Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet je izginil en študent II.

Spet je izginil en študent II.

Ne slediš temi.
Niso jih ubijali, ker so imeli od njih materialne koristi.
Umrli, žrtve štirje, so zaradi predoziranja.
[/quote]
“Wir gehen mehreren ungeklärten Todesfällen nach”, sagte Oberstaatsanwalt Günther Heydner. Dabei seien Exhumierungen geplant.
Ker je bilo še več nepojasnjenih smrti, so imeli v načrtu tudi ekshumacije.

“Wir gehen mehreren ungeklärten Todesfällen nach”, sagte Oberstaatsanwalt Günther Heydner. Dabei seien Exhumierungen geplant.
Ker je bilo še več nepojasnjenih smrti, so imeli v načrtu tudi ekshumacije.
[/quote]

Ja. Ekshumacije.
Le kako, če pa jih požgemo. Žal.
Pa svojcev nočemo dajati na obdukcijo, če ni sodno odrejena, tudi, če sumimo vsaj v malomarnost. Raje pogoltnemo ta težki občutek.

No, če v strička gugla vtipkamo droge za posilstvo, lahko preberemo, da to sploh ni nobena redkost, kot pravijo sami kriminalisti, tudi pri belem dnevu v kavi na Čopovi v Ljubljani, kot je tudi opisan resnični primer.
Ponoči pa sploh ni redkost.
Na UKC imajo čez sto primerov zastrupitve z njo, v nekaj letih.

To o podtaknjenih drogah.
Na enem pa celo izvemo, da se da brez težav preveriti, če je v pijači podtaknjena droga. Celo z zato namenjenim lakom za nohte, ki se ob prisotnosti droge značilno obarvajo, ko pijačo pomešamo.
Sicer pa mladina ponočnjaki že vedo, da se zunaj naroča le orig.zaprte steklenice.
Problem bo, kot kaže čaj, kava in voda h kavi.
V orimerih slabega počutja je potrebno prijaviti kriminaliste, ker šele takrat se izvede natančne laboratorijske preiskave, če sumimo na podtaknjeno substanco.

Toliko v osveščanje, ter vsem tistim, ki trdijo, da podtaknjenih drog ni. So.
Tukaj in sedaj, tudi le v kavi, pri belem dnevu. Ja, pri nas!

Popravek v predzadnjem odstavku: prijaviti kriminalistom*

V nasprotnem primeru ne bomo vedeli, da smo podtaknjeno drogo prejeli, četudi gremo v laboratorij, ker teh analiz ne bodo opravili.
Ni navedeno, čemu ne. Op.a.

Nisem, ti kar obveščaj, lahko opisno ali z linki, če dovolijo objavo tu.
Če ne gre, daj le ključne podatke, bo striček gugi sam poiskal.
Vedno več glav več ve.
Še enkrat, dobro, da si obnovila temo. To se MORA NEHATI! In javnost mora biti obveščena in osveščena glede nevarnosti, ki se dogajajo na cestah, ulicah!
Sicer je še nešteto podatkov, vendar bi bila vsaka tema izbrisana. Ključni bodo kar zadoščali, za začetek, da se javnost osvesti.
[/quote]
Evo, kocka je padla. Torej, padla je še ena moja odločitev, da napišem še nekaj, česar sicer ne bi. Ker sem tip resnicoljubnega človeka, mi je pred časom padla na pamet zamisel, da preko klepetalnice, kjer ljudje lahko odgovarjajo posamično, če želijo, zastavim vprašanja in, na sicer ne ravno velikem vzorcu, pridobim mišljenja ljudi. Ni mi bilo do tega, da ta vprašanja zastavljam na forumu, ravno iz preddispozicije, da potem morda dobim manjše število odgovorov, kot bi jih sicer in da bodo morda tako pridobljeni odgovori bolj iskreni, ker so tam še bolj anonimni, kot tudi na sicer anonimnem javnem forumu.

Torej v časovnem razmaku je šlo za tri vprašanja (3, recimo temu pereče, tematike), kjer je vprašani, če je želel, odgovoril z da ali ne. Drugih dveh vprašanj zaenkrat tu ne mislim izpostavljati, ker so popolnoma druga tematika.

Dobesedno zastavljenega vprašanja, ki se tiče te teme, se ne spomnim več, je bilo pa v smislu, ali meniš, da so uradne ugotovitve glede utopljenih fantov prave ali ne. Morda se najde kdo, ki poleg tega, da sodeluje na tem forumu, sodeluje tudi v klepetalnici in se bo spomnil tega vprašanja.

Kakorkoli, odgovori so bili različni, nakar je bilo isto vprašanje zastavljeno tudi moderatorjem klepetalnice. Po zastavljenih vprašanjih s strani moderatorja kdo sem, zakaj me to zanima (moj odgovor je bil, da me zanima mnenje vprašanih in da le-ti če ne želijo, tako in tako ne odgovorijo), je bilo s strani moderatorja, ki me je poleg tega obkladal še z milo rečeno neprimerni izrazi, povedano, da z vprašanji nadlegujem uporabnike in da me bodo ‘banali’. In so me.

Zdaj lahko, če tukaj berejo, zvedo isti odgovor; Ker me je zanimalo, kaj ljudje dejansko mislijo.

Evo, kocka je padla. Torej, padla je še ena moja odločitev, da napišem še nekaj, česar sicer ne bi. Ker sem tip resnicoljubnega človeka, mi je pred časom padla na pamet zamisel, da preko klepetalnice, kjer ljudje lahko odgovarjajo posamično, če želijo, zastavim vprašanja in, na sicer ne ravno velikem vzorcu, pridobim mišljenja ljudi. Ni mi bilo do tega, da ta vprašanja zastavljam na forumu, ravno iz preddispozicije, da potem morda dobim manjše število odgovorov, kot bi jih sicer in da bodo morda tako pridobljeni odgovori bolj iskreni, ker so tam še bolj anonimni, kot tudi na sicer anonimnem javnem forumu.

Torej v časovnem razmaku je šlo za tri vprašanja (3, recimo temu pereče, tematike), kjer je vprašani, če je želel, odgovoril z da ali ne. Drugih dveh vprašanj zaenkrat tu ne mislim izpostavljati, ker so popolnoma druga tematika.

Dobesedno zastavljenega vprašanja, ki se tiče te teme, se ne spomnim več, je bilo pa v smislu, ali meniš, da so uradne ugotovitve glede utopljenih fantov prave ali ne. Morda se najde kdo, ki poleg tega, da sodeluje na tem forumu, sodeluje tudi v klepetalnici in se bo spomnil tega vprašanja.

Kakorkoli, odgovori so bili različni, nakar je bilo isto vprašanje zastavljeno tudi moderatorjem klepetalnice. Po zastavljenih vprašanjih s strani moderatorja kdo sem, zakaj me to zanima (moj odgovor je bil, da me zanima mnenje vprašanih in da le-ti če ne želijo, tako in tako ne odgovorijo), je bilo s strani moderatorja, ki me je poleg tega obkladal še z milo rečeno neprimerni izrazi, povedano, da z vprašanji nadlegujem uporabnike in da me bodo ‘banali’. In so me.

Zdaj lahko, če tukaj berejo, zvedo isti odgovor; Ker me je zanimalo, kaj ljudje dejansko mislijo.
[/quote]
Še to, poleg tega, da sem tip resnicoljubnega človeka, sem tudi tip človeka, ki premore empatijo.

[/quote]

Če greš reskirat, da se še ta tema zaklene ali izbriše, ter, da se odpre tretja, tu ali drugje, npr. nekje, kjer cenzure ne bi bilo v taki obliki, potem ni panike.
Niti ne vem, če obstaja še kakšen svobodni forum ali blog.
Komot.

Tudi o veliko drugih temah bi se bilo potrebno odkrito pogovarjati brez ekscesov določenih nastavljenih figuric.

Ja. Ekshumacije.
Le kako, če pa jih požgemo. Žal.
Pa svojcev nočemo dajati na obdukcijo, če ni sodno odrejena, tudi, če sumimo vsaj v malomarnost. Raje pogoltnemo ta težki občutek.
[/quote]

Kaj vse boš še napletel/napletla?

Vsi izginuli so bili na obdukciji in to temeljiti.

Tvoji podatki, s katerimi vehementno opletaš po forumu, so zelo nepopolni in zavajujoči, sploh ker poleg pomanjkanja informacij dodajaš neke svoje teze in “vedenja”, ki to niso. Že pri Klemnu niti pojma, zakaj je npr. predčasno zapustil družbo in odšel po svoje, kaj se mu je pletlo po glavi. Od kje ti info, da je pred smrtjo jedel hrano?

Ma daj, umiri se.

In prav je tako

Tvoji podatki, s katerimi vehementno opletaš po forumu, so zelo nepopolni in zavajujoči, sploh ker poleg pomanjkanja informacij dodajaš neke svoje teze in “vedenja”, ki to niso. Že pri Klemnu niti pojma, zakaj je npr. predčasno zapustil družbo in odšel po svoje, kaj se mu je pletlo po glavi. Od kje ti info, da je pred smrtjo jedel hrano?

Ma daj, umiri se.

In prav je tako
[/quote]

Bom.
Ko se bo nepravilnosti v naši družbi odpravilo. Niso le mladci, pa že ena nenaravna smrt je preveč, tudi za vso družbo, ne le za nas, svojce. S tem se pa gotovo strinjaš?
S tišino pomagamo vedno le kriminalcem, nikakor ne sebi, ne žrtvam!
Lep dan še naprej.

Ma daj, umiri se.

In prav je tako
[/quote]

A tako, da so bili vsi na obdukciji?
Odkod ti ta podatek, s patologije?
In kako veš, da Klemen ni jedel? Za oba je bilo napisano v javnih medijih, da sta.
Če oni zavajajo, potem ti povej pravo resnico, če jo poznaš in smeš, seveda.
Komu pravzaprav resnica škodi? Žrtvam, svojcem in javnosti sigurno ne.
V naših postih ni trohice blatenja žrtev, kar lahko priznaš.
Kaj je torej tako moteče?

A tako, da so bili vsi na obdukciji?
Odkod ti ta podatek, s patologije?
In kako veš, da Klemen ni jedel? Za oba je bilo napisano v javnih medijih, da sta.
Če oni zavajajo, potem ti povej pravo resnico, če jo poznaš in smeš, seveda.
Komu pravzaprav resnica škodi? Žrtvam, svojcem in javnosti sigurno ne.
V naših postih ni trohice blatenja žrtev, kar lahko priznaš.
Kaj je torej tako moteče?
[/quote]

NE NAPLETAJ, TO JE KAZNIVO!! Ne izgovarjaj se na množino, ker boš sama odgovarjala, ko bo čas za to.

No saj včasih kakega izginulega tudi najdejo.
Tole Petro.P so našli po 31-tih letih.
Za tiste, ki znate nemško
https://www.welt.de/vermischtes/article146858353/Wie-sich-Petra-P-31-Jahre-lang-totstellen-konnte.html

NE NAPLETAJ, TO JE KAZNIVO!! Ne izgovarjaj se na množino, ker boš sama odgovarjala, ko bo čas za to.
[/quote]

O čemer pišem, je na javnem spletu. Vsakomur dosegljivo, tudi tebi.
Tako, da bi bil pred mano že kdo kaznovan, predvsem Domnova mama. Poglej si video v katerem pove. Moje je le posredovanje medijev, kar je danes in takrat javno objavljeno, ter kaj so v javnost posredovali svojci žrtev.
Česa se torej v resnici bojiš ti?
Da google vsega tega še ni izbrisal? Da nekateri še vedno beremo?
Da smo tudi taki, ki si drznemo javno govoriti?
Bomo šli tudi mi na pranger?
Sveta preproščina, ubogo bitje, res te skrbi… Nečista vest?
Ravno to želimO!, da se bumbarji razkrinkate! Se res upate?

O čemer pišem, je na javnem spletu. Vsakomur dosegljivo, tudi tebi.
Tako, da bi bil pred mano že kdo kaznovan, predvsem Domnova mama. Poglej si video v katerem pove. Moje je le posredovanje medijev, kar je danes in takrat javno objavljeno, ter kaj so v javnost posredovali svojci žrtev.
Česa se torej v resnici bojiš ti?
Da google vsega tega še ni izbrisal? Da nekateri še vedno beremo?
Da smo tudi taki, ki si drznemo javno govoriti?
Bomo šli tudi mi na pranger?
Sveta preproščina, ubogo bitje, res te skrbi… Nečista vest?
Ravno to želimO!, da se bumbarji razkrinkate! Se res upate?
[/quote]

Domnova mama si zatiska oči pred marsičem, Domen ni bil sonček.

Domnova mama si zatiska oči pred marsičem, Domen ni bil sonček.
[/quote]

Ah, daj. NI point v tem!
Sonček ali ne, žrtev JE!
In kot družba smo odgovorni za red, ne pa podpiranje in vzdrževanje korupcije in anarhije, ki jo imamo!

»ZARADI KLEMNA GREM DO KONCA«

Trije neznanci niso neznanci. Ti trije neznanci so meni dokaj dobro znani.

Slej ko prej mora priti do očiščenja te umazane družbe. Slej ko prej, ker ta družba vzgaja tako neodgovorne ljudi, da so lahko več kot mesec dni tiho, da ne povejo, kaj se dogaja. Zgubil sem upanje v naš sistem, v našo državo, ker zdaj, ko sem toliko sodeloval z našimi kriminalisti, točno vidim, da je namerna razgradnja sistema pri nas, prav namerna. Zakonsko jih ovirajo, kadrovsko jih ovirajo, razbijajo moč policije, zato da lahko barabe živijo, tako kot živijo.

Ljudje, ki so povzročili njegovo smrt, mogoče lahko mislijo, da se bodo izognili kazni, v resnici pobegnili ne bojo, sigurno ne. Kazni mogoče, svoji vesti pa še manj.

Točno vem, da ni šel sam v smrt, zavestno. Da ga je nekdo pahnil čez, ali pa je bila neka neumnost storjena na tem mostu. Do neke mere ti odleže, ko veš, kje je, vsaj veš, kam svečo prižgati, a ne?

Zelo težko je po tako krakem času, ampak za sina je treba biti pač močen.

Tudi Klemen sam bi hotel, da se zadevi čimprej pride do dna. Tak je bil. Ni bil polovičar, bil je zelo resen in deloven fant, ki je hotel vse stvari opraviti do konca. Tudi njegova duša ne more iti z Zemlje, iz naše okolice, dokler ne bo pravici zadoščeno.

To so besede očeta Klemna Lenka iz prispevku v Tedniku 19. januarja 2015.

http://4d.rtvslo.si/arhiv/radio-ga-ga-video/174315191

prispevka*

https://www.facebook.com/angelamaran/posts/10215557753638415

Grazie a tutti per le dimostrazioni di affetto e supporto che io e la mia famiglia abbiamo ricevuto finora per la scomparsa di mio fratello Davide Maran, avvenuta il 25 Marzo scorso a Lubiana.
Come capirete è un momento molto difficile per noi quindi spesso non ce la sentiamo di rispondervi direttamente: cercate di rispettare il nostro riserbo. La polizia slovena, intanto, sta continuando le ricerche.

Chiedo a chiunque abbia amici o conoscenti a Lubiana e dintorni di continuare a condividere l’articolo
https://www.24ur.com/…/pogresajo-26-letnega-italijanskega-s…
o il volantino qui sotto: entrambi riportano i numeri da contattare per segnalazioni. Ovviamente potete fare riferimento anche a me o mia sorella Elena Maran.

Davidova sestra Angela Maran naproša vse, ki imajo prijatelje in znance v Ljubljani in okolici, da nadaljujejo z deljenjem članka https://www.24ur.com/…/pogresajo-26-letnega-italijanskega-s… … ali spodnjega letaka: na obeh so številke za kontakt, ali da se obrnejo na njeno sestro Eleno.

Mladci
izginjajo
V prvi, zaklenjeni temi si zapisala, da so droge kamuflaža storilcev in da tega ne počne en sam.

Si mogoče že slišala za razvpiti primer iz Nemčije izpred let, ki po navedbah nemške policije velja za kriminalni primer brez prime v zgodovini kriminala?
[/quote]

Mladci
izginjajo
Dam ti še en primer iz Nemčije v povezavi s smrtmi zaradi drog.

Storilec je bil nihče drug kot pedagog, učitelj na osnovni šoli (!)
https://www.bild.de/regional/berlin/serienkiller/morgens-grundschule-abends-serienkiller-24407798.bild.html
Morgens Grundschule, abends Serienkiller

Berlin/Potsdam – Das unheimliche Doppelleben von Dirk P. (37): Er konnte Kinder unterrichten und gleichzeitig Menschen vergiften. Morgens Grundschule, abends Serienkiller!

Der Vorwurf: Der Pädagoge soll drei Menschen mit der Sex-Droge „Liquid Ecstasy” und Alkohol umgebracht haben (BILD berichtete).

Stephan Breiding (44), Sprecher des Bildungsministeriums: „Jemand, der unter erheblichen Mordverdacht steht, kann nicht an einer Schule unterrichten. Wir streben die Entlassung an.”

tu pa je nejgov motiv: želel je da žrtve ”obležijo” (ausknocken=knock out)
http://www.spiegel.de/panorama/justiz/angeklagter-in-berliner-mordserie-der-drang-war-staerker-a-887057.html

Der angehende Grundschullehrer Dirk P. hat eingeräumt, drei Männer mit einer Überdosis Liquid Ecstasy getötet und einen weiteren schwer verletzt zu haben: Er habe seine Opfer “ausknocken” wollen.

Vaš link
erasmusljubljanauniversity

Erasmus naproša, da če kdo pozna kogarkoli, ki je bil v K4 te noči (ko je bil tam tudi Davide Naran) ali kogarkoli, ki bi ga lahko videl oditi iz iz K4, da to sporoči Ricardu.

Primerjava zapisa v Slovenskih novicah z mojim zapisom tukaj na forumu

Zapisano v Slovenskih novicah 3. aprila:
http://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/clanek/pogresani-student-davide-26-utonil-v-ljubljanici-40477

Davidov mobilni telefon je nedosegljiv, v hotelu pa ni za njim nobenih sledi.

Njegova oče in stric sta že prispela v naše glavno mesto in iščeta kakršne koli uporabne informacije, ki bi prišle prav pri preiskavi.

Moj zapis 2. aprila:

Oče in stric sta že v slovenskem glavnem mestu in iščeta kakršnekoli uporabne informacije, ki bi prišle prav pri preiskavi.

Davidov mobilni telefon je dejansko nedosegljiv in v hotelu, v katerem je bival, ni za njim več nobenih sledi.

Prekopirano,
hvala za tvoj trud.
Nam gre srh po telesu.
Upam, da je le vse dobro z njim, ter, da se javi, živ in zdrav.

Tudi ti se trudiš.

Tudi ti se trudiš.
[/quote]

3200 obiskov imaš, v ponovljeni temi.
Če boš rešila le enega, da ne bo padel v kremplje teh monstrumov, si stotila ogromno.
Upam, da bodo ranljiva skupina bolje pazili nase.
Tega Davide, žal, ni vedel, kaj se dogaja z mladimi pri nas!

Vsi faksi in vse institucije, kjer se mladi gibljejo, bi MORALI imeti stalne opozorilne točke s plakati! Morali imeti! Tudi vsi kafiči in nočna zabavišča!
Ne glede na strah o zmanjšanju prometa ali vpisa tujih študentov!

Za to bi morali poskrbeti predvsem študentje sami!

Podatki o delovanju drog so javno dostopni na portalih, kjer osveščajo o učinkih posameznih drog. Vendar mularija možnim učinkom “ne verjame”, dokler ne pride do tragičnega konca. Takrat je prepozno.
Prepozno tudi za starše, ki se morajo soočiti s tem, da so njihovi otroci eksperimentirali z drogami…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close