spet… kamp baško polje
jaz sem bila v tem kampu lani ampak v šotoru in sem bila zeelo razočarana. najhuje je bilo da je v tuših hitro zmanjkalo tople vode in sem se skoraj vedno morala tuširati z ledeno hladno vodo.druga stvar ki mi ni bila všeč pa je najbližja plaža saj je zelo skalnata tako da v vodo praktično nisi mogel brez vodnih sandalov..ostalo je bilo še kr ok,ampak vrnila pa se tja zagotovo ne bom več.
oprosti res sem se malo narobe izrazila..plaža je prodnata kot je večina plaž na tej revieri,vendar je v vodi polno skal..se zelo namučiš preden prideš do globine da lahko zaplavaš,še posebej če je morje malo valovito in te še dodatno odnaša 🙂 tako da so obliži obvezna oprema če grete tja in kot sem že rekla vodni sandali.
Glede na ostale cene mobilnih hišic so te poceni. V sezoni za 7 oseb 100€/dan. Drugje so po 140€ in več. Zato me zanima, kaj lahko pričakujem za tako ceno? Hišice naj bi bile stare 4 leta in luksuzno opremljene. Vsaj tako piše na spletni strani agencije, ki jih trži. A jih je kdo že videl, vsaj zunaj?
ja, so kar luštkane, …glede mnenja, sto ljudi, sto čudi…. nam je všeč. ni ne vem kaj vloženo v kamp, ampak se da. ne vem, ali imajo te hiške svojo kopalnico, ampak naša se je lani prav z veseljem raje hodila tuširat v skupne kopalnice! igral nekaj malega je, kavo na plaži v kafiču tudi lahko popiješ, v kampu sta trgovina in pekarna za nujne stvari, drugače pa baška voda ali promajna. aja glede igral… na plaži pa se za otroke ne dogaja NIČ. ni nobenih toboganov,peskovnikov, karkoli takega na plaži odpade. ampak mi uživamo, letos bomo tam že tretjič. kdaj pa greste? če te zanima še kaj pa kar vprašaj, če le vem, bom z veseljem odgovorila
Če misliš Baško polje pri Makarski ti lahko povem samo, da so plaže super. Kamp se je meni zdel bolj zapuščen oz neprenovljen, kar se pa vsega ostalega tiče pa super. Imaš ogromno sence in sprehajalno pot med samimi borovci do Baške vode, ki je čudovita. Ne bo vam žal, da ste se odločili dopustovat na Makarski rivieri.
Mi gremo od 28.7. do 7.8. Kje pa je najboljša plaža za otroke (a je treba še kam peš, ali je dobra ta od kampa)? Koliko pa hodiš od teh hišic do plaže? Nekje sem prebral, da 10 minut. A je res trgovina zelo draga. In še nekaj. Koliko traja pot do Baškega Polja. Me malce skrbi, da smo se odločili, da gremo s tako majhnimi otroci predaleč.
aha, pol se pa vidimo 😉 mi smo od 28.7. do 11.8. v zidanih hiškah pod vami. Do Baške Vode na eni ali Promajne na drugi strani je ene 3 km peš. Ravna, asfaltirana peš pot. na plažo, no ja ravno blizu ni, odvisno katero pot ubereš in kaj ti je všeč. najbližja je ene 400 m, težava pa je v tem, da je kamp v vzpetini, torej, ko greš iz plaže imaš samo vzpon, trgovina pa mislim da zelo draga ni. vedno so pa v kampih višje cene kot drugje.
odvisno….kdaj, kje greš. iz ljubljane smo imeli najboljši scenarij 7, najslabši 13 ur na cesti. mi smo ugotovili, da je najbolje, da štartamo pred 2 zjutraj, pa še najbolje pridemo skozi. pa obvezno poslušam prometne informacije, pa potem uberemo pot glede na situacijo. nikoli več ne grem na jadransko magistralo, raje kakšna pavza več na avtocesti, čeprav je to čez dan kriza, ker so nova počivališča in ni sence, v skrajnosti pa dol z avtoceste in dalje, …
evo, spet jaz…;)lega je odlična, v gozdičku, v senčki, med vevericami….res, nepozabni trenutki….mi je kar hudo, ker sem brez službe in ne bo finančno zneslo. da bi šli v naš raj na zemlji….s plažo je pa takole, ni ravno pred nosom, cca 200 do 400 m po klancu navzdol, najkrajša po makadamu, malo daljša po asfaltu s kar nekaj izboklinami. Če vas zanima še kaj, kar vprašajte, z veseljem povem, če le vem…
O, hvala za odgovor. Preko koga pa ste rezervirali? Je ta vzpetina huda, mislim zelo strma?
Ali se po potki da s kolesi? Mislim tudi do Makarske po peš poti?
Preko katere agencije ste rezervirali hiške, ker na spletni strani kampa ni ponudbe za mobilne hišice?
Mi smo se lani ustavili samo na kopanju in nam je bilo morje in plaža všeč, kamp pa res deluje nekako iz 80 let.
Hvala za pomoč.
evo, spidi odgovor…;)mi smo hodili v zidane hiške, ki so pod mobilnimi, pa preko adria24 agencije, vse prek netamobilne hiške pa mislim da co prek club adriatic. bom še prečekirala, če želiš. strmo? no ja, po asfaltu se še da s kolesom, po makadamu pa sem šla raje peš, ni to to. tisti kamni so kar malo preveč. po asfaltu pa, naša 10 letnica brez problema. do makarske ali promajne, ali druga stran do baške vode, ja do baške vode ali promajne skoraj po ravnem po asfaltni peš poti cca 3 km v eno ali drugo stran proti makarski pa cca 8 km, tudi kakšen klanec za malo mišice namučit pa parkrat vzpetine med skalami, raje kolo za roge…
No, pa smo rezervirali mobilne hiške v Baškem polju. Tiste ta nove, postavljene letos in sicer ta veliko, ki nas za 12 dni pride cca 1100 eur (za 5 članov).
Pride še kdo? Kaj ste pa si šli pogledati v okolico? Mi smo nemirnega duha in vedno kam gremo.
Vreme upam, da bo tam doli lepo, kaj pravite?
Kakšna posebna plaža, ki jo je vredno obiskat?
Naj hrano vzamemo s seboj?
Hvala vsem il lp
o, sem vam kar malo fouš ;). Na žalost nam letos finance tega ne dopuščajo…moji praksa glede hrane….par dni pred odhodom prečekirat hrvaške akcije v lidlu, pa kar je pametnega tam sprot nabavit (mi v 14 dneh 3-4x) ostalo sproti, obvezno v baški vodi, promajna je dražja, sadje in zelenjava pa na štantu v kampu. okolica je toliko za vidt, da vam ne bo zmanjkalo, brez skrbi….vreme pa….mislim, da je že toliko niže, da ne bo panike…prek katere agencije pa ste vzeli?
lp
Forum je zaprt za komentiranje.