spet doma
dve nedelji nazaj je izpadel en fant, ki se je kar dolgo časa šlepal v oddaji.Vedno je prepeval ene čist lahke pesmice, brez nians in je folk telefoniral za njega, mislm kam gre ta Slovenija.Poba nima pojma o petju in je metal ven tako dobre pevce, oziroma ljudje ki so klicali.Sicer pa itak ni čudno, saj če pogledaš na koncertih ima SIMONCA WEIS vse razprodano, en res dober pevec pa komaj 20% dvorane…kwa morš
joj no zdej mi je pa res žal za katjo!! sej mata una dva fanta tut dobr glas, sam katja mi je pa res zakon! zdej ko je šla ona ven se mi pa full zdi da bo zmagal anžej, ne vem zakaj, sam full se mi zdi da ma protekcijo z rtv-ja. ma dobr no, sej ni panike, sam se pa popolnoma strinjam s helenco, ker ljudje glasujejo predvsem po simpatičnosti, vokala in nastopa na odru pa ne spremljajo. dobr no. vsak ma svoj okus in prav je tako.
Tisti fant ki je izpadel sploh ni tok slabo pel btw,tko da ne vem od kje ti to in koliko se spoznas na petje.
Kar se tice anzeja in omarja,absolutno navijam za anzeja,ker mi je ful simpaticen fant in res super poje,medtem ko omar mi je pa ze tako antipaticen da ga sploh ne morm gledat,ful enga frajercka spila :-/
Forum je zaprt za komentiranje.