Sperma?
Masenka:
“Ko sem preblala knjigo ženske tako, moški pa drugače, sem ugotovila kaj moškemu pomeni oralni seks in tudi to, da ženska okuša njegovo spermo….. od takrat nimam nobenih predsodkov več. Ker v bistvu ne gre za spermo, pač pa odnos do seksa in do njega samega… drug drugemo pripraviva užitek in razumljivo je, da to sodi zraven.
Običajno ima sperma čisto nevtralen okus, tako da ni ne dobra in ne slaba…. ha ha ha… še najbližje kakšnemu mlečnemu gresu :)))”
se tudi jaz podpisem pod to!
poleg tega pa, damice fine; a mislite da ima vasa muca vedno dober okus?!? sama noznica je prav presneto kisla, pa se kljub temu ne pritozujem in potrpim, saj gre za uzitek moje drage! in tudi ona pogoltne mojo spermo, pa tudi jaz ji vcasih lizem muco, potem ko sem ze prisel vanjo, pa ni panike,…
mislim, da ce malo potrpis, so koristi toliko vecje, da,…
To je kr neki vse skupi.
A ste punce kdaj slisale ksnga tipa se prtozvat da mu ni glih vsec okus vase muce. Pa tut nima glih okusa po cokoladi kadar ste mokre pa vm prihaja.
Sej mogoc res da sperma nima ne vem kako odlicnega okusa, sam tko hudo kot tuki pisete pa res ni.
In ne mi zdej s tistim ‘pol pa ti probi’, kr sm jo ze probou in sm cist lepo prezivu.
Hm, glede na to, da nekateri vztrajajo, da “sperma ne more biti ogabna, saj je del mojega dragega” imam vprašanje:
Ali ne bi bilo potem bolj smiselno piti kri? Menda je bolj sladkega okusa!?
Kaj pa seč? Tudi to je proizvod mojega dragega. Sorry, ne vem pa koliko
kalorij imajo te telesne tekočine. Moje in njegove.
A se vam ne zdi, da že krepko pretiravate?!!!
Punce ne dajte se! Če vam ne paše, ne tega delat. Kadarkoli naredite pri spolni igri nekaj kar vam ne paše, je to zelo slabo. Nekoč boste svojemu dragemu (ko bo zaljubljenost minila) to prisilo močno zamerile in očitale.
Tiste, ki pa vam to paše (pa le bodite iskrene do sebe) pa GO FOR IT!
Seks mora biti užitek, ne prisila!
lep dan
Če ga ne bi ljubila, je nikoli ne bi okusila, zato pa jo samo zaradi ljubezni do njega, kot on okuša mene, tako jaz njega. Je ni stvari, da bi se mi na njemu gnusila, obozujem in zelim si vse in tako je tudi pri njemu, kar se tice mene.
Drugace pa probaj ja, dobro so ti rekle, poljubi svojo drago, ko ti bo mal prej posrkala spermo iz njega, jo bos sploh poljubil, če je odgovor ne, si en navaden trot, ki samo zahteva in nic ne daje!
Katera primerjava! KRI???
Mislim, da se gre za to, da je v bistvu sperma med spolnim aktom plod vajinega skupnega “dela”, v bistvu jo ti izzoveš.
Ne vem, kaj imajo tukaj razni drugi telesni izločki kot so kri in urin, da o čem drugem sploh ne govorimo, opraviti z normalnimi spolnimi odnosi.
Res je, da lahko nekomu zameriš, če te “sili” v nekaj kar nisi pripravljena, ampak ne vem zakaj je ta sperma tak big deal?!
V vezo je vedno treba nekaj vlagat, da lahko kaj dobiš nazaj, zato ne vidim razloga, če on lahko okuša tvoje sokove, zakaj nebi tudi ti?
Forum je zaprt za komentiranje.