Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet grozijo z zaprtjem

Spet grozijo z zaprtjem

Odgovor na objavo uporabnika
padeš po šolsko s to primerjavo, 02.11.2021 ob 14:31

Takole je, 02.11.2021 ob 14:15

ker seveda nisi 50+, 02.11.2021 ob 13:37

Takole je, 02.11.2021 ob 12:32

Pred vsakim zaprtjem bi morali najprej odredit obvezno cepljenje za 50+, oz. prednost pri sprejemu v bolnico imajo cepljeni, ko bo 1x zmanjkalo prostora. Nek sistem mora bit, ne mormo bit na istem tisti ki smo odgovorni in tisti ki niso.

Seveda pišeš zato tako, ker še nisi ti 50+. Da imaš ti danes50+, pa morda gensko kakšne določene bolezni ( npr,. motnje strjevanja krvi,), ali pa stanja npr. po možganski kapi, infarktu, da si nagnjen k strdkom že po naravni poti…) Pa da te potem vidimo korenjačino, če se greš v takem primeru cepit- prilit olje na ogenj., Si rad/a pritiskaš rusko ruleto na čelo tudi sicer v življenju, rad/a hodiš po robu? Beat me now.

Ne seri. Mi smo cepljeni vsi, vključno z najstnikom in tistimi v družini in med prijatelji, ki so preboleli ali prebolevajo raka in tumor na možganih.

Kolk žensk pa sploh ve kako zelo nevarne so kontrcepcijske tablete. Vse jih veselo pijejo, samo da je mir, da se ni treba mal prilagodit in drugače potrudit. Hudo dvojna merila in ne kupim teh bučk. So redki, ki jim cepivo že stroka odsvetuje, ampak teh ni 50% populacije, ok?

pa madona no… kontracepcijske pille so preverjene, v uporabi, niso v testnem obdobju na ženskah – so v uporabi že od leta 1960 ! ( Enovid, prvo generično ime).

Vsa SarsCov2 cepiva so pa še vsa v testni fazi do leta 2022…

zato je absurdno, da primerjaš posledice in stranske učinke  kontracepcijskih tablet in kovid cepiv  🙂

Tole seveda ni čisto res, kontracepcijskih tablet je malo morje in tudi vsebnosti vrst hormonov in kombinacije med njimi so različne.

Današnje tablete imajo zelo malo skupnega s prvo kontracepcijo, ki je temeljila le na progesteronu, sploh pa je do hudih stranskih učinkov prihajalo tudi v 60. letih, ko so tablete prišle v uporabo.

Še pred nekaj leti so bili problemi s tabletkami Yarina, ki so jih zdravniki predpisovali ne samo za preprečitev zanositve, ampak tudi za zdravljenje aken pri mladostnicah.  Za te tablete se je izkazalo, da veljajo za ene izmed najbolj tveganih tablet, pljučne embolije so pri njih pogostejše.

Kontracepcijske tablete sicer močno povečajo možnost za zbolevanje žensk po 40 letu (rak, kap), sicer pa si to lahko prebereš…

Tako da tudi tole kar pišeš ti, ne pije vode.

najpogostejša kontracepcija, 02.11.2021 ob 14:45

Tole seveda ni čisto res, kontracepcijskih tablet je malo morje in tudi vsebnosti vrst hormonov in kombinacije med njimi so različne.

Današnje tablete imajo zelo malo skupnega s prvo kontracepcijo, ki je temeljila le na progesteronu, sploh pa je do hudih stranskih učinkov prihajalo tudi v 60. letih, ko so tablete prišle v uporabo.

Še pred nekaj leti so bili problemi s tabletkami Yarina, ki so jih zdravniki predpisovali ne samo za preprečitev zanositve, ampak tudi za zdravljenje aken pri mladostnicah.  Za te tablete se je izkazalo, da veljajo za ene izmed najbolj tveganih tablet, pljučne embolije so pri njih pogostejše.

Kontracepcijske tablete sicer močno povečajo možnost za zbolevanje žensk po 40 letu (rak, kap), sicer pa si to lahko prebereš…

Tako da tudi tole kar pišeš ti, ne pije vode.

oh daj no, ne zdaj še s sprenevedanjem prosim.

Kaj je torej 60 let poznanih stranskih učinkov in posledic proti stranskim učinkom nekih cepiv,  ki so v uporabi dobro leto pri nas, in katerih stranski učinki se “šele zbirajo” na svetovni ravni,  in kar je najbolj pomembno: ker so cepiva v testni fazi? Cut the crap….

padeš po šolsko s to primerjavo, 02.11.2021 ob 14:34

Za avtorico, ki primerja kontracepcijkse pilule s kovid cepivi :

Oralni kontraceptivi  so v uporabi od leta 1960 ! -prvi registrirani pod imenom Enovid v USA; torej že več kot 60 let, niso testna zdravila,  so znani stransku učinki,  metodika delovanja je znana, preverjena, posleice so znane in dodalena v nulo.

SarsCov 2 cepiva pa so še vsa v testni fazi do 2022……

Zatorej je tvoje primerjanje stanj in posledic kontracepcijskih tablet in teh cepiv naravnost absurdno 🙂

Kontr.tablete so neprimerno bolj nevarne za strdke kot cepivo proti kovidu, zato sem napisala kar sem.

ker seveda nisi 50+, 02.11.2021 ob 14:36

Takole je, 02.11.2021 ob 14:16

odg.za ker seveda nisi 50+

Pa ponovimo vajo: samo na to prosim odgovori, kar je bistveno, vse ostalo tvoje navedeno je mašilo:

bi se šla pocepit tudi, da si oseba po srčnem infarktu in nagnjena dokazano k nastanku strdkov – in si 50+ ?  Hvala.

Ne morem ti odgovorit na hipotetično vprašanje. Sigurno bi se posvetovala s svojim zdravnikom pa še kom in se potem odločila.

Kot otrok se iz 80 tih spomnim pogostih pogovorov med ženskami o drugih ženskah kateri so kdaj kaj ven pobrali, ker je imela bule na maternici in jajčnikih (rak).

Verjamem, da je bilo to zaradi  kontracepcije iz tistih časov.

Verjamem pa tudi, da ima veze s krvnimi strdki.

Odkar so milejše oblike tablet, ne slišiš več toliko o raku.

Zdaj pa si predstavljajte to kombinacijo za eno žensko. Od 15 leta kontracepcija, plus cepljenje Jansen, plus kajenje, plus antidepresivi. Eto, izpolnjneni vsi pogoji za kap ruknit.

Kakšne probleme imaš ti, 02.11.2021 ob 12:09

Laž ima kratke noge, 02.11.2021 ob 12:03

Spet isto kot lansko leto. Ne, tokrat ne bodo zapirali. Upam, da ste zdaj bolj pametni kot lansko leto in da ne bomo dopuščali tega terorja.

Phaha pa kaj ti je?? Kaj imaš proti zaprtju države??? Jaz močno upam, da bo lockdown! Vsaj pol leta?

BUDALA!

Tudi za tvojo rit, 02.11.2021 ob 14:03

Čudno, 02.11.2021 ob 13:57

Robi917, 02.11.2021 ob 12:40

Fašist janša je spet svojim ritoliznikom naročil, da naj reklamirajo zaprtje. 🙂

Ker je fašist janša prodal narod in zdaj mora slediti fašistični agendi.

Ljudje.

Ne podpirajte zaprtja in ne fašizma, ker vam bo žal.

Še pred parimi dnevi ste razbijali po Ljubljani namesto da bi delali, zdaj boste pa naenkrat takoooo pridni.

Razbijali so za pravice, tudi tvoje. Ja, tudi zato, da bi lahko delali – predvsem NORMALNO.

Še kaj ni jasno?

Naj te ne skrbo za mojo rit, zdrava bo, če boste manj rogovili in uničevali državo.

Tudi meni ni všeč, da bi bila družba oziroma življenje zopet zaprto. Ker večina dejavnosti tega itak ne bo hotela (zlasti ne gospodarstvo), nastradale bodo zopet šole oziroma javni sektor. Toda zdi se mi pa manjši problem to, da bo zopet potreben lockdown, kot pa to, da širjenja covida nikakor ne uspemo zaustaviti z našim obnašanjem. Z necepljenjem in zabavami in druženji smo pravi pravcati nevzgojeni kokošnjak.

nesposobni smo, 02.11.2021 ob 15:23

Tudi meni ni všeč, da bi bila družba oziroma življenje zopet zaprto. Ker večina dejavnosti tega itak ne bo hotela (zlasti ne gospodarstvo), nastradale bodo zopet šole oziroma javni sektor. Toda zdi se mi pa manjši problem to, da bo zopet potreben lockdown, kot pa to, da širjenja covida nikakor ne uspemo zaustaviti z našim obnašanjem. Z necepljenjem in zabavami in druženji smo pravi pravcati nevzgojeni kokošnjak.

Debilno si zabito, ne le nesposobno. Ravno zapiranje pomaga najbolj širiti covid.

Takole je, 02.11.2021 ob 15:14

Kontr.tablete so neprimerno bolj nevarne za strdke kot cepivo proti kovidu, zato sem napisala kar sem.

Si delala uradno študijo in jo objavila pod strokovnimi članki, da to tako vehamentno lahko zatrjuješ ? 🙂

Čudno, 02.11.2021 ob 15:22

Naj te ne skrbo za mojo rit, zdrava bo, če boste manj rogovili in uničevali državo.

Debilno fašistično, mi nismo janšisti, da bi uničevali državo.

Robi917, 02.11.2021 ob 15:24

Debilno si zabito, ne le nesposobno. Ravno zapiranje pomaga najbolj širiti covid.

Robi, zdaj pa povsem počasi še enkrat preberi zgoraj napisano. In nehaj težiti z nesmisli. Pa fak no, kdo pa hoče lockdowne??????? Obnašaj se in cepi se!

Takole je, 02.11.2021 ob 15:15

Ne morem ti odgovorit na hipotetično vprašanje. Sigurno bi se posvetovala s svojim zdravnikom pa še kom in se potem odločila.

OK, pričakovani diplomatski odgovor,  kaj pa drugega.  Samo tvoj zdravnik ni lastnik tvojega telesa, tega se verejtno zavedaš. Eno je teorija, drugo pa osebna izkušnja in poznavanje svojega telesa kot njegov lastnik.

https://www.facebook.com/groups/871152050506255/permalink/898517274436399/

Družbene spremembe se ne dogajajo s talanjem nageljčkov, mavricami in konjički samorogi. Se zaropota! Zaradi mene si lahko čepke v ušeska daš, se delaš kot da je bilo in bo vse ok, ko si že navajeno in pridno papcaj tablete naprej.

ker seveda nisi 50+, 02.11.2021 ob 15:27

OK, pričakovani diplomatski odgovor,  kaj pa drugega.  Samo tvoj zdravnik ni lastnik tvojega telesa, tega se verejtno zavedaš. Eno je teorija, drugo pa osebna izkušnja in poznavanje svojega telesa kot njegov lastnik.

ČE te skrbijo strdki se cepiš z pfizerjem ali moderno. Problem rešen.

V BISTVU, 02.11.2021 ob 12:17

So bili dijaki lansko leto presrecni, da so lahko mal dlje spali, ker so imeli solo na daljavo. Cisto nic se niso pritozevali. V medijih pa kao kako hudo so trpeli, brez socialnih stikov hahaa-pa saj imajo smartfone, se klicejo, si posiljajo snepe….

Kje vi vidite te depresivne mlade ljudi, ki se jim se storila nepopravljiva krivica s solo na daljavo??? Kje???? Jaz nikjer.

Res, lansko leto so bili tistih par mesecev vsi sproščeni, aktivni, nasmejani. Vsaj tisti, ki jim ni bilo treba v službo ali šolo. Je pa bila zavist tistih, ki so morali, to je pa res 🙂

padeš po šolsko s to primerjavo, 02.11.2021 ob 15:24

Si delala uradno študijo in jo objavila pod strokovnimi članki, da to tako vehamentno lahko zatrjuješ ? 🙂

Ti podatki so že leta na vojo v strokovnih člankih  zdravstvenih revij.

Jahno, 02.11.2021 ob 15:56

ČE te skrbijo strdki se cepiš z pfizerjem ali moderno. Problem rešen.

Je kakšno zagotovilo, da je problem rešen? Ni. Zato ne bluzi.

Ja ne vem kakšen odgovor si ti pričakovala. Jaz lahko samo rečem, da so vsi težji bolniki v naši familiji in med prijatelji cepljeni, po posvetu z lečečimi zdravniki.

odg. za ker seveda nisi 50+

prosim za podatke, 02.11.2021 ob 14:35

Sebe poglej, 02.11.2021 ob 13:30

jao no, 02.11.2021 ob 13:23

yram, 02.11.2021 ob 12:52

Ves kaj meni mojih nepremicnin ne bo vzel nihce, nimam kreditov, nepremicnine so moje v celoti, nikomur ne dolgujem centa. Meni lahko vzamejo samo preko mojega trupla. Dost so nam med 2 svetovno in po 2 svetovni ukradli. Svojega ne dam, ker je moje.

Ne nabijaj, zakaj bi ti kdo hotel vzeti nepremičnine, od kje si to povleklo?

pa sej ste res že vsi prfuknjeni

Dobro jutro! Če si ti nevedno, še ne pomeni da so drugi prifuknjeni. Manj gledat neumnih propagandnih dnevnikov in kdaj preberi zakone, ki so bili sprejeti brez naše vednosti.

Ker si pa ti tako inteligentno boš pa ja samo našlo kateri zakon je bil avgusta sprejet in kdo ga je podpisal.

In kateri zakon je bil sprejet, ki dopušča razlastninjenje premoženja?

Prosim za link objave tega zakona!

Mene tudi zanima kako se imenuje ta nov zakon, ki nam bo pobral imovino. A bo kej antivaxerji?

Težko, da bi antivaxerske budale objavile ta zakon sprejet avgusta, glede na to da ravno avgusta naš DZ ni sprejel nobenega zakona. Nemara imajo parlamentarne počitnice kaj veze s tem 🙂 bo treba prašat nepismence ali je to skladno z njihovo logiko 🙂

Težko, 02.11.2021 ob 16:15

Težko, da bi antivaxerske budale objavile ta zakon sprejet avgusta, glede na to da ravno avgusta naš DZ ni sprejel nobenega zakona. Nemara imajo parlamentarne počitnice kaj veze s tem 🙂 bo treba prašat nepismence ali je to skladno z njihovo logiko 🙂

Ne znaš pogledat v spletni Uradni list in ti druge zmerjaš za budale? Četudi se prebiješ do tja, ne veš pod kaj pogledat, niti nisi zmožno razumet člena. Veš kateri mesec je bil zakon sprejet in na katerem področju, zdaj pa išči! No, a bo šlo?

Sebe poglej, 02.11.2021 ob 16:49

Ne znaš pogledat v spletni Uradni list in ti druge zmerjaš za budale? Četudi se prebiješ do tja, ne veš pod kaj pogledat, niti nisi zmožno razumet člena. Veš kateri mesec je bil zakon sprejet in na katerem področju, zdaj pa išči! No, a bo šlo?

Ja kako pa misliš da vem da niso sprejeli avgusta nobenega zakona? Kakšna budala! Človek ne more verjet kakšni debili obstajajo na svetu. Ajde budala, daj link 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close