sperma,slina->nosecnost???
da zenska zanosi morajo biti zares odlicni pogoji,ti so pravi cas,ovulacija,ki naj bi praviloma bila en dan v mesecu ,da je ona v dobri formi,da je on v dobri formi,in seveda da semenska tekocina pride do jajceca.Tako da dvomim da ti bo uspelo,ker meni in marsikateri ze kar nekaj casa ne uspe na tak obicajen nacin.
lp
eh, daj no!
ovulacija: je bila al ni bila;
koliko časa je trajalo od ejakulacije (a je šlo vse v usta, koliko ti je ušlo v želodček)
do poljuba (tam je kisli ph, zobki, jezički)
do lizanja (a je bil z jezičkom noter, al jo je med tem cajtom tut on pogoltnil…)
pol morjo pa spermiči še na dolgo pot do jajčeca, že itak brez orientacije…
ko pridejo do jajčeca, pa uspejo samo najboljši…
malo verjetno.
10 dni po menst.,js sm pogoltnila,pol sm se lizala z njim,mogoce minutko dve.to je to.
vem da zveni otrocje in ne vem kaj,samo se mi zdi pretirano nesramno to,kaksne odg.dajejo nekateri. sem pac punca,k se boji in ji ni vseeno-raje skrbim in pazim,kot pa da bi se dajala dol brez glave in se igrala z ognjem!?
onim drugim pa hvala za odgovore!
no, zdaj si zmanjšala pa možnosti za zanositev že skoraj na nulo. sicer pa kaj pravi telo? je bila tardeča, je vrtoglavica, utrujenost, jutranja slabost, kar naprej lulat?
res je, da nekateri na tem forumu ne razumejo problemov, pa dajejo idiotske odgovore, samo take je najbolje ignorirati.
ti samo poskrbi da bo olagumca na štilčku, pol pa brez zavor. sex je lep.
Jaz pa poznam primer,ko je ena zenska zanosila,ker je pogoltnila spermo.Bilo je pa tako,ko je sla domov od partnerja,jo je nekdo na cesti ustavil in jo napadel,dvakrat jo je z nozem,prvic v zelodec,nato pa se spodaj in vse se je tako odvilo,da je cudezno zanosila.Na nozu so bili spermiji iz zelodca,nato pa je prislo to nekako do jajceca…
Drugace pa ni mozno 🙂 Naj te ne skrbi!
v zgodovini JU/SVN naroda je znan primer, ko je sestra od tipa/brata, ki je zdrkal v banji zanosila, ko se je šla kopati za njim (so bili hudi časi in topla voda redka dobrina)
To je bil tudi “formalni” razlog, da je dečva dobila dovoljenje za splav ☺
da se je kurbala 24/7 se ni omenjalo, ker je bila hčera visokega, zaslužnega partijskega funcionarja ☺
je pa bila zelo na mamo in vsi trije otroci nikakor niso bili podobni očetu/možu .. eden je bil celo črn ☺
Forum je zaprt za komentiranje.