Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet Kmetija

Spet Kmetija

Najbolj lena in tecna mi deluje Nina Radi.  Povedala je , da je bila zlata maturantka in Zoissova stipendistka.    Zelo dvomim , da je to res;  bi potemtakem bila graficna oblikovalka ?    Ne zdi se mi niti za delo z rokami, niti prav brihtna.  Zmago pa privoscim Tilnu ali Francu.

Nina je zatežena in psihira vse ženske, ki pogledajo Ambroža.

Tjaša me je presenetila s svojo sebičnostjo, ko je prosila Ginota, naj ji pusti zmagati. Si sploh ne predstavljam, da bi jaz kaj takega nekoga prosila.

Mene je presenetila Polona.    Pri sanjskem je bila najbolj zoprna, na kmetiji pa je ena bolj pridnih in simpaticnih punc.    Tjasa se je malo umirila, mi pa njen karakter ni vsec.

Odgovor na objavo uporabnika
Upssd, 11.12.2021 ob 09:41

Mene je presenetila Polona.    Pri sanjskem je bila najbolj zoprna, na kmetiji pa je ena bolj pridnih in simpaticnih punc.    Tjasa se je malo umirila, mi pa njen karakter ni vsec.

Polona je tudi mene presenetila. Pozitivno.

Lina je pa tudi bitch. Stanka tudi lisica.

Ornela, 11.12.2021 ob 09:33

Najbolj lena in tecna mi deluje Nina Radi.  Povedala je , da je bila zlata maturantka in Zoissova stipendistka.    Zelo dvomim , da je to res;  bi potemtakem bila graficna oblikovalka ?    Ne zdi se mi niti za delo z rokami, niti prav brihtna.  Zmago pa privoscim Tilnu ali Francu.

Seveda je Nina zlata maturantka in štipendistka, čisto komot, pa se hitro v mladih možganih potem obbrne na koncu srednjega šolanja, ko začnejo take ženske zanimat še druge stvari, ko malo zavohajo in vidijo, kako lahko manipulirajo z dečki in ko se svet prine vrteti okoli njih… pa popustijo.  Je pokazala tudi v šovu, kako je resnično lena namerno, da ji veliko dela smrdi, da rada goflja in taktizira z drugimi, da naredijo še njeno delo namesto nje. Vse kar je , je tiste buče in koruzo prav “počas” prekladala, ni bila ravno normativka 🙂  Bolj pomembno pa friziranje lasnih podaljškov ( v kolanici)  pa make up – birti lepa v gnojnih škornjih 🙂 Ker ona je pač “miniaturna kraljica”;   in ji je samooklicana lepota in pozornost stopila po srednji šoli očitno v glavo; pri 32ih , če bi bilo vse oK, bi še imela kakšnega otroka sedaj, ne pa da se po resničnostnih čovih svaljka. Bo tale Ambrož še nasankal, ko bo spoznal njeno posesivno ljubosumnost.

Stanka – res se je izkazala kot ena zahrbtnica, nevoščljiva, jezikava, netilka sporov. Zelo primitivna pri svojih letih. Tudi zato, ker ni prišla do finala. Pa bolezen gor ali dokl, prenehanje kajenja gor ali dol. Nič ne bi želela imeti s tako osebo, nikoli.

Polona res prijetno preseneča; za svoja leta – je pač temperamentna, kar ni vedno slabo – to je karakter “latino temeperamentnih žensk”. Vročekrvnice, s kletvicami, kar pa ni vedno slabo.  In tudi naravno, brez  fasade make upa in umetnih trepalnic je prav luštna za pogledat, naravna.

Lina ima pa že vzorec iz primarne družine.

Anonimno 2436, 11.12.2021 ob 09:38

Nina je zatežena in psihira vse ženske, ki pogledajo Ambroža.

Tjaša me je presenetila s svojo sebičnostjo, ko je prosila Ginota, naj ji pusti zmagati. Si sploh ne predstavljam, da bi jaz kaj takega nekoga prosila.

Ne samo nekoga, ampka partnerja, s katerim sta bila že intimna 🙂  Manipulacija, čista. Samo bejži od take.

Meni se je pa najbolj  zasrala takrat, ko  ji je ušlo in je dejansko pokazala svojo psiho in karakter, čustveno hladnost;  ko so konja oddajali nazaj lastniku s metije, ja izrekla, ko sta s francem usmerjala konja proti lastniku ven s prikolico: : ma nimam jas čustef, kaj zaj, nem jokala………  Pa pozor -veterinarska tehnica je po poklicu(!) – delo z živalmi… A bi ji zaupali v obravnavo svojo žival ? 😛

.https://www.24ur.com/tv-oddaje/kmetija/kmetija-tekmovalci/tjasa-vrecic.html

Tale Nina ziher ni zlata maturantka. Ce bi bila bi imela kariero zdravnice, odvetnice…..Tako pa se samo vlaci po vseh zivih resnicnostnih sovih. Ne deluje prav intelegentno, pa fizicno delo ji tudi ne lezi.    A jo kdo pozna v zivo ?

Kaj vam še ni predelalo da so posnetki  RESNIČNOSTNEGA ŠOVA  in nikakor se vam ne da dopovedat, da so zadeve v veliki meri prirejene.

Marsikaj je zrežirano. Delo enega dne je posneto in vse udeležene  prikažejo tako kot so si zamislili v scenariju.

Niso vsi tako pridni, niti leni kot se jih kaže, niti tako brihtni, niti tako neumni kot se jih kaže. Se pa kljub vsemu ne da skriti tistega kar je v srcu in se skozi oči  in odnose kaže.

Kako hvalite Polono, kaj pa je delala?

Ko je bila namenjena v dvoboj- počivala in se pratiko učila. V koči v gozdu- nič delala, bila glava družine- zopet nič delala in ja včeraj sem gledala napovednik za drugič. kako je ona kričala na sotekmovalko, ki bi ji lahko  babica bila.

To vas pozitivno preseneča, kako super da je?

Ne vem kako vi v realnem življenju funkcionirate?

Pa se ob informacijo Nine, da je zlata maturantka in Zoisova štipendistka tako butate, da bi morala bit dohtarca, odvetnica…. . Pa kaj so samo takšni poklici za bistre in nadarjene?

Ne dohtarji in še nekateri poklici so tisti, kjer skozi pridejo piflarji, kaj pa delajo in znajo , pa imamo priliko sedaj gledat dnevno in čutit v življenju skoraj 2 leti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close