Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet je migrant napadel ljudi

Spet je migrant napadel ljudi

Odgovor na objavo uporabnika
efa874, 08.11.2021 ob 11:57

Blaablaa, 08.11.2021 ob 11:34

joj819, 08.11.2021 ob 11:23

večni humanisti, 08.11.2021 ob 11:02

Blednica, 08.11.2021 ob 10:39

Blaablaa, 08.11.2021 ob 10:24

Blednica, 08.11.2021 ob 10:19

Blaablaa, 08.11.2021 ob 10:10

Blednica, 08.11.2021 ob 10:06

Blaablaa, 08.11.2021 ob 09:55

Nekdo je napisal mislim da v tisti temi vera odlocitev posameznika… Zdej je v trendingu… Nisem siguuren ce je tu pisalo…

Kao… Ne rabim neke namisljene avtoritete da bi bil posten… Ok.

Itak dvomim da bos razumela…

Kaj je sploh zate posteno?

Kako bos postena ce teh stvari ne ves?

Vidis… Isto za damo. Ne mores ti bit dama ce tega ne ves.

Mogla si trazit mehr. Odpravnino. Kolko od vas je trazilo vjencani dar? Pa ostali predpisi…

A vidis… Seljaci.

Ma nemate vi pojma o zivotu. Zatucane seljacine.

A ti povem nekaj?

Jst sem bil v verzeju. V skupini sem bil jaz in 5 zensk. Ja. Redaljka na meni svako vece. Ajde frajercki da vas vidim… Roke gor ker je. Pa je bila ena brazilka. Ja. Ajde muskarcine jel bio ko sa latinom? Nisem doma zdej lahko posljem sliko.

Halo jst sem v mestu zrastel. Men je bil in disko in droga in alkohol in vse kar si lahko zamislis na dosegu roke. NE VALJA. V mestu je to vse se bolj koncentrirano kot po vasih vukojebinah. Zato se pa obnasate tako. Zeljni provoda. Zabave… Zurki…

Nema nista od toga. Bezveze. Prerasceno.

A vi… Hihihi huhuhu hihihi

To nima veze z konjskimi dirkami.  Bmk kaj ti pijes in s kom spis, ni bilo govora o tem.

Sem ti ze napisal.. Jst v tem kar sem te spraseval pa kar si govorila ne najdem veze niti povezave. Jo ti?

Enostavno ne ves. Ni te za obsojat. Ker ce bi, bi vedela da to ne more bit v imenu Boga.

Ja, jo, ti pa je mogoce nikoli ne najdes ker si globoko zaverovan v to pravljico, žal… Razlozi mi, v imenu koga pa je? Bolj jasno ne more biti: si fanaticen musliman, imas maceto v roki z katero koljes nevernike in se deres alah je velik… To je v imenu boga, hoces ali noces!!!!! Bolj jasno ne more biti, razen ce bi se nosili zraven majico z tem napisom.

No pa daj mi najdi in poslji ta sveti tekst kjer to pise. Ne nek mainstream. Sem te ze prej uprasal. Katera sura te je zmotila? Kje pise oz v kateri islamsku literaturi so taksni napotki.

Bols da sem tiho za Talmud. Za mizo psi ne sedijo.

Tako da bodi tiho stari. Nimas pojma.

Ne da mi se vec met posla z hinavci. Poglej kake fore mas… Pretvarjanje, praviciranje, hinavscina, zahrbtnost itd itd itd…

Se se strinjas da ne ves kako treba?

“Ko srečate kafirje na bojišču, jim sekajte glave, dokler jih popolnoma ne porazite. Nato ujetnike trdno zvežite.”  

To je le pljunek v morje o ščuvanju.

Naj ti se enkrat povem- NIMAM SVETIH SPISOV. Sicer pa nevernikom ni dovoljeno debatirati o stavkih v koranu, se motim? A me zavedno siliš v greh? ?

ta isti bog, ki je zapovedal Koran, je Jezusu zapovedal Biblijo. Kje , kdaj, komu se je Jezus rodil. Kdaj, kje ta isti postane božji sin. Komu je bil poslan Kristijanom ali Judom. Njegova etnična pripadnost, poslanstvo, misija na zemlji. Osebno je pripadal rodbini Imran. Kaj pa oni imajo skupnega s krščanstvom in Evropejci. Razsvetli me, kdaj Jezus postane belopolti, modrooki blondinec. Kdo, kdaj dobi sveto dolžnost  v osrčju Evrope, da resnične sledilce Jezusovega nauka, jih učit kaj točno je ta nauk. Vsi vemo kaj se je zgodilo, ko so prispeli k njim. Napiši nam točno število mrtvih, ki so padli pod meči humanih kristjanov. Povej mi, koliko je res Evropa krščanska. Zakaj je bilo toliko morije, mučenja, da so  vsilili vero. Potem, ko se je prijela in so ljudje začeli slediti. Uvedete najlepšo obliko izkazovanja mučenja, morjenja, sadističnega izživljanja nad ženskam, revnimi, drugačnimi –  skozi inkvizicijo, ki še danes traja. V kratkih povedih bi želel odgovore, če lahko.

Še vedno nisi pojasnil razlike – kazni v Bibliji se NE izvajajo, kazni v koranu SE izvajajo. Pojasni, kaj ti ni jasno, zakaj ljudje imajo islam za nazadnjaško in ekstremno vero?

Zato sto licite na magarce koji knjige nose. Kdaj postane bozji sin? Dej vsaj kaj odgovori?

Ne vem zakaj imate za nazadnjasko… Zame, ker ste brez razuma. Sam preberi od zacetka… Mislim da tisti razum ni jaca strana.

Vi ste nazadnjaki.

Glej vse kar je je zate. Za nas. Ne ves do kam sega korist ali pa kazen. Je lahko dohemljivo ali pa ne. A vidis ko pravis pravljica… Zate je nadnaravno. Kaj ti ves kaj je nadnaravno pa kaj ne. Ze iz okolja se potem lahko smatra za nadnaravno. Das seme v mrtvo zemljo… Pride ven zivo… Ampak ja vajen si tega pa ne smatras kot… Ane..

Isto smrt… Kako te zmanka? Od cesa? Kje je to? Kaj je vzelo to tvojo zavest, pogon telesa?

Nemas ti pojma. Ne razmisljas.

Ti bi da se ti spusti na papirju in da se opipas… E pa tudi ce bi, ne bi verjel ker ste laznivci.

Ma ti si sam magarac. Ne znaš odgovorit, ker veš, da je res, kar se piše in govori. Islam spodbuja sovraštvo do nevernikov, ženske ima pod kontrolo. Kakšno spoštovanje, lepo te prosim. Dokler bodo v burkah in brez izhoda, če nimajo spremstva, ti lepo pravljice drugemu razlagaj.

Clouk… Neki ti ni dobr. A ti nisem pobil vseh spletk prevar in hinavscine?

Pa sej po bibliji bi morale biti vase zenske pokrite… Al pa obrite.

Kako sovrastvo? Pa sej sem prej objavil ajet… Velikodusno jih spustite.

Veliko pise o vas. O nevernikih. Ker ste nevarni. Da se vas ma na oku. Nocem zdej eksponirat pa izpostavljat nobenga… Poglej normalno debato obstruira, rusi itd… Dejstva smo govorili. Ne! Ignoriraj, slazi, prevari, okreni, ne priznaj, zategni itd… Ne moresssss nic s takim.

Kako pise… Zasto oni ne razmisle o kuranu… Ilisu jim na srcima katanci.

Ja. Oci imate ali njima ne vidite. Usi imate ali njima ne cujete. Pamet imate ali ne shvacate.

A vidis da nimate razuma…

Eto poglej ta clanek… Kao nek mirovnik… Kako ti ves da je to v imenu islama? Ker je rekel Allahu Akbar? Kako ste povezali to z islamom? Na podlagi cesa?

Vidis una pravi… ? niti ne vem kaj je rekla… Neko nebulozo… Na podlagi vecih dogodkov al nekaj takega…

Prizadeto model.

Eto samo kar se ni noben v slovnico vtaknil… To vam je plus… A ostalo… Očerupali smo perje sa vas.

Ti to vidis kot neko tekmovanje religij med sabo, kdo se bolj drzi svojih prastarih pravil? Ne gre za to!  In ne, nic nisi pobil oziroma razjasnil, razen z kolkimi zenskami si se slatal v Verzeju 😀 Nima smisla, tudi jaz zaklucujem! Lp

Tam boste lahko živeli v skladu s pravili islama, ki jih zagovarjate. Tam sta država in družba urejeni točno tako kot vi mislite, da je prav.

Vsi vi si dejansko zaslužite življenje v Afganistanu, da se naužijete svoje lastne medicine!

Samo, ko je pa tako lepo viseti na slovenski sociali, a ne… Zato je naloga nas Slovencev, da vas odklopimo od naše sociale. Ker s tem mi financiramo vaše načrtno močno razmnoževanje in vaš dolgoročni džihad proti Evropi.

Blaablaa, 08.11.2021 ob 12:10

Clouk… Neki ti ni dobr. A ti nisem pobil vseh spletk prevar in hinavscine?

Pa sej po bibliji bi morale biti vase zenske pokrite… Al pa obrite.

Kako sovrastvo? Pa sej sem prej objavil ajet… Velikodusno jih spustite.

Veliko pise o vas. O nevernikih. Ker ste nevarni. Da se vas ma na oku. Nocem zdej eksponirat pa izpostavljat nobenga… Poglej normalno debato obstruira, rusi itd… Dejstva smo govorili. Ne! Ignoriraj, slazi, prevari, okreni, ne priznaj, zategni itd… Ne moresssss nic s takim.

Kako pise… Zasto oni ne razmisle o kuranu… Ilisu jim na srcima katanci.

Ja. Oci imate ali njima ne vidite. Usi imate ali njima ne cujete. Pamet imate ali ne shvacate.

A vidis da nimate razuma…

Eto poglej ta clanek… Kao nek mirovnik… Kako ti ves da je to v imenu islama? Ker je rekel Allahu Akbar? Kako ste povezali to z islamom? Na podlagi cesa?

Vidis una pravi… ? niti ne vem kaj je rekla… Neko nebulozo… Na podlagi vecih dogodkov al nekaj takega…

Prizadeto model.

Eto samo kar se ni noben v slovnico vtaknil… To vam je plus… A ostalo… Očerupali smo perje sa vas.

Še enkrat – ja, v Bibliji piše, ampak se NE IZVAJA !!! V islamu pa se. Mori se ljudi zaradi zapisov v koranu. Zapira se jih, nimajo pravic. Zaradi Biblije se tega ne počne že par sto let, a ti je jasna razlika, čoban?

Preselite se vsi muslimani v Afganistan, 08.11.2021 ob 12:46

Tam boste lahko živeli v skladu s pravili islama, ki jih zagovarjate. Tam sta država in družba urejeni točno tako kot vi mislite, da je prav.

Vsi vi si dejansko zaslužite življenje v Afganistanu, da se naužijete svoje lastne medicine!

Samo, ko je pa tako lepo viseti na slovenski sociali, a ne… Zato je naloga nas Slovencev, da vas odklopimo od naše sociale. Ker s tem mi financiramo vaše načrtno močno razmnoževanje in vaš dolgoročni džihad proti Evropi.

ki ga zahodni svet zatira več kot 60 let, se izživlja nad domačini, zastruplja ostali svet, ko ti zahodnjaki s pomočjo vojske ustvarjajo ogromne vsote denarja s proizvodnjo opija, heroina. Sedaj ko so vojno izgubili. Zahodnjaki se gredo diplomate. Kot vedno pustijo državo izčrpano v razsulu.

a mislš ta, 08.11.2021 ob 13:27

ki ga zahodni svet zatira več kot 60 let, se izživlja nad domačini, zastruplja ostali svet, ko ti zahodnjaki s pomočjo vojske ustvarjajo ogromne vsote denarja s proizvodnjo opija, heroina. Sedaj ko so vojno izgubili. Zahodnjaki se gredo diplomate. Kot vedno pustijo državo izčrpano v razsulu.

In kaj ima 1.300 let stara vera oz. zapis o tej veri veze s tem?

Avtocestni nadvozi, 08.11.2021 ob 11:59

Trenutno en mirovnik grozi z raztrelitvijo avtocestnega nadvoza v Nemčiji. Na strani bild.de je bila prva informacija.

https://www.t-online.de/region/leipzig/news/id_91106928/bericht-islamist-droht-autobahnbruecken-bei-leipzig-zu-sprengen.html

“Mirovnik” je tudi za 1. novembra v Egiptu obglavil človeka…Podrobnosti so prekrute.

Je pa vsak terorist musliman.

Kako to?????????

sdgsdg, 08.11.2021 ob 13:32

In kaj ima 1.300 let stara vera oz. zapis o tej veri veze s tem?

kljub vašim naporom, prizadevanjem, da jo in njene sledilce poskušate iztrebit, očrnit z laganjem, potvarjanjem, manipuliranjem. Tako kot je nekdo zapisal, da se ta religija fizično prakticira s svojimi načeli. Kaže da je še kako živa. Glede na njeno porast, predvsem geografsko gledano. Kjer ni njen izvor, se kaže to, da jo tudi drugi narodi sprejemajo za svojo. Meni to nekako ne gre skupaj. Zakaj bi se za kaj takšnega odločali, še do včeraj zahodnjaki. Potem že ni tako grozna, če se zahodne ženske odločijo za njo, se takoj pokrijejo, prakticirajo, si najdejo moža iz njenih vrst. Prav tako moški, takoj začnejo prakticirati vse. Vsak dan vse več.

to da, 08.11.2021 ob 14:16

kljub vašim naporom, prizadevanjem, da jo in njene sledilce poskušate iztrebit, očrnit z laganjem, potvarjanjem, manipuliranjem. Tako kot je nekdo zapisal, da se ta religija fizično prakticira s svojimi načeli. Kaže da je še kako živa. Glede na njeno porast, predvsem geografsko gledano. Kjer ni njen izvor, se kaže to, da jo tudi drugi narodi sprejemajo za svojo. Meni to nekako ne gre skupaj. Zakaj bi se za kaj takšnega odločali, še do včeraj zahodnjaki. Potem že ni tako grozna, če se zahodne ženske odločijo za njo, se takoj pokrijejo, prakticirajo, si najdejo moža iz njenih vrst. Prav tako moški, takoj začnejo prakticirati vse. Vsak dan vse več.

Tisti, ki se “odločajo” zato, so priseljenci, še najbližje “zahodnjakom” so mogoče priženjene v te grupe. In nič se ne širi sama od sebe, ampak se širi s preseljevanjem “beguncev” na zahod. In tudi ostaja v teh krogih, v katerih se tudi kuhajo ekstremisti. In trenutno je islam tisti, ki hoče izničit ostale vere. In to na barbarski, srednjeveški način, nikakor ne tako, kot ti lažeš tu gor. Prevara in nasilje sta gonilo širitve islama.

ewtg, 08.11.2021 ob 14:25

Tisti, ki se “odločajo” zato, so priseljenci, še najbližje “zahodnjakom” so mogoče priženjene v te grupe. In nič se ne širi sama od sebe, ampak se širi s preseljevanjem “beguncev” na zahod. In tudi ostaja v teh krogih, v katerih se tudi kuhajo ekstremisti. In trenutno je islam tisti, ki hoče izničit ostale vere. In to na barbarski, srednjeveški način, nikakor ne tako, kot ti lažeš tu gor. Prevara in nasilje sta gonilo širitve islama.

vojne, vojaške operacije zahodnih demokratičnih vlad na njihovih tleh, govorijo drugače. Ne. Jaz ne govorim o priseljencih. Govorim o klenih zahodnjakih. Sedaj smo šele 8.11. , do konca leta imamo slaba dva meseca. Samo letos, se je pri nas spreobrnilo 73 ljudi. Od tega 64 žensk. Povej mi, kdo je njih prisilil, da se spreobrnejo, pokrijejo. Japonska, ki je vedno bila primer, kot čista rasna, tradicionalna država. Sedaj njeni državljani največ konvertirajo v Islam.

In ravnokar še napad z nožem na 10 letnika…

Takšen je pač islam. barbarski in nasilen. In ker je ta ideologija za vse večne časa zacementirana v koranu, je nepoboljšljiva.

Razen, če bi jim iz korana iztrgali 1/3 strani. Tiste bolj proti koncu korana, ki postaja vedno bolj radikalen in genociden do kafirjev, to je do t.i. prekletih nevernikov.

Ali narediti nek euro-koran, ki bo skladen z evropskim konceptom človekovih pravih in vladavine prava ali pa vse muslimane izgnati iz Evrope. Drugače ni šans, da bi bil mir in vedno bolj bodo stopnjevali svoj džihad zoper nas.

Mislim kake neumnosti govorite… Tista da se kao biblija ne izvaja oz prakticira ga zmaga… Kako? Kaj pa judje?

Ko govorite da so to kao “cefurji” priseljenci…

Mislim da ji je ime “ela”… Ona je slovenka. Tu in tam je na tv. Pa ni tam kar ena. Ni dvakrat za rect da ima uni… izobr…

Uglavnem… Nimate pojma. Kr neki bluzite pa bluzite..

Jebote ce je kr prpopala od nove24… Ne se zajebavat… Dze nadzoste takva uporista…

Jaaa budala, majko mila

Lažnjivec si ti! Pojdi nazaj domov v Bosno in ne smeti nam Slovenije s fašistoidnim in nasilnim islamom!

Ni vsak musliman terorist, 08.11.2021 ob 14:15

Je pa vsak terorist musliman.

Kako to?????????

Ne drži, da je vsak terorist musliman (spomni se IRA, pa ETA, pa koneckoncev Breivika).

Eeee moj šejhul jesence dze se nadzosmo. Sta radis ti medzu ovim budalama… Dobro aj pusti mene… Al ti…

Ostado’smo mi bez muftije…

Tema…

IRA in ETA sta zgodovina. Dandanes je vsak terorist musliman. Pač dejstvo.

ki je sam musliman(!), je rekel, da se moramo na allahu akbar napade z noži kar lepo navaditi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close