Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sperma?

Sperma?

Hmmm, pa ste kdaj že zasledile podatek, koliko ima “ena porcija” sperme kalorij? 🙂

Menda okoli 180 kcal, če se prav spomnim. Toliko o tem.

meni ima ta ogaba duh po gobah in tisti zdriz v ustih… bljak!!!!!!!

…kaj pa če prej poje pekoče feferone….a potem “žnabla” oteče???? hehehe, pupa to si pa dobr nardila..

Ne vem zakaj toliko razburjenja glede sperme. Jaz moji vedno poližem muco, pa čeprav ji sperma ven curlja, pa še nikol nisem bruhal:)). Pravzaprav ugotavljam da so ti sokovi prav dobri…..

Okusi so različni…

Mi ne diši in mi ni okusna in je ne pojem. Če jo mam pa kje drugje na telesu, mi je pa čist fajn.

Tisto o ananasovem kompotu so spet sam moške fantazije. sperma je po tistem nagravžno sladko grenka in bljaaaaaaak….za kozlat!!!!

Tisto o ananasu pa drži, vsaj moja tako pravi…..

Ej, tut men se zdi, da mora tole z ananasom bit nagravžno. En bljak topel coctail…Jak

kava ste fine!!!!!!!!!!
čist dobra je pa še zdrava

Tvoja bejba te zih nima rada! Ker če imaš ti nekoga res rad, ti ni problem pojesti porcije sperme! Vem pa, da je to za moške neka potrditev! In tud vem, da večina od svojih punc to zahteva!

Da ma 180 kcal? Kolk, en deci? No ja, saj tolk je pa menda ni :). Zdaj sm se itak prklučla lunarkam, tak da lahk še naprej mojga pikeca tako razveseljujem. Men glih super dobra ni, gravža se mi pa sploh ne. Sej se njemu tud ne, ko med njegovim “obdelovanjem” spuščam sokove. Komu pa ni zato, mu pač ni, pa kaj!

A da bo od mene ZAHTEVAL, da jo pojem? Sej pa nisem njegova sužnja.

Potem moramo tiste, ki se danes “držimo lune”, pazit, da nam zvečer kaj po grlu dol ne iude …..:::))))

Naj bo stara al’ pa mlada,
vsaka ima spermo rada.

Razen nekaj zafrustriranih amazonk. Te pa lahko prešteješ tu, na forumu.

“Dr. Rugelj je moj idol!”

Dobra ideja!

No glede kalorij – kokr jst vem je kle ena nula prevč. No ja edin če desetkrat …………… pol se pa že nabere tojk:))

Sm pa vesela, da sm ženska. Ker če bi bla moški pa ne vem kako bi svoji ženski pol ponagajala, ker se mi zdi odvratn. Torej smo me še zmer na bolšem:)

Hja kaj pa ko vam vaš fant muco obdeluje je pa vse vredu ane, ker ste tako sterilno čiste in brez vonja. Men se sperma prav nič ne gabi – ker je del mojega tipa, ki je pač moj veliki zaklad že dolgo časa.

Bravo!

Jaz sem imela tut svojga bivšega neskončno rada – 10 let sva se imela hudo rada, ampak ko mi je pa v ustih končal, mi je šlo pa tko na bruhanje, da sem se včasih začela davit. Pa sem mu želela ustreči in pač, potrpet…Pa nič bolš.
A to pomen, da ga nism mela rada?
A potem nej preden grem v zvezo z nekom prosim, da mi prinese mal sperme, da jo probam?
KRIZA!

Uboge, kak se delate nekatere fine. V resnici bi jo pa še na kruh mazale, če bi je bilo dovolj.

Jst sm tut bivšga mela ful rad, ampak ko sm njegovo spermo samo zavohala, me je minil vse, kaj šele da bi jo mela v ustih 🙁

You wish, Mik, you wish…

No, za oblizovat glih ni, ampak meni marsikaj smrdi veliko bolj: na primer vonj kadilcev in pijancev. Ne vem, kako to prenesejo njihove žene, saj ogromno moških kadi ali pije ali oboje (in tega ne spravi stran zobna pasta).

Masenka:
“Ko sem preblala knjigo ženske tako, moški pa drugače, sem ugotovila kaj moškemu pomeni oralni seks in tudi to, da ženska okuša njegovo spermo….. od takrat nimam nobenih predsodkov več. Ker v bistvu ne gre za spermo, pač pa odnos do seksa in do njega samega… drug drugemo pripraviva užitek in razumljivo je, da to sodi zraven.

Običajno ima sperma čisto nevtralen okus, tako da ni ne dobra in ne slaba…. ha ha ha… še najbližje kakšnemu mlečnemu gresu :)))”

Edini pametni odgovor!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close