Spet grozijo z zaprtjem
Laž ima kratke noge, 02.11.2021 ob 12:03
Spet isto kot lansko leto. Ne, tokrat ne bodo zapirali. Upam, da ste zdaj bolj pametni kot lansko leto in da ne bomo dopuščali tega terorja.
Phaha pa kaj ti je?? Kaj imaš proti zaprtju države??? Jaz močno upam, da bo lockdown! Vsaj pol leta?
Kakšne probleme imaš ti, 02.11.2021 ob 12:09
Phaha pa kaj ti je?? Kaj imaš proti zaprtju države??? Jaz močno upam, da bo lockdown! Vsaj pol leta?
Zaradi mene se zapri za 10 ali pa več let. Mi pa hočemo živeti, danes, ne jutri in se bomo borili za svojo svobodo. Ker po pol leta zaprtja bomo samo še životarili, brez služb, denarja za preživetje.
So bili dijaki lansko leto presrecni, da so lahko mal dlje spali, ker so imeli solo na daljavo. Cisto nic se niso pritozevali. V medijih pa kao kako hudo so trpeli, brez socialnih stikov hahaa-pa saj imajo smartfone, se klicejo, si posiljajo snepe….
Kje vi vidite te depresivne mlade ljudi, ki se jim se storila nepopravljiva krivica s solo na daljavo??? Kje???? Jaz nikjer.
V BISTVU, 02.11.2021 ob 12:17
So bili dijaki lansko leto presrecni, da so lahko mal dlje spali, ker so imeli solo na daljavo. Cisto nic se niso pritozevali. V medijih pa kao kako hudo so trpeli, brez socialnih stikov hahaa-pa saj imajo smartfone, se klicejo, si posiljajo snepe….
Kje vi vidite te depresivne mlade ljudi, ki se jim se storila nepopravljiva krivica s solo na daljavo??? Kje???? Jaz nikjer.
Verjetno so imeli v mislih kake rome ? Ti nimajo smartphonov
Kar provuciraj, 02.11.2021 ob 12:14
Zaradi mene se zapri za 10 ali pa več let. Mi pa hočemo živeti, danes, ne jutri in se bomo borili za svojo svobodo. Ker po pol leta zaprtja bomo samo še životarili, brez služb, denarja za preživetje.
pa ne samo to da bomo brez služb, vsako napovedovanje zaprtja, že groznje s tem povzročajo negotovost na gospo. trgu, vse to potem povzroča nezmožnost načrtovanja proizvodenj, poslovanja podjetij, negotovost dobav, zamike, in s tem viša CENE NA TRGU VSEGA… zaradi zahebavanja ene logarce in par osebkov tam, ki se jim zdi fino malo groziti narodu… seveda njim ni jasno, od kje plača pride, ker njim jo zasluži narod, ki bi ga ona zapirala… ni čudno,da je taka anarhija v zdravstvu celem, če so taki zarukanci not, brez osebne osnovne širine in razumevanja in odgovornosti
zastonj naj delajo pa da vidimo kako dolgo bodo…
Ze danes bi morali zapret sole, vsaj od 7 razreda naprej, ce so mlajsi otroci problem glede varstva. Potem pa se vse ostalo vsaj za 14 dni. Sole so pa res strasno bitne za gospodarstvo. Itak otroci komaj cakajo pouk od doma, ker imajo mask, voznje in mrzlih ucilnic cez glavo. V mrazu se uciti ne mores. Pa kaj so to za eni iddioti, kaj cakajo – na bozic ali kaj.? 160 jih je ze na intenzivni, oni pa sestankujejo. Pa lepo vas prosim no. Stanje porazno, “stroka” se gre okroglo mizo, gospod twiter pa v tujini resuje podnebje. Noro kaj se dogaja.
Ne v bistvu ni tako, se vidi da govori nekdo, ki pojma nima kako je bilo. Imam tri male otroke, stare od 6 do 10 let in ni bilo lahko doma delat za službo, za šolo in vse ostalo. S tem, da vsak dan poslušaš grožnje šefa o odpovedi, kar se je na koncu tudi zgodilo. Sedaj sem šla privat, ampak če bodo spet zapirali bo to popoln propad spet. Dobro, da ima mož službo, ker jst bom v primeru zaprtja spet za odpis.
In tisti, ki nimate pojma kakšna je realnost, kako težko je bilo, kakšne posledice je nosilo lanskoletno zaprtje ste popolnoma zarukani debili brez kančka pameti, empatije in ste nezmožni logičnega razmišljanja. Vssk bebec ve, kakšne bodo posledice zapiranja, nekateri debili pa komaj čakajo zaprtje.
Nimaš možganov, 02.11.2021 ob 12:27
Ne v bistvu ni tako, se vidi da govori nekdo, ki pojma nima kako je bilo. Imam tri male otroke, stare od 6 do 10 let in ni bilo lahko doma delat za službo, za šolo in vse ostalo. S tem, da vsak dan poslušaš grožnje šefa o odpovedi, kar se je na koncu tudi zgodilo. Sedaj sem šla privat, ampak če bodo spet zapirali bo to popoln propad spet. Dobro, da ima mož službo, ker jst bom v primeru zaprtja spet za odpis.
In tisti, ki nimate pojma kakšna je realnost, kako težko je bilo, kakšne posledice je nosilo lanskoletno zaprtje ste popolnoma zarukani debili brez kančka pameti, empatije in ste nezmožni logičnega razmišljanja. Vssk bebec ve, kakšne bodo posledice zapiranja, nekateri debili pa komaj čakajo zaprtje.
v tej smeri, da bi naštepala še dva, tri otroke? Bi bilo lažje? Pss.:treba je razmišljat takrat ko se seksa.?
Si mogoče razmišljala, 02.11.2021 ob 12:33
v tej smeri, da bi naštepala še dva, tri otroke? Bi bilo lažje? Pss.:treba je razmišljat takrat ko se seksa.?
Ma kaj bluziš? Ko boš hotla dobit penzijo je pa ne boš imela od kje. Slovencev je vedno manj, tujcev nočemo, denarčki pa ne padajo iz neba v državno blagajno, saj to veš ane?
Predlagam, da tisti, ki se bojijo korone in smrti, da se jih da v taborišča in v izolacijo in naj nehajo ustvarjat paniko, širit strah in nabijat krivdo. Tisti, ki se korone ne bojimo, prevzamemo odgovornost, delajmo, se prosto gibajmo. Če zbolimo pač zbolimo, prebolimo, lahko nas zaradi tega tudi pobere. Kot nas pač pobere rak. Aja ups, jih je znatno več umrlih za rakom kot za korono.
Kje je tu največji problem?
Namreč z ljudmi, ki jih ni ničesar strah, se ne da manipulirat.
Ja, sem razmišljala, samo ti očitno ne dojameš. Najprej fax, mag., služba, hiša in nato otroci. Celo življenje delam, vse kar sva ustvarila sva ustvarila z najinim delom. In ne bom pustila, da mi država, ki mi ni nikoli nič dala zapoveduje nekaj, kar je za mojo družino slabo.
Ne, dovolj jih imamo.
Hočemo delati, hočemo živeti. Brez dela bomo vsi pocrkali od lakote. Kaj pa mislite, da delajo,? Hočejo nam vzeti vse za kar smo delali, se borili, da bi bili odvisni od njih in da bi nas zasužnjili.
Poglejte mal plan za marec, ko nam bodo hoteli vzeti nepremičnine. A se boste pol zbudili?
yram, 02.11.2021 ob 12:24
Ze danes bi morali zapret sole, vsaj od 7 razreda naprej, ce so mlajsi otroci problem glede varstva. Potem pa se vse ostalo vsaj za 14 dni. Sole so pa res strasno bitne za gospodarstvo. Itak otroci komaj cakajo pouk od doma, ker imajo mask, voznje in mrzlih ucilnic cez glavo. V mrazu se uciti ne mores. Pa kaj so to za eni iddioti, kaj cakajo – na bozic ali kaj.? 160 jih je ze na intenzivni, oni pa sestankujejo. Pa lepo vas prosim no. Stanje porazno, “stroka” se gre okroglo mizo, gospod twiter pa v tujini resuje podnebje. Noro kaj se dogaja.
Očitno nimate sreče ali pa je na vaši šoli dosti učiteljev cepljenih.
Ena od ljubljanskih OŠ že prakticira šolo na daljavo, ker je baje veliko učiteljev v karanteni. Naša šola na srečo še normalno funkcionira in prav je tako. Res vas ne razumem zakaj se spravljate na zadnjo triado. A med mlajšimi pa ni virusa, saj po vaši logiki so lahko skoz v šoli, so brez mask in do prekratkim se jim tudi testirati ni treba. Tale virus je res pameten, napada le zadnjo triado, srednješolce in študente.
Pustite šolarje na miru in raje pazite nase.
yram, 02.11.2021 ob 12:49
Nihce ni pomislil na to, da je bolje vse zapret za 14 dni (ampak ne tako polovicarsko kot lani
, ko se je 14 dni spremenilo v nekaj mesecev) kot da bomo spet zaprti do pomladi. To nas namrec caka, ce se bomo sli spet ne mis, ne tic..
Zakaj bi pomislil na to, če je to debilizem ?
Zapiranje in ves koronski nateg nima nič skupnega z neko epidemijo. Kot vsako jesen in zimo, so tudi zdaj prehladi, pa gripe. nič novega. Novo je le to, da je zdaj v ozadju plandemija.
Aja, niste pomislili na to ?
Nimaš možganov, 02.11.2021 ob 12:48
Ja, sem razmišljala, samo ti očitno ne dojameš. Najprej fax, mag., služba, hiša in nato otroci. Celo življenje delam, vse kar sva ustvarila sva ustvarila z najinim delom. In ne bom pustila, da mi država, ki mi ni nikoli nič dala zapoveduje nekaj, kar je za mojo družino slabo.
Ne, dovolj jih imamo.
Hočemo delati, hočemo živeti. Brez dela bomo vsi pocrkali od lakote. Kaj pa mislite, da delajo,? Hočejo nam vzeti vse za kar smo delali, se borili, da bi bili odvisni od njih in da bi nas zasužnjili.
Poglejte mal plan za marec, ko nam bodo hoteli vzeti nepremičnine. A se boste pol zbudili?
Kje mas ta plan za marec?Daj no ne pretiravaj.
vročina819, 02.11.2021 ob 12:50
Očitno nimate sreče ali pa je na vaši šoli dosti učiteljev cepljenih.
Ena od ljubljanskih OŠ že prakticira šolo na daljavo, ker je baje veliko učiteljev v karanteni. Naša šola na srečo še normalno funkcionira in prav je tako. Res vas ne razumem zakaj se spravljate na zadnjo triado. A med mlajšimi pa ni virusa, saj po vaši logiki so lahko skoz v šoli, so brez mask in do prekratkim se jim tudi testirati ni treba. Tale virus je res pameten, napada le zadnjo triado, srednješolce in študente.
Pustite šolarje na miru in raje pazite nase.
Na mlajse sem pomislila zato, ker morda starsi res nimajo varstva. Od 7 razreda naprej pa ne rabijo varstva, da o srednjesolcih in studentih ne zacnem.. Ne vem no, ce tako veliki otroci niso sposobni malo samostojnosti in odgovornosti do solskega dela potem ne bojo nikoli ne samostojni niti sposobni za karkoli. Tukaj se morajo pa starsi vprasat kaj so naredili narobe, da je otrok pri 13,14,17 ali 20 letih nedonosencek, ki rabi mamino josko.
yram, 02.11.2021 ob 12:52
Ves kaj meni mojih nepremicnin ne bo vzel nihce, nimam kreditov, nepremicnine so moje v celoti, nikomur ne dolgujem centa. Meni lahko vzamejo samo preko mojega trupla. Dost so nam med 2 svetovno in po 2 svetovni ukradli. Svojega ne dam, ker je moje.
Ne nabijaj, zakaj bi ti kdo hotel vzeti nepremičnine, od kje si to povleklo?
pa sej ste res že vsi prfuknjeni
Forum je zaprt za komentiranje.