nasvet. Imam srednje dolge, naravno skodrane lase, ki pa niso enakomerno skodrani. Najbolj so na vrhu glave, nad čelom, a zadaj na tilniku so celo ravni. Trenutno, ker je pač poletje in najlažja nega, si jih posušim na zraku ali pa tu pa tam z dušilcem. Pred poletjem sem si jih tudi 1 leto in pol ravnala, vendar s tem tudi poškodovala.
Še sama ne vem, naj vztrajam pri kodrih ali naj si omislim kakšno krajšo frizurico, kjer bi bila nega in vsakodnevno urejevanje lažje. Kajti s to dolžino in s temi neenakomernimi kodri imam kar dosti dela, tako da si jih moram tudi po 3x na teden prati, če želim lepo frizuro z lepimi kodri.
Vsakega nasveta in namiga bom vesela.
Lep pozdrav.
Čez poletje so kodri res najboljša rešitev. Kakšno nego priporočam pri le teh, pa sem res že pisala nekajkrat in se zelo nerada ponavljam. Kar se striženja tiče, je spet potreben osebni posvet, kajti dve osebi nimata enakih kodrov. Poizkusi pri kakšnem izkušenem frizerju, naj ti osebno svetuje. Naj bo usposobljen za prodajo izdelkov za domačo rabo in le ti naj bodo res kvalitetni.
Namig: L’oreal Kerastase, Paul Mitchell, Joico, Tigi, …..
lp alenka
Pozdravljena,
res sem se ¨končno¨odpravila v salon (in vnovič probala z drugim firzerjem). Rezultat: kar zadovoljna, postrigla mi je špice in dala preliv, da se lasje malo napijejo.
Za domačo nego, sem pri njih kupila (te izdelke v njihovem salonu ponujajo), masko za skodrane lase od L’Oreal Proffesional – Shine Curl.
Je bil nakup v redu, ali naj res najdem, kar sami predlagate (Tigi,….)?
Sama sem pa še v MÜllerju kupila, nekakšen vosek za kodre v tubi, s katerim posamezne kodre definiraš in oblikuješ, je pa od Welle, linija (mislim), da Shock…… nekaj takšnega.
Poznate te izdelke, so kvalitetni?
Hvala Vam za vso dobro voljo in potrpljenje z nami ¨kodravkami¨.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.