Spet grozijo z zaprtjem
jao no, 02.11.2021 ob 13:23
yram, 02.11.2021 ob 12:52
Ves kaj meni mojih nepremicnin ne bo vzel nihce, nimam kreditov, nepremicnine so moje v celoti, nikomur ne dolgujem centa. Meni lahko vzamejo samo preko mojega trupla. Dost so nam med 2 svetovno in po 2 svetovni ukradli. Svojega ne dam, ker je moje.
Ne nabijaj, zakaj bi ti kdo hotel vzeti nepremičnine, od kje si to povleklo?
pa sej ste res že vsi prfuknjeni
Dobro jutro! Če si ti nevedno, še ne pomeni da so drugi prifuknjeni. Manj gledat neumnih propagandnih dnevnikov in kdaj preberi zakone, ki so bili sprejeti brez naše vednosti.
Ker si pa ti tako inteligentno boš pa ja samo našlo kateri zakon je bil avgusta sprejet in kdo ga je podpisal.
Jasno – in to bodo naredili pred Martinovim, oziroma da bo 11.11. vmes ; ali pa bodo taktično počakali, da se blagajna polni dodatno z denarjem, trošarin od dodatno prodanega alkohola. Potem pa zopet “hop cefizelj
A je inštitut JS že napovedal novo vremensko kovid napoved? Katera krivulja – modra ali rdeča ? Pa kdo takim plačanim vnaprejšnjim napovedim prirejenim še sploh verjame? Ja, virus obstaja, ja virusi obstajajo – in bodo obstajali. Ampak dovolj je farbanja ljudi v tej korona finančno zaslužkarski vojni – ukinit PCT, ker je popolnoma diskriminatoren, nemerodajen, ker niso vsi pravično zajeti v ta testiranja s pogojevanjem ( cepljeni bi se morali tudi obvezno in enako testirati, kot necepljeni – to je huda diskriminacija) in neupravičljiv pogoj za svobodno gibanje naokrog, sprostit zadeve; kdor se je cepil, se je cepil, kdor se bo hotel se bo še, pustit pa narodu, da mirno diha in živi naprej.
Robi917, 02.11.2021 ob 12:55
yram, 02.11.2021 ob 12:49
Nihce ni pomislil na to, da je bolje vse zapret za 14 dni (ampak ne tako polovicarsko kot lani
, ko se je 14 dni spremenilo v nekaj mesecev) kot da bomo spet zaprti do pomladi. To nas namrec caka, ce se bomo sli spet ne mis, ne tic..
Zakaj bi pomislil na to, če je to debilizem ?
Zapiranje in ves koronski nateg nima nič skupnega z neko epidemijo. Kot vsako jesen in zimo, so tudi zdaj prehladi, pa gripe. nič novega. Novo je le to, da je zdaj v ozadju plandemija.
Aja, niste pomislili na to ?
Za 14 dni zaprtja (brez izjem) sem iz racionalnih razlogov, prvo bolnice so fuc (pa ne samo zaradi korone, ampak tudi zaradi dolgoletnega izcrpavanja in nemara) drugo, ce se le da se lahko vsi malo nazaj drzimo, kaj je 14 dni proti “vecnosti” :)) ne bo konc sveta. Bolje res strogih 14 dni kot ne mis, ne tic pol leta.
Tretje nisem si mislila ,da bom kdaj to rekla ampak denar ni vse, tudi letanje okoli po guzvah ne kot da bo jutri konec sveta. Zato pa nas drzijo v pol letnem zaprtju, ker smo ovce mislimo samo na danes, da mi je danes lepo pa ce jutri crknem. Jebes to. Tudi jutri je pomemben. Ker ce jutri ne caka nas, caka nase otroke.
Takole je, 02.11.2021 ob 12:32
Pred vsakim zaprtjem bi morali najprej odredit obvezno cepljenje za 50+, oz. prednost pri sprejemu v bolnico imajo cepljeni, ko bo 1x zmanjkalo prostora. Nek sistem mora bit, ne mormo bit na istem tisti ki smo odgovorni in tisti ki niso.
Seveda pišeš zato tako, ker še nisi ti 50+. Da imaš ti danes50+, pa morda gensko kakšne določene bolezni ( npr,. motnje strjevanja krvi,), ali pa stanja npr. po možganski kapi, infarktu, da si nagnjen k strdkom že po naravni poti…) Pa da te potem vidimo korenjačino, če se greš v takem primeru cepit- prilit olje na ogenj., Si rad/a pritiskaš rusko ruleto na čelo tudi sicer v življenju, rad/a hodiš po robu? Beat me now.
a je napoved IJS že zunaj, 02.11.2021 ob 13:33
Jasno – in to bodo naredili pred Martinovim, oziroma da bo 11.11. vmes ; ali pa bodo taktično počakali, da se blagajna polni dodatno z denarjem, trošarin od dodatno prodanega alkohola. Potem pa zopet “hop cefizelj
A je inštitut JS že napovedal novo vremensko kovid napoved? Katera krivulja – modra ali rdeča ? Pa kdo takim plačanim vnaprejšnjim napovedim prirejenim še sploh verjame? Ja, virus obstaja, ja virusi obstajajo – in bodo obstajali. Ampak dovolj je farbanja ljudi v tej korona finančno zaslužkarski vojni – ukinit PCT, ker je popolnoma diskriminatoren, nemerodajen, ker niso vsi pravično zajeti v ta testiranja s pogojevanjem ( cepljeni bi se morali tudi obvezno in enako testirati, kot necepljeni – to je huda diskriminacija) in neupravičljiv pogoj za svobodno gibanje naokrog, sprostit zadeve; kdor se je cepil, se je cepil, kdor se bo hotel se bo še, pustit pa narodu, da mirno diha in živi naprej.
AMEN!
yram, 02.11.2021 ob 13:35
Za 14 dni zaprtja (brez izjem) sem iz racionalnih razlogov, prvo bolnice so fuc (pa ne samo zaradi korone, ampak tudi zaradi dolgoletnega izcrpavanja in nemara) drugo, ce se le da se lahko vsi malo nazaj drzimo, kaj je 14 dni proti “vecnosti” :)) ne bo konc sveta. Bolje res strogih 14 dni kot ne mis, ne tic pol leta.
Tretje nisem si mislila ,da bom kdaj to rekla ampak denar ni vse, tudi letanje okoli po guzvah ne kot da bo jutri konec sveta. Zato pa nas drzijo v pol letnem zaprtju, ker smo ovce mislimo samo na danes, da mi je danes lepo pa ce jutri crknem. Jebes to. Tudi jutri je pomemben. Ker ce jutri ne caka nas, caka nase otroke.
Podpiranje fašizma nikoli ni bilo racionalno.
V enem komentarju se razburjaš, da ne boš dovolila, da ti vzamejo karkoli, vzamejo nepremičnine…Ne razumeš pa, da je ravno to namen tega koronskega fašizma, da nam vse vzamejo.
Nisem brezveze napisal, da ne podpirajte fašizma, ker vam bo žal.
Robi917, 02.11.2021 ob 12:40
Fašist janša je spet svojim ritoliznikom naročil, da naj reklamirajo zaprtje. 🙂
Ker je fašist janša prodal narod in zdaj mora slediti fašistični agendi.
Ljudje.
Ne podpirajte zaprtja in ne fašizma, ker vam bo žal.
Še pred parimi dnevi ste razbijali po Ljubljani namesto da bi delali, zdaj boste pa naenkrat takoooo pridni.
ker seveda nisi 50+, 02.11.2021 ob 13:37
Seveda pišeš zato tako, ker še nisi ti 50+. Da imaš ti danes50+, pa morda gensko kakšne določene bolezni ( npr,. motnje strjevanja krvi,), ali pa stanja npr. po možganski kapi, infarktu, da si nagnjen k strdkom že po naravni poti…) Pa da te potem vidimo korenjačino, če se greš v takem primeru cepit- prilit olje na ogenj., Si rad/a pritiskaš rusko ruleto na čelo tudi sicer v življenju, rad/a hodiš po robu? Beat me now.
Nimam nekih takih bolezni, a cepit se ne grem. Zakaj pa? Leto in pol nisem zbolela, upajmo da bo še naprej tako. Tudi ne poznam (osebno, pobliže) nikogar, ki bi zbolel.
Robi bom drugac povedala. Nprr ce na nekem koncertu, trgovini, proizvodnji, bazenu, soli, hotelu itd ni zive duse, koliko se jih bo okuzilo v 14 dneh.? Ne mores imeti stevilk, ce ljudje ne sodelujejo. Ce jih sodeluje samo 10 ki zivijo za danes, kar se je tocno med pocitnicami pokazalo
iz 10 nastane 1000. Igra stevilk. Ne das moznosti in ni stevilk. Dokler mi travmiramo bo zaprtje ali ne se njim smeji, kriva je pa neumnost cloveka. Vazno da je danes.
Korona, prevara stoletja.
Nimaš možganov, 02.11.2021 ob 12:27
V BISTVU, 02.11.2021 ob 12:17
So bili dijaki lansko leto presrecni, da so lahko mal dlje spali, ker so imeli solo na daljavo. Cisto nic se niso pritozevali. V medijih pa kao kako hudo so trpeli, brez socialnih stikov hahaa-pa saj imajo smartfone, se klicejo, si posiljajo snepe….
Kje vi vidite te depresivne mlade ljudi, ki se jim se storila nepopravljiva krivica s solo na daljavo??? Kje???? Jaz nikjer.
Ne v bistvu ni tako, se vidi da govori nekdo, ki pojma nima kako je bilo. Imam tri male otroke, stare od 6 do 10 let in ni bilo lahko doma delat za službo, za šolo in vse ostalo. S tem, da vsak dan poslušaš grožnje šefa o odpovedi, kar se je na koncu tudi zgodilo. Sedaj sem šla privat, ampak če bodo spet zapirali bo to popoln propad spet. Dobro, da ima mož službo, ker jst bom v primeru zaprtja spet za odpis.
In tisti, ki nimate pojma kakšna je realnost, kako težko je bilo, kakšne posledice je nosilo lanskoletno zaprtje ste popolnoma zarukani debili brez kančka pameti, empatije in ste nezmožni logičnega razmišljanja. Vssk bebec ve, kakšne bodo posledice zapiranja, nekateri debili pa komaj čakajo zaprtje.
Kaj zdaj jamraš? Si kaj naredila, da bi preprečila zaprtje? Si se cepila, si spoštovala ukrepe? Ali pa si na protestih kričala maske dol, ukinite ukrepe in širila virus?
zakaj zdaj jamranje, 02.11.2021 ob 14:11
Kaj zdaj jamraš? Si kaj naredila, da bi preprečila zaprtje? Si se cepila, si spoštovala ukrepe? Ali pa si na protestih kričala maske dol, ukinite ukrepe in širila virus?
Zakaj bi se človek cepil, če je covid prebolel in je ob stiku z okuženimi negativen na testu (večkrat)?
Ne seri. Mi smo cepljeni vsi, vključno z najstnikom in tistimi v družini in med prijatelji, ki so preboleli ali prebolevajo raka in tumor na možganih.
Kolk žensk pa sploh ve kako zelo nevarne so kontrcepcijske tablete. Vse jih veselo pijejo, samo da je mir, da se ni treba mal prilagodit in drugače potrudit. Hudo dvojna merila in ne kupim teh bučk. So redki, ki jim cepivo že stroka odsvetuje, ampak teh ni 50% populacije, ok?
Takole je, 02.11.2021 ob 14:15
Ne seri. Mi smo cepljeni vsi, vključno z najstnikom in tistimi v družini in med prijatelji, ki so preboleli ali prebolevajo raka in tumor na možganih.
Kolk žensk pa sploh ve kako zelo nevarne so kontrcepcijske tablete. Vse jih veselo pijejo, samo da je mir, da se ni treba mal prilagodit in drugače potrudit. Hudo dvojna merila in ne kupim teh bučk. So redki, ki jim cepivo že stroka odsvetuje, ampak teh ni 50% populacije, ok?
Vemo, vemo. Precej nas je, samo smo tiho. Na forumih jih je precej priznalo, da jih ima stranske učinke in da so tablete pristale v smeteh.
Enkrat me je ginekoliginja precej neprijazno vprašala, češ kaj si jaz predstavljam, ker ne jemljem hormonskih tablet. Sem ji odgovorila, da spadam v tisto skupino žensk, ki bere navodila in stranske učinke. Sva bile takoj zmenjeni. Je obrnila temo na alternativo.
pa madona no… kontracepcijske pille so preverjene, v uporabi, niso v testnem obdobju na ženskah – so v uporabi že od leta 1960 ! ( Enovid, prvo generično ime).
Vsa SarsCov2 cepiva so pa še vsa v testni fazi do leta 2022…
zato je absurdno, da primerjaš posledice in stranske učinke kontracepcijskih tablet in kovid cepiv 🙂
Za avtorico, ki primerja kontracepcijkse pilule s kovid cepivi :
Oralni kontraceptivi so v uporabi od leta 1960 ! -prvi registrirani pod imenom Enovid v USA; torej že več kot 60 let, niso testna zdravila, so znani stransku učinki, metodika delovanja je znana, preverjena, posleice so znane in dodalena v nulo.
SarsCov 2 cepiva pa so še vsa v testni fazi do 2022……
Zatorej je tvoje primerjanje stanj in posledic kontracepcijskih tablet in teh cepiv naravnost absurdno 🙂
Sebe poglej, 02.11.2021 ob 13:30
Dobro jutro! Če si ti nevedno, še ne pomeni da so drugi prifuknjeni. Manj gledat neumnih propagandnih dnevnikov in kdaj preberi zakone, ki so bili sprejeti brez naše vednosti.
Ker si pa ti tako inteligentno boš pa ja samo našlo kateri zakon je bil avgusta sprejet in kdo ga je podpisal.
In kateri zakon je bil sprejet, ki dopušča razlastninjenje premoženja?
Prosim za link objave tega zakona!
Takole je, 02.11.2021 ob 14:16
odg.za ker seveda nisi 50+
Pa ponovimo vajo: samo na to prosim odgovori, kar je bistveno, vse ostalo tvoje navedeno je mašilo:
bi se šla pocepit tudi, da si oseba po srčnem infarktu in nagnjena dokazano k nastanku strdkov – in si 50+ ? Hvala.
Forum je zaprt za komentiranje.