spet digitalni fotoaparat
Nasla sem digitalni fotoaparat za 300 eur. Glede na ceno, ki je zelo ugodna, prosim, da se mi pomagate odlociti ali je vreden svojega denarja.
Firma: Traveler
Podatki: 5,2 mega pixels, 24 Bit colour, 4,0 digitalni in 3,0 opticni zoom, monitor je 1,5” TFT LCD barvni, 64 MB SD karta. Dodani pa so tudi USB kabel, Video/TV kabel, baterija LI-Ion, pa program za racunalnik in mogoce se kaj.
Oprema zgleda bogata, vendar pa se v svet digitalne fotografije sele uvajam kot amater in prosim za vas nasvet!!!
Hvala in lep pozdrav!!!!!
Če bi ga res našla, bi bil kar v redu. Ker domnevam, da ga nisi in da ga nameravaš kupiti, ti priporočam, da najprej prebereš kaj o digitalni fotografiji – potem pa izberi nekaj za ta denar.
Ne poznam sicer firme Traveler, pobrskal sem malo po internetu, a je med ponudniki digitalnih aparatov nisem našel. Torej je nekako tako, kot da bi ‘našla’ digitalni aparat Agrotehnika ali Tuš. Predvsem naj te ne zavede podatek o pixlih, sploh ni tako pomemben, kot se ti morda zdi.
Za začetek lepo odsurfaj na tale link:
malo prelistaj revije E-fotografija, tiskane dobiš tudi v vsaki večji prodajalni fotoaparatov.