Spet je migrant napadel ljudi
dor202, 08.11.2021 ob 09:09
Daj umiri se muslimanček. Boli, če ti kdo napiše resnico, aneda? Tudi sveto pismo je bilo vodilo za križarske vojne, ljudje so trpeli, ampak pravi kristjani to vsaj priznamo. Vi pa prepričujete, da je to napačna interpretacija in laž. Ne, ni. Radikalizirate jih sami v svojih vrstah.
Dej ne bit glup… Kaj je kazen za presustvo po bibliji? Za homoseksualnost? Oko za oko zob za zob zivljenje za zivljenje.
A vidis… Radikalizirate… Seljacine ste zato so to za vas skrajnosti. Ne smes da se kurvas nesmes da pijes, nesmes da lazes, krades, varas, cinis zlo…
Nimate vi pojma. Pojma. Ne o zivljenju ne o morali ne etiki ne nic… Eeee be čeljačin… Vi cete da govorite. Kao kristjan… Ne seri. Magarci koji knjige nose. Ja. Magarci koji nose knjige. Na prejsnji strani meni tezi a isto imate…. Smrtno kazen itd… Mislim pa kdo je prizadet?
Blaablaa, 08.11.2021 ob 03:57
Nimas dobro razcisceno jurcek. Zelo malo sem pogledal. Ja. Tako je seriatsko pravo. Mislim da nisi dobro razumel. Saj v ameriki imajo tudi smrtno kazen. Se ti ne zdi da si malo dvolicen? Tudi npr indonezija… Najdejo ti drogo-papaa…
Glede dzihada. Dzihad je sveta vojna. Ni to da prides in zabodes nedolznega. Pise kdor ubije enega nedolznega kot da je ubil cel svet. Dzihadisti se ne borijo za tozemsko zivljenje. Ali pa da nek politik pade…
Zdej ko sem bil v nemciji smo je tema malo nanesla na mojo zenidbo… Jaa sine kad ces, sta cekas, de sine, trebo bi…
Nisem pripravljen.
Prvo mehr. Porocno darilo. Kolikor ti rece. Za devico. Vidis v videu rece ce te prevara in kao ni devica je smrt. To niso igrice.
Drugo. Zenska je v islamu kraljica. Pise marsikaj kako treba… Da ne smes ugnjetavat, maltretirat itd… A kraljica riba kopalnico? Znaci trebam pomocnice.
Se ne da vsega napisat.
A vidis kak standard? Kako pa le ni neka stvar ampak zivo bitje. Kako dostojnost ma u islamu.
I ne mi zdej nekaj jaaaa tam perejo noge. JA!!! Samo to ni kot pise.
Ko pravis zakaj recejo Allahu Akbar? To ni posveceno njemu. To sploh ni po sunetu. Ne pranje nog ne nic. Sploh pa ne od edeba. (kulture)
Drugace je mislim da na novi zelandiji en naredil teroristicni napad na dzamijo… Kristjan je bil. Je to v imenu katolistva?
Eh…
ODPRI PA PREBERI MALO PRIZADETNIK. KAJ PISE. CE SI BOS TOLMACIL TO KOT DA MORAS NEKOMU NEKAJ ZALEGA NAREST SI PRIZADET. PRIZADET.
POGLEJ KERA DVOLICNOST, HINAVSCINA IN PODMUKLOST TE JE. DZUBRE JEDNO.
Serješ sam sebi v gobec. Dzihadisti ne koljejo nedolznih, nedolzni so za njih le muslimani, vsi ostali zasluzijo smrt.
Prodajas bucke ce pravis da pokoli niso namenjeni tistemu k kateremu vzklikajo in si res debil ce primerjas en dogodek z strani kristjana z nestetimi napadi v imenu allaha! Obupno…
Kakšni migranti?
V Sloveniji že leto in pol ni migrantov…če verjameš…
Vsak dan smo tlele in v medijih brali cele litanije in grozljivke, kako nas bodo preplavili in blabla, vse dokler ni jajo prevzel vlade. Zdaj so pa čudežno izginili – če ne poslušaš Radia Krke in izveš sproti vsak dan, koliko so jih ujeli.
Banda populistična.
Blednica, 08.11.2021 ob 09:32
Serješ sam sebi v gobec. Dzihadisti ne koljejo nedolznih, nedolzni so za njih le muslimani, vsi ostali zasluzijo smrt.
Prodajas bucke ce pravis da pokoli niso namenjeni tistemu k kateremu vzklikajo in si res debil ce primerjas en dogodek z strani kristjana z nestetimi napadi v imenu allaha! Obupno…
Halo… Dej nimas pojma. Jst ti govorim dej nek tekst, ne mainstream ti postas tam neko propagando. Pa gdo je glup? Vidis da nimas pojma. Sej sploh ne ves kar tupis pa tupis pa tupis. A je to znak da ni razuma?
Znam ja sta bi vi… Čeljački se fuljački… Ja. Da se ponasate kako vam pase. Ampak a vidis. Jast vem da je tako prav. Ne zato ker moram. Alkohol kurvarluk drogiranje skodi meni. Mojemu telesu. Ti ne ves tega? Ne delam tega kar mi skoduje. Pa tudi zato ker je prepovedano.
A vidis da si prizadeta. A vidis da nimas razuma kot pise. Da ste nemarni. Osabni. Nepravedni.
Blaablaa, 08.11.2021 ob 09:26
Dej ne bit glup… Kaj je kazen za presustvo po bibliji? Za homoseksualnost? Oko za oko zob za zob zivljenje za zivljenje.
A vidis… Radikalizirate… Seljacine ste zato so to za vas skrajnosti. Ne smes da se kurvas nesmes da pijes, nesmes da lazes, krades, varas, cinis zlo…
Nimate vi pojma. Pojma. Ne o zivljenju ne o morali ne etiki ne nic… Eeee be čeljačin… Vi cete da govorite. Kao kristjan… Ne seri. Magarci koji knjige nose. Ja. Magarci koji nose knjige. Na prejsnji strani meni tezi a isto imate…. Smrtno kazen itd… Mislim pa kdo je prizadet?
Kretenčina, po Biblija se tega ne izvaja v resnici, v islamu pa se. Bo šlo zdaj? Al ti moram narisat?
Nekdo je napisal mislim da v tisti temi vera odlocitev posameznika… Zdej je v trendingu… Nisem siguuren ce je tu pisalo…
Kao… Ne rabim neke namisljene avtoritete da bi bil posten… Ok.
Itak dvomim da bos razumela…
Kaj je sploh zate posteno?
Kako bos postena ce teh stvari ne ves?
Vidis… Isto za damo. Ne mores ti bit dama ce tega ne ves.
Mogla si trazit mehr. Odpravnino. Kolko od vas je trazilo vjencani dar? Pa ostali predpisi…
A vidis… Seljaci.
Ma nemate vi pojma o zivotu. Zatucane seljacine.
A ti povem nekaj?
Jst sem bil v verzeju. V skupini sem bil jaz in 5 zensk. Ja. Redaljka na meni svako vece. Ajde frajercki da vas vidim… Roke gor ker je. Pa je bila ena brazilka. Ja. Ajde muskarcine jel bio ko sa latinom? Nisem doma zdej lahko posljem sliko.
Halo jst sem v mestu zrastel. Men je bil in disko in droga in alkohol in vse kar si lahko zamislis na dosegu roke. NE VALJA. V mestu je to vse se bolj koncentrirano kot po vasih vukojebinah. Zato se pa obnasate tako. Zeljni provoda. Zabave… Zurki…
Nema nista od toga. Bezveze. Prerasceno.
A vi… Hihihi huhuhu hihihi
Blaablaa, 08.11.2021 ob 09:55
Nekdo je napisal mislim da v tisti temi vera odlocitev posameznika… Zdej je v trendingu… Nisem siguuren ce je tu pisalo…
Kao… Ne rabim neke namisljene avtoritete da bi bil posten… Ok.
Itak dvomim da bos razumela…
Kaj je sploh zate posteno?
Kako bos postena ce teh stvari ne ves?
Vidis… Isto za damo. Ne mores ti bit dama ce tega ne ves.
Mogla si trazit mehr. Odpravnino. Kolko od vas je trazilo vjencani dar? Pa ostali predpisi…
A vidis… Seljaci.
Ma nemate vi pojma o zivotu. Zatucane seljacine.
A ti povem nekaj?
Jst sem bil v verzeju. V skupini sem bil jaz in 5 zensk. Ja. Redaljka na meni svako vece. Ajde frajercki da vas vidim… Roke gor ker je. Pa je bila ena brazilka. Ja. Ajde muskarcine jel bio ko sa latinom? Nisem doma zdej lahko posljem sliko.
Halo jst sem v mestu zrastel. Men je bil in disko in droga in alkohol in vse kar si lahko zamislis na dosegu roke. NE VALJA. V mestu je to vse se bolj koncentrirano kot po vasih vukojebinah. Zato se pa obnasate tako. Zeljni provoda. Zabave… Zurki…
Nema nista od toga. Bezveze. Prerasceno.
A vi… Hihihi huhuhu hihihi
To nima veze z konjskimi dirkami. Bmk kaj ti pijes in s kom spis, ni bilo govora o tem.
Blednica, 08.11.2021 ob 10:06
To nima veze z konjskimi dirkami. Bmk kaj ti pijes in s kom spis, ni bilo govora o tem.
Sem ti ze napisal.. Jst v tem kar sem te spraseval pa kar si govorila ne najdem veze niti povezave. Jo ti?
Enostavno ne ves. Ni te za obsojat. Ker ce bi, bi vedela da to ne more bit v imenu Boga.
Blaablaa, 08.11.2021 ob 10:10
Sem ti ze napisal.. Jst v tem kar sem te spraseval pa kar si govorila ne najdem veze niti povezave. Jo ti?
Enostavno ne ves. Ni te za obsojat. Ker ce bi, bi vedela da to ne more bit v imenu Boga.
Ja, jo, ti pa je mogoce nikoli ne najdes ker si globoko zaverovan v to pravljico, žal… Razlozi mi, v imenu koga pa je? Bolj jasno ne more biti: si fanaticen musliman, imas maceto v roki z katero koljes nevernike in se deres alah je velik… To je v imenu boga, hoces ali noces!!!!! Bolj jasno ne more biti, razen ce bi se nosili zraven majico z tem napisom.
Blednica, 08.11.2021 ob 10:19
Ja, jo, ti pa je mogoce nikoli ne najdes ker si globoko zaverovan v to pravljico, žal… Razlozi mi, v imenu koga pa je? Bolj jasno ne more biti: si fanaticen musliman, imas maceto v roki z katero koljes nevernike in se deres alah je velik… To je v imenu boga, hoces ali noces!!!!! Bolj jasno ne more biti, razen ce bi se nosili zraven majico z tem napisom.
No pa daj mi najdi in poslji ta sveti tekst kjer to pise. Ne nek mainstream. Sem te ze prej uprasal. Katera sura te je zmotila? Kje pise oz v kateri islamsku literaturi so taksni napotki.
Bols da sem tiho za Talmud. Za mizo psi ne sedijo.
Tako da bodi tiho stari. Nimas pojma.
Ne da mi se vec met posla z hinavci. Poglej kake fore mas… Pretvarjanje, praviciranje, hinavscina, zahrbtnost itd itd itd…
Se se strinjas da ne ves kako treba?
Blaablaa, 08.11.2021 ob 10:24
No pa daj mi najdi in poslji ta sveti tekst kjer to pise. Ne nek mainstream. Sem te ze prej uprasal. Katera sura te je zmotila? Kje pise oz v kateri islamsku literaturi so taksni napotki.
Bols da sem tiho za Talmud. Za mizo psi ne sedijo.
Tako da bodi tiho stari. Nimas pojma.
Ne da mi se vec met posla z hinavci. Poglej kake fore mas… Pretvarjanje, praviciranje, hinavscina, zahrbtnost itd itd itd…
Se se strinjas da ne ves kako treba?
“Ko srečate kafirje na bojišču, jim sekajte glave, dokler jih popolnoma ne porazite. Nato ujetnike trdno zvežite.”
To je le pljunek v morje o ščuvanju.
Naj ti se enkrat povem- NIMAM SVETIH SPISOV. Sicer pa nevernikom ni dovoljeno debatirati o stavkih v koranu, se motim? A me zavedno siliš v greh? ?
“kulturno”, “civilizirano” je pošiljati vojsko, letala, drone v njihove države, jih morit, posiljevat, rušit šole, bolnišnice, jim vsiljevat na “human” način demokracijo in jih žalit s tem, da jim zanikaš in žališ, vse kar je njim svetega. Vam je to težko razumet. Ker, ko se jih mori, je to nekje daleč. Ni razlike med tabo in tisto pametno raketo. Vam so pomembni samo mrtvi. Več kot 80 let se tiranija izvaja na njihovih tleh. Zapomnite si, karma pride vsakemu.
Kada se u borbi s nevjernicima sretnete, po šijama ih udarajte sve dok ih ne oslabite, a onda im pritegnite sveze, i poslije, ili ih velikodušno sužanjstva oslobodite, ili otkupninu zahtijevajte, sve dok borba ne prestane. Tako učinite! Da Allah hoće, On bi im se osvetio, ali On vas želi iskušati jedne pomoću drugih. On neće poništiti djela onih koji na Allahovu putu poginu”
Kar od nove 24 si mi dala prispevek. Jaz sem ti rekel daj od izvora ne pa neko propagando. A vidis?
Pisejo v 8 suri 12 ajet (8:12) pise da je treba prste odrezat. Itd…
No… To pise v prevodu.
-
Kada je Gospodar tvoj nadahnuo meleke: “Ja sam s vama, pa učvrstite one koji vjeruju!” U srca nevjernika Ja ću strah uliti, pa ih vi po šijama udarite, i udarite ih po prstima.
Blednica, 08.11.2021 ob 10:39
“Ko srečate kafirje na bojišču, jim sekajte glave, dokler jih popolnoma ne porazite. Nato ujetnike trdno zvežite.”
To je le pljunek v morje o ščuvanju.
Naj ti se enkrat povem- NIMAM SVETIH SPISOV. Sicer pa nevernikom ni dovoljeno debatirati o stavkih v koranu, se motim? A me zavedno siliš v greh? ?
ta isti bog, ki je zapovedal Koran, je Jezusu zapovedal Biblijo. Kje , kdaj, komu se je Jezus rodil. Kdaj, kje ta isti postane božji sin. Komu je bil poslan Kristijanom ali Judom. Njegova etnična pripadnost, poslanstvo, misija na zemlji. Osebno je pripadal rodbini Imran. Kaj pa oni imajo skupnega s krščanstvom in Evropejci. Razsvetli me, kdaj Jezus postane belopolti, modrooki blondinec. Kdo, kdaj dobi sveto dolžnost v osrčju Evrope, da resnične sledilce Jezusovega nauka, jih učit kaj točno je ta nauk. Vsi vemo kaj se je zgodilo, ko so prispeli k njim. Napiši nam točno število mrtvih, ki so padli pod meči humanih kristjanov. Povej mi, koliko je res Evropa krščanska. Zakaj je bilo toliko morije, mučenja, da so vsilili vero. Potem, ko se je prijela in so ljudje začeli slediti. Uvedete najlepšo obliko izkazovanja mučenja, morjenja, sadističnega izživljanja nad ženskam, revnimi, drugačnimi – skozi inkvizicijo, ki še danes traja. V kratkih povedih bi želel odgovore, če lahko.
večni humanisti, 08.11.2021 ob 11:02
ta isti bog, ki je zapovedal Koran, je Jezusu zapovedal Biblijo. Kje , kdaj, komu se je Jezus rodil. Kdaj, kje ta isti postane božji sin. Komu je bil poslan Kristijanom ali Judom. Njegova etnična pripadnost, poslanstvo, misija na zemlji. Osebno je pripadal rodbini Imran. Kaj pa oni imajo skupnega s krščanstvom in Evropejci. Razsvetli me, kdaj Jezus postane belopolti, modrooki blondinec. Kdo, kdaj dobi sveto dolžnost v osrčju Evrope, da resnične sledilce Jezusovega nauka, jih učit kaj točno je ta nauk. Vsi vemo kaj se je zgodilo, ko so prispeli k njim. Napiši nam točno število mrtvih, ki so padli pod meči humanih kristjanov. Povej mi, koliko je res Evropa krščanska. Zakaj je bilo toliko morije, mučenja, da so vsilili vero. Potem, ko se je prijela in so ljudje začeli slediti. Uvedete najlepšo obliko izkazovanja mučenja, morjenja, sadističnega izživljanja nad ženskam, revnimi, drugačnimi – skozi inkvizicijo, ki še danes traja. V kratkih povedih bi želel odgovore, če lahko.
Še vedno nisi pojasnil razlike – kazni v Bibliji se NE izvajajo, kazni v koranu SE izvajajo. Pojasni, kaj ti ni jasno, zakaj ljudje imajo islam za nazadnjaško in ekstremno vero?
joj819, 08.11.2021 ob 11:23
Še vedno nisi pojasnil razlike – kazni v Bibliji se NE izvajajo, kazni v koranu SE izvajajo. Pojasni, kaj ti ni jasno, zakaj ljudje imajo islam za nazadnjaško in ekstremno vero?
Zato sto licite na magarce koji knjige nose. Kdaj postane bozji sin? Dej vsaj kaj odgovori?
Ne vem zakaj imate za nazadnjasko… Zame, ker ste brez razuma. Sam preberi od zacetka… Mislim da tisti razum ni jaca strana.
Vi ste nazadnjaki.
Glej vse kar je je zate. Za nas. Ne ves do kam sega korist ali pa kazen. Je lahko dohemljivo ali pa ne. A vidis ko pravis pravljica… Zate je nadnaravno. Kaj ti ves kaj je nadnaravno pa kaj ne. Ze iz okolja se potem lahko smatra za nadnaravno. Das seme v mrtvo zemljo… Pride ven zivo… Ampak ja vajen si tega pa ne smatras kot… Ane..
Isto smrt… Kako te zmanka? Od cesa? Kje je to? Kaj je vzelo to tvojo zavest, pogon telesa?
Nemas ti pojma. Ne razmisljas.
Ti bi da se ti spusti na papirju in da se opipas… E pa tudi ce bi, ne bi verjel ker ste laznivci.
Bi zelel a ne bos dobil, ta vprasanja naslovi na kaksnega kristjana. Nevem zakaj si dobil zmoten obcutek, da zagovarjam krscanstvo. Vse religije so le sredstva za obvladovanje ljudstev. Sicer pa tema ni o krscanstvu, ko zmanjka odgovorov zakaj je islam kot je se karta vednoooo obrne na krscanstvo. Enako kot ko nekomu zmanjka argumentov se zapicijo v slovnico. Sicer pa si lepo opisal kako so pokristjanjevali, ampak to se danes ne dogaja vec, lahko pa besedo kristjani zamenjas z muslimani in dobis sliko kaj se danes se vedno dogaja v islamu! Koran se jemlje dobesedno kot je ze nekdo napisal, in ta knjiga je v napacnih rokah zelo nevarna! Verjamejo v neke nerealne stvari oz. nagrade kot je npr. stevilo devic katere cakajo na njih po opravljeni dolznosti, verjamejo v seks z mladoletnimi, …
kar pripravite, 08.11.2021 ob 09:15
Kar pripravite se na Afganistance, ki smo jim zakuhali sranje doma skupaj z ostalimi NATO drekomešalci. In nabavilo se je že 700-milijonsko železje za novo uspešno izvažanje “demokracije” po zaslugi kosovskega doktorja in ministranta.
A ti veš kakšno škodo naredi 30 mm granata na napadajočem džihadistu? Slovenski bataljon boxerjev 8×8 in Oshkosh 4×4 je sposoben sam uničiti celo talibansko armijo, če je treba.
Blaablaa, 08.11.2021 ob 11:34
Zato sto licite na magarce koji knjige nose. Kdaj postane bozji sin? Dej vsaj kaj odgovori?
Ne vem zakaj imate za nazadnjasko… Zame, ker ste brez razuma. Sam preberi od zacetka… Mislim da tisti razum ni jaca strana.
Vi ste nazadnjaki.
Glej vse kar je je zate. Za nas. Ne ves do kam sega korist ali pa kazen. Je lahko dohemljivo ali pa ne. A vidis ko pravis pravljica… Zate je nadnaravno. Kaj ti ves kaj je nadnaravno pa kaj ne. Ze iz okolja se potem lahko smatra za nadnaravno. Das seme v mrtvo zemljo… Pride ven zivo… Ampak ja vajen si tega pa ne smatras kot… Ane..
Isto smrt… Kako te zmanka? Od cesa? Kje je to? Kaj je vzelo to tvojo zavest, pogon telesa?
Nemas ti pojma. Ne razmisljas.
Ti bi da se ti spusti na papirju in da se opipas… E pa tudi ce bi, ne bi verjel ker ste laznivci.
Ma ti si sam magarac. Ne znaš odgovorit, ker veš, da je res, kar se piše in govori. Islam spodbuja sovraštvo do nevernikov, ženske ima pod kontrolo. Kakšno spoštovanje, lepo te prosim. Dokler bodo v burkah in brez izhoda, če nimajo spremstva, ti lepo pravljice drugemu razlagaj.
Trenutno en mirovnik grozi z raztrelitvijo avtocestnega nadvoza v Nemčiji. Na strani bild.de je bila prva informacija.
Forum je zaprt za komentiranje.