Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice spet (djerba, safari)

spet (djerba, safari)

Odločam se za opcijo djerba – sarafi. 3 dni na safariju, 3 dni poležavanja.
Je kdo bil? Kako je tam?
Ali potrbujeješ za Djerbo vizum?
Kakšen denar imajo tam?

Če bi samo malo poiskala po forumu bi našla OGROMNO o Djerbi. Ne bi ti bilo zato potrebno odpirati nove teme.

LP

Bil sem na 2 dnevnem safariju, kateri je kombinacija avtobusa, in terencev. 3 dnevni safariji pa potekajo samo s terenskim vozilom, kar ni tako OK kot se zdi. Takrat se tri dni prevažaš s šoferjem (arabcem) kateri zna angleško ali nemško tako kot jaz kitajsko. Zato seveda od plačanega vodenja izleta v slovenskem jeziku nimaš kaj dosti, saj si v stiku z vodičem samo ob postankih. Vsekakor za izhodišče safarija bolj priporočam Hammamet saj vidiš tudi sever Tunizije. Pri dvo in tro dnevnem safariju vidiš isto (enaka pot) s tem, da so pri tro dnevnem safariju malo daljši postanki.
Za Tunizijo vize ne rabiš, denar pa je Tunizijski dinar.

Dvodnevni safari je brezveze.

Šoferji v terencih so pa prave face in so še iz mojega moža, ki niti pod nujno ne govori ANG izvabili zelo izviren monolog ( v ANG seveda ) Pokali smo od smeha.

Bili smo taka skupina da smo namesto prihoda v hotel za večerjo podaljšali v eni lokalni oštariji.
Res smo plačali sami, res sta bila samo dva terenca brez SLO predstavnika, res smo se imeli noro dobro in res uradno o tem ne vemo nič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close