Spet je izginil en študent II.
ČE bi bilo res tako, bi bili dogodki in policijski izsledki, ter izjave za javnost, povsem drugačni.
Absolutno pa v javnost ne bi dali to kot samomor.
Temveč kot ali nesreča oz.bi preiskovali kot možno naklepno dejanje s povzročitvijo smrti.
Sploh pa, koliko vrst drog so žrtve imele v sebi? Eno, dve, več?
[/quote]
O kakšnem samomoru ti to? Policija tega primera ni klasificirala kot “samomor”.
(Kot umor pa tudi ne, ker ga ni bilo.)
Na moje vprašanje ali
V mojih zapisih ni nikjer zapisano, da jaz vem, da nekdo zastruplja oz. ubija fante, lahko pa to predvidevam/se o tem sprašujem/izražam dvom.
[/quote]
Ravno zato ker ne veš, so to zgolj tvoje domneve, ki so lahko popolnoma napačne in nikakor ne držijo.
Nima smisla se prepirat o tem kaj je res in kaj ni. Dejstvo je, da je treba razmišljati o različnih možnih scenarijih, kaj naj bi se dogajalo. Drugače ne prideš do odgovorov. Zase vem, da če bi izgubila sina, bi ravnala enako kot vsaka druga mama, ki se spopada z izgubo sina na tak način. Nikoli ne bi odnehala iskati odgovorov kaj se je zgodilo. Na te utopitve sem pozorna in noben mi ne bo govoril, da je normalno, da se ljudje slačijo sredi največjega mraza in skačejo v vodo. Preveč je že tega. Še nedolgo nazaj so v okolici Šmarne gore iskali pogrešanega, ki je baje bil nag. Ne bom presenečena, če ga bodo našli v reki. Da ne govorim o drugih učinkih drog, zaradi katerih se človeku dobesedno odpelje.
Ne pravim, kaj je res in kaj ni. Nimam dovolj informacij, da bi sodila o tem.
Ampak ni pa še tako dolgo od mojega žuriranja. In takrat se spomnim bistvenih razlik med fanti in dekleti. Od deklet sta bili 1 ali 2 vedno vsaj približno trezni, skrbeli sta za tiste res pijane, odganjale neznance… Poleg tega pa so navadno vse prespale pri eni skupaj in niso bile nikoli same. Fantje pa so bili bolj pogumni, nihče ni preveč pazil na drugega, niso imeli težav z neznanci/neznankami, znali so tudi izginiti sredi zabave… In jih ni nihče pretirano iskal… Tudi pri drogah so bile razlike. Sicer ne v moji družbi, ampak v ljubljanskih klubih vidiš marsikaj. Dekleta imajo tudi ko so pijana distanco do drog, mogoče kakšno travo, a nič več, fantje pa so bolj pogumni s temi stvarmi,radi sprožajo vse, sploh če dobijo poceni.
Tako da, če zaključim. Če bi res nekdo namerno podtikal droge, so fantje lažje žrtve, a hkrati je tudi bolj verjetno, da vzamejo droge sami.
Česa pa niso dali v javnost?
Lahko brez imen.
[/quote]
Oprosti, ampak če niso dali v javnost, a res misliš, da bodo tu na forumu objavili. In ja, ne boš verjela, ampak večina stvari ne gre v javnost. V javnost gre ravno toliko, da ljudje dobijo neko sliko, večino stvari pa bodisi iz spoštovanja do žrtve bodisi na željo družine bodisi iz drugih razlogov v javnost ne gre. Ne pravim, da je tako tudi v tem primeru, a v velikih je. Sem imela sama podobno situacijo (in ne, ne bom pisala kakšno, tudi brez imen me, to je pa že malo prevelika firbčnost).
Če si v primer čustveno vpletena, te razumem, prav je da napišeš svoje dvome, opozoriš ljudi, saj moramo biti res odprti za vse možnosti. Neki veliki detektivi pa na forumih ne moremo biti. Lahko samo ugibamo, pa še to bolj težko, če razpolagamo s polovičnim informacijami.
Narkomafija sega do najvišjih sfer in se široko razpreda. Osebno poznam par policajev, ki so na redno na belem prahu. Zakaj bi torej pljuvali v lastno skledo? Najlažje je pomesti pod preprogo.
Dejstvo je, da v sumljivih okoliščinah izginevajo mladi, normalni fantje. Premalo nas je, da bi bilo to še normalno.
over the counter prednisone pills over the counter prednisone cream prednisone drug costs
https://prednisonet.online prednisone 2 mg daily
purchase prednisone canada can you buy prednisone over the counter in canada prednisone 5mg price
Forum je zaprt za komentiranje.