Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Spet išem službo…

Spet išem službo…

…in berem, da vsi uspevate. Kako hudirja, mene še na razgovor ne pokličejo. Imam višjo strokovno, 6 let del.izkušenj. Kako???-recept…

Men so tudi rekli, da me bo danes en kontaktiral za službo, pa zgleda, da nisem ta prava. :(((

Jah, odvisno na kakšne službe ciljaš. Če si pripravljena sprejeti tudi kakšno drugo delo, ki ni tvojega faha ali stopnjo, dve nižje, res ni problem dobiti dela. Jaz sem tudi sprejela delo, ki je čisto x kar se tiče moje izobrazbe, pa se imam čisto fino 🙂

Jaz sem se najprej en teden ukvarjala s prošnjo, da je bila res taka k mora biti, da pritegne, da se ne hvalim ne preveč ne premalo, da je kratka in jedernata pa da pove vse kar je treba.

No pol sem pa poslala prošnjo tja kamor sem ful hotla it delat, pa so me vzel.Sam je pa res, da sem zvedla da se širijo in rabijo.

iZ izkušenj vem da je dobro napisan življenjepis res pomemben in vem da fuuuul gledajo na to.
Pomagaj si z življenjepisom ki ga sestaviš v mojedelo ali zaposlitev.net in preneseš v word, malo polepšaš in mora bit.

Ja, jaz se isto sprašujem, imam 7. stopnjo in 7 let delovnih izkušenj in iščem že pol leta, se javljam tudi za 5. in 6. stopnjo, pa me ne vzamejo, ker oni rabijo 5. ali 6. stopnjo.

In jaz rabim eno čistilko za redno pa je nikjer ne dobim…ker???

Ker se potem ne odzoveš na oglase? Tukaj so že večkrat vprašali za kakšno delo ali pomoč na domu, pa sem se javila, pa ni nihče nič nazaj kontaktiral. Tako, da…

Ponujaš 350 eurov neto plače in se za ta denar človeku bolj splača doma v luft gledat kot pa fizično delat?
Ne vem, ugibam.

Bi se strinjala z Mirijam. jaz vem, da na obali rabijo varuške, pa dam oglas, pa se mi jih nekaj javi, pa pridem na dom k eni, s ta malim se takoj ujameva, mama pa pravi, da ji ne odgovarjam in da bo sprejela drugo, ker ima bolj ugodno ceno ?! Pa sploh cene nisem omenila. In potem čez nekaj časa (en mesec) vidim, da še vedno iščejo varuško. Mislim ?!

Ja, jaz imam tudi 7.stopnjo izobrazbe, pa sem bila skoraj eno leto brez zaposlitve in potem sem našla zaposlitev, mislila, da bo to tisto ta pravo, zdaj po nekaj časa pa sem spet brezposelna. In sem pošiljala prošnje tudi za 4.stopnjo, a kaj, ko pridem na razgovore in mi rečejo, da imam previsoko izobrazbo?? Pa sem rekla delodajalcu, da ni treba, da mi plača za VII.stopnjo, naj mi plača za IV., vendar vseeno nič.

Ja to pa tudi jaz poznam. Na veliko oglasov za začasno varstvo sem pisala in se večini tudi odgovorit ne da. Oglas se pa še danes ponavlja. Zelo verjetno, da je nekaterim bolj dolgčas kot kaj drugega.

Sicer smo pa rabili polnih 6 mesecev zato, da smo našli natakarja. Dnevni bar za povsem spodobno plačo. Je pa treba delat kar večini ne odgovarja.

No ja ne gre soditi vse povprek ponujam 450 in malico ter prevoz. Smo taka dejavnost dA se samo briše prah in pomiva tla ter okna…ampak delal ne bi nihče…tako s 7.stopnjo to trenutno poleg vsega ostalega delam sama. S študenti ni pa nič, ker bi vsi samo plačo

Verjetno je pomembna tudi lokacija. Tudi stopnja nezaposlenosti se strašno razlikuje po regijah.
Če bi bili blizu mene se takoj javim :), pa verjetno niste :(, ker za pri nas službo dobit je en velik VIP.

lp, MOjca

Vektor, to je pa čudno. Na forumu iščete delo delavca daj, pa boš videla koliko se ti jih bo javilo.Tudi v bližnjem sorodstvu imajo tako, pa ti povem da ženske same hodijo spraševat. Tako da jaz ne bi tako vehementno mahala in res ne verjamem. Pa še ponujajo se, glede varušk in varstva se pa popolnoma strinjam s predhodnicama. Res je to, toliko se jamra, kako ne pridejo v vrtec, ko pa jih kontaktiraš, pa niente.Pustimo ob strani, da vsak ni vsakemu všeč, jasno da ima vso pravico, ampak … počasi ne verjamem da je tako hudo, kot se tukaj pa še na forumu jamra.Pa smo vse več ali manj čisto normalne,brez hudih pretenzij za plačilo.

Haha, ena znanka že mesece laže možu, da ne more dobiti spodobne varuške, čeprav je že objavila tono oglasov, čist vse je že vprašala, pa nič, nobene zaupanja vredne osebe ni nikjer. Če bi jo namreč dobila, bi znanka morala začeti delati v družinski firmi, dokler pa ne najde primerne osebe, pa seveda delat ne more. Vrtci so pa na srečo tudi vsi zasedeni…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close