Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek spet doma

spet doma

mene pa zelo zanima kdo je izpadel v bitki talenov v nedeljo v oddaji spet doma? če je kdo gledal naj mi prosim pove, navijam namreč za katjo in zelo upam da ni šla ona ven:)

hvala

Ja, pa ravno Katja je izpadla. :-(((

____________________ Fantasy does not deliver.

dve nedelji nazaj je izpadel en fant, ki se je kar dolgo časa šlepal v oddaji.Vedno je prepeval ene čist lahke pesmice, brez nians in je folk telefoniral za njega, mislm kam gre ta Slovenija.Poba nima pojma o petju in je metal ven tako dobre pevce, oziroma ljudje ki so klicali.Sicer pa itak ni čudno, saj če pogledaš na koncertih ima SIMONCA WEIS vse razprodano, en res dober pevec pa komaj 20% dvorane…kwa morš

mogoče bi pa morala ti tja-pa bi videli kaj bi šele ti dala od sebe,če znaš tako dobro kritizirat!!

joj no zdej mi je pa res žal za katjo!! sej mata una dva fanta tut dobr glas, sam katja mi je pa res zakon! zdej ko je šla ona ven se mi pa full zdi da bo zmagal anžej, ne vem zakaj, sam full se mi zdi da ma protekcijo z rtv-ja. ma dobr no, sej ni panike, sam se pa popolnoma strinjam s helenco, ker ljudje glasujejo predvsem po simpatičnosti, vokala in nastopa na odru pa ne spremljajo. dobr no. vsak ma svoj okus in prav je tako.

Ma kaku je čudno tle na tem forumu, ostja… Odgovoriš na neko sporočila pol pa nekdo drug vsen ne ve kam paše, ki pade odgovor čist na dno.
Aja, jst sm tudi za Katjo navijala.

Men je bilo pa tolk glupo, ker je un ki je zadnič izpadel dobil 100 čukov, Katja, ki je pa zdaj izpadla (se pravi da je bila boljša, ker je zdržala en krog več) je dobila pa celo košaro ene tune pa kr neki. Mislm, kaj nej človek počne s tako količino tune, haloooo….

kaj? 100000 sit je dobil? uh, jst se grem tud prjavt! 😉
a katja pa ni nč dnarja dobila???

Osebno poznam fanta, ki je izpadel 2 nedelji nazaj. Mu privoscim 100000, ker doma zivijo zelo skromno, tako da mu provoscim zelo zelo.

bodoca, oprosti ce bom povedala kot mislim, ampak zaradi tega, ker doma niso premozni, pa tud mi ne bomo poslusal in trpel ob petju, ki to vsekakor ni-naj dela, kar res zna! Anzej ima res dober vokal!

Ne nič denarja ni dobila, samo ogromno tune.

Tisti fant ki je izpadel sploh ni tok slabo pel btw,tko da ne vem od kje ti to in koliko se spoznas na petje.

Kar se tice anzeja in omarja,absolutno navijam za anzeja,ker mi je ful simpaticen fant in res super poje,medtem ko omar mi je pa ze tako antipaticen da ga sploh ne morm gledat,ful enga frajercka spila :-/

Helenca res imaš prav. Tisti fant se je šlepal in vrgel venperfektno pevko iz Jesenic. On pa groza.. glas ful slab pa še komadi za vrtec…Življenje dostikrat ni pravično. RES MORŠ MET TUDI SREEČO…
MARIJA

TO NI SREČA, AMPAK SLOVENČKI, KI POJMA NIMAJO KAJ JE DOBRA GLASBA.
Jaz fanta osebno ne poznam, ampak v glasbi nima kaj iskat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close