Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija spet digitalni fotoaparat

spet digitalni fotoaparat

Nasla sem digitalni fotoaparat za 300 eur. Glede na ceno, ki je zelo ugodna, prosim, da se mi pomagate odlociti ali je vreden svojega denarja.

Firma: Traveler
Podatki: 5,2 mega pixels, 24 Bit colour, 4,0 digitalni in 3,0 opticni zoom, monitor je 1,5” TFT LCD barvni, 64 MB SD karta. Dodani pa so tudi USB kabel, Video/TV kabel, baterija LI-Ion, pa program za racunalnik in mogoce se kaj.

Oprema zgleda bogata, vendar pa se v svet digitalne fotografije sele uvajam kot amater in prosim za vas nasvet!!!

Hvala in lep pozdrav!!!!!

Če bi ga res našla, bi bil kar v redu. Ker domnevam, da ga nisi in da ga nameravaš kupiti, ti priporočam, da najprej prebereš kaj o digitalni fotografiji – potem pa izberi nekaj za ta denar.

Ne poznam sicer firme Traveler, pobrskal sem malo po internetu, a je med ponudniki digitalnih aparatov nisem našel. Torej je nekako tako, kot da bi ‘našla’ digitalni aparat Agrotehnika ali Tuš. Predvsem naj te ne zavede podatek o pixlih, sploh ni tako pomemben, kot se ti morda zdi.

Za začetek lepo odsurfaj na tale link:

malo prelistaj revije E-fotografija, tiskane dobiš tudi v vsaki večji prodajalni fotoaparatov.

Še en koristen link zate Daša:

New Report

Close