Sperma?
Da ma 180 kcal? Kolk, en deci? No ja, saj tolk je pa menda ni :). Zdaj sm se itak prklučla lunarkam, tak da lahk še naprej mojga pikeca tako razveseljujem. Men glih super dobra ni, gravža se mi pa sploh ne. Sej se njemu tud ne, ko med njegovim “obdelovanjem” spuščam sokove. Komu pa ni zato, mu pač ni, pa kaj!
Jaz sem imela tut svojga bivšega neskončno rada – 10 let sva se imela hudo rada, ampak ko mi je pa v ustih končal, mi je šlo pa tko na bruhanje, da sem se včasih začela davit. Pa sem mu želela ustreči in pač, potrpet…Pa nič bolš.
A to pomen, da ga nism mela rada?
A potem nej preden grem v zvezo z nekom prosim, da mi prinese mal sperme, da jo probam?
KRIZA!
Masenka:
“Ko sem preblala knjigo ženske tako, moški pa drugače, sem ugotovila kaj moškemu pomeni oralni seks in tudi to, da ženska okuša njegovo spermo….. od takrat nimam nobenih predsodkov več. Ker v bistvu ne gre za spermo, pač pa odnos do seksa in do njega samega… drug drugemo pripraviva užitek in razumljivo je, da to sodi zraven.
Običajno ima sperma čisto nevtralen okus, tako da ni ne dobra in ne slaba…. ha ha ha… še najbližje kakšnemu mlečnemu gresu :)))”
Edini pametni odgovor!
Forum je zaprt za komentiranje.