Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sperma?

Sperma?

Ajajaj, školjke na buzaro so ena nagravžnejših stvari, ki jih človek lahko pogoltne. In predno raztrgate moj komentar – meni so nagravžne, za druge so božanske.

Jst se čist strinjam z _VeNoM_ :>>>>>>>>>>>>>

ja, npr. KRI – to ni plod nekoga – TO JE ON SAM – pa ti, pa ona, pa tretja, pa jaz, pa ….
zakaj pravzaprav tako zgražanje nad krvjo? Pa še njen okus ni od dneva
pa od ananasa odvisen :O)))

lep dan!

Ej folk KWA JE ZDEJ TO ??????

Ananasa je po vseh Mercatorjih zmanjkal !!!! Ja HAAALOOOOOOOOOOOO !!!!

Ja, vse so hotle ananasovo spermo probat :-)))))))))))))))))

JOHANUS

hehe, keri capci… :DDDD kaj sploh mate od tega, da zenska spermo pogoltne?? tastes good if u don’t try it, ain’t it?? :DDD LOL!:)))

Pogoltne al ne…. mi je vseen, važn da zna fafat 😛

Avtor: lisko
Datum: 18-06-04 12:08

Pogoltne al ne…. mi je vseen, važn da zna fafat 😛

_______

Ej listko to ti je modrost, sicer nima glih usaka diplome s tega :(( 😥

važn, da je fafanje fajn!!! ;)) sperma pa………………………………………………………….. fffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!

A lahko spremenite zaklenete to temo, ker mi gre na bruhanje ko tolk govorite o goltanju sperme…..da bi vas zdej mama slišala!? :=)

Nisem še nikol pogoltnla, ne vem če bi lahko… Mi ej pa v usta spustil an mojo željo, sam sem ven izplunla… Sam je pa res, da so različen gostote pa vonja… tk kot pa menda pri ženskah ful različno… Eni majo rpav ogabno… No sreča, moj ma tako da se mi mal sline cedijo…

Huj je če ti kaka dlaka ostane v grlu al pa na jeziku ani 🙂

vaše pisarije me nič ne zrajcajo na žalost.

men se pa ne gnus

je pa okus res odvisn od tipa

nasplošno loh rečem da tipi ki so zelo športni, redno sexajo, ne pijejo in ne kadijo ter kolikotoliko zdravo jejo(brez pekočih zadev) imajo mnogo boljšo spermo kot tisti ki to niso in men je prou dobra

itk so pa okusi različni pač enmu sede enmu ne, js nobenga tipa ne silim da bi mogu lizat mojo če mu pač ni do tega ker mi je bedn da bi nekdo neki delu sam zto k je men ok

lih tko pa pač pričakujem da tip ne rine vame če men neki ne sede delat pa tle nimam fafanja v mislih ker to dost rada delam hehehe

moj tudi…..

Sperma je hudo lepljiva in ni ravno, da bi človek to poskušal. Drugače pa spreminja okus in je odvisno kaj dec je. Okusna glih ni, no, diši pa lepo. 🙂

jaz jo poližem cel špric v usta nato si jo razmažem po prsih…uf kako lepo,rada imam fetišiste na spermo-pošpricajte me celo,mwa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close