Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek spet ena zobozdravniška

spet ena zobozdravniška

se mi zdi, da zadnja leta kar naprej samo to počnem-iščem zobozdravnika namreč. Študenstki me je po diplomi na hladno postavil. razumljivo. Potem sem šla k eni v Nebotičnik – med delom se ni ločila od telefona in ni hotela slišat o anasteziji – meni pa solze tekle, imam strašansko nizek prag bolečine. Naslednji – mlad fant, nekoliko nadut, v Šiški. Vse bi še potrpela., če mi ne bi bilo vsakič vsaj 2 uri čakat na vrsto, naročena sem bila pa (nesrečnica s slabimi zobmi) dvakrat na leto. Bog ne daj, da sem prišla nenaročena. Enkrat sem čakala od osmih zjutraj do pol enih popoldan. Zdajšnji, zasebnik s koncesijo. ni treba čakat, sestra prijazna. Enkrat je vmes gledal tv! Nima veliko pacientov, pa še ti mu bomo ušli. Posadi te na stol, potem pa vmes snema z neta MP3-je. Ampak zdaj ga imam pa res dovolj – po narejeni plombi mu omenim, da me pa štirka(krona) malo skeli. Ja, zakaj pa niste povedali prej, sem si že rokavico dal dol (revež, najbrž bi obubožal, če bi še eno žrtvoval zame). Pa tudi v čakalnici ni bilo nikogar. Drugič povem pravočasno. Na mojo nesrečo je takrat v čakalnici že čakal nek osebek. A ne vidite, da imam naslednjega pacienta, bova naslednjič.
Sem prezahtevna? Neprizanesljiva?

Aja, in če kdo pozna kakega prijetnega in dobrega zobozdravnika/co v Lj ali Kr, ki vmes ne gleda TV, ne govori po telefonu in ne surfa po netu in je po možnosti na koncesijo, bom neizmerno hvaležna!

Kar se zobarjev tiče, samo to: najdi si eenga samoplačniškega, pa boš videla, kaj je profesionalen odnos in kvalitetno opravljena storitev. res, da mu moraš dat keš, ampak jebi ga, danes nič ni zastonj, si pač ene hlače na leto manj kupiš, pa je. Jaz mislim, da se splača.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Čim imaš malo več težav z zombi in si samoplačnik, obubožaš! Ene hlače manj na leto, ki stanejo povprečno 5.000 sit? Ja valda!!

Poznam enega zelo v redu z Bleda?

Leta 1999 sem se naročila pri zobozdravniku s koncesijo. Prejšnji teden sem šla ponovno vprašat, kdaj bom na vrsti za protetiko. Sestra in zobozdravnik sta dolgo gledala v knjigo naročil in ugotovila, da ja, zdaj sem pa res na vrsti. Sreča, da me od takrat še niso boleli zobje. Z delno protezo sem pa pač počakala, ker se mi vrzel v zobovju skoraj ne vidi. Samo smejati se ne morem “na vsa usta!” – Mal sem pa le prišparala! Se mi zdi, da kar za eno jesensko garderobo.
Jutri mam zobarja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close