Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spet Johhanus:)

Spet Johhanus:)

Povabil me je na pecivo in čajček ob petih,ampak ni povedal kraja:))….prav smešen falot:)

krava!!!!!!!!

se je oglasila…muuuuu:)

hahahaha, ti si ena budala

hvala:)

Zdaj mu je itak že jasno, da preko oglasov ne bo našel nič pametnega, tako da ne verjamem, da se je še zmenil s katero:)))

Johanus že ve za vse tole!! SRAMOTA!!!

Jani

Ja in na vezi je z nekom iz neta, kajti najin zmenek za čajček odpade, ja res škoda:)))….

hahahahahaaaaa

Jani si malo narobe usmerjen, bi ga rad ti imel,da ga takole obveščaš??:)

Nisi vredna odgovora

joj, jani tebe pa res foušija daje!

Punce moje , kje se da videt sliko njegovo? JOJ :;)))

hvaal,hvala Jani…smem vprašati koliko let šteješ,mogoče 13???

kok pa ti, keti?

27 zakaj?

čist tko me je zanimal.

joj, na kak primitiven način se tukaj pogovarjate!! 🙁 l

p-nadine

Malo sem brala za nazaj in hmmmm, ne poznam človeka, ki bi se hvalil takole po netu kaj ima, tako da mislim, da je tale Johanes čisto povprečen človek, ki kaže svoje komplekse z svojo domišljijo, prav revež je,lep dan vsem skupaj:)

Imela sem čast se sprehodit po njegovem posestvu okrog gradu.
Tako simpatičnega, prijaznega, uglajenega in razgledanega moškega še nisem srečala v življenju. Njegova bljižina izžareva toplino, dobroto in neizmerno moč. Gospod je izjemno odkrit in zelo skromen. Je pa tudi lep.

Popila sva sok in kavo, pogovarjala sva se dve uri. To je bilo pred enim mesecem, pa še danes čutim njegovo bližino in toploto.

Zato ne psujte in ne klevetajte, če sploh ne veste o kom govorite.

Violeta

mislim, dokler nisem prebrala tvojih postov, t. i. Poli, sem bila tudi jaz POli. zdaj me je pa vse minilo. s tako primitivko pa res nočem imeti nič skupnega! kar imej ta nick, jaz se nikoli več ne bom podpisala tako!

Keti111 kako je blo na čajčku in pecivu z Johanusom. A je zoprn, kajne.

Minka

Kokice so šle spat.

lp

Jani

Jani alias Johanus pa tudi:)

In ker tale Johanus vse zelo hitro zve, bi mu tudi jaz želela nekaj sporočiti. Ogledala sem si njegov oglas na Kupidu. Če ni želel dobiti en kup vsiljivih pisem na pol pismenih žensk, ki hlastajo po nečem novem, večjem, boljšem od tega kar imajo, kljub temu, da same ne morejo ničesar ponuditi, bi moral oglas napisati popolnoma drugače.

Kaj je tisto besedičenje v zvezi s kamelijami in vrtom, pa drevesi, godnimi za posek? Išče vrtnarico, upraviteljico posestva? Ali je hotel s svojo imovino samo narediti vtis na ženske? Zgrešeno, popolnoma.

Išče svojo princesko, sam misli, da je novodobni princ. Nekatere so “počaščene” s sprehodom po posestvu, ki ni bil nič drugega kot “sprejemni” izpit, na katerem je kandidatka padla, pa še sama ne ve.

Mu je to potrebno? Zdaj se lahko zabava ob zmešanih ženskah, ki jih privlači vse ostalo na njem, razen njegove osebnosti. Če jo sploh ima. Z oglasom ni napravil ravno velikega vtisa.

Bravo Tina! Se popolnoma strinjam s tabo.
Človek z veliko denarja ne rabi ženske za delati saj le to lahko zaposli, ampak nekoga, da z njim uživa življenje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close