Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sperma?

Sperma?

Pozdravljene!

Zanima me, če imate rade spermo, vam diši, vam je okusna, ali jo pojeste ali pa jo raje ujamete kam drugam?

Moje dekle pravi, da ji sperma ne diši in se ji gabi, če bi jo morala imeti v ustih.

Kako pa je pri vas?

LP

Prou ma!

enako

A si jo že sprobal sam?
Najprej jo sprobaj pa ti bo vse jasno, a je ‘užitna’ al za ‘bruhat’.. 🙂
Je velik odvisno kako se prehranjuješ..če ješ sam bolj meso, pa velik alkohola spiješ je prav ogabna, če pa ješ velik sadja in spikeš velik sokcov je pa lohk čist fajn.. 🙂
Ampak najprej jo sam sprobaj!

…bljak…

Ima prav.

Prov dobra je !!!!!!!!!

Probaj jo sam, he he he. Kakšen bebo!

“L” se strinjam s tabo. Drugač pa sploh ni nujno da ma okus al pa vonj!

Ta je dobra: Jo raje ujamem kam drugam:)))

Res je njen okus odvisen od hrane in pijače. Včasih je lahko prav grenka in čist nič užitna, drugič pa …

Bljak…kaj bebo…BEEEEEEBOOOOOO!!!

FFFFFUUUUUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!!!!!

in potem so dedci še celo užaljeni, ker ne skačemo tako, kot ob kakšnem sladoledu.
Prav smešna zadeva….ko sem rodila, me je moj vprašal le kakšno je moje mleko..kaj hudiča naše dete pije. Jasno, da smo poizkusili. Zato tudi jaz pravim, da sam poizkusi!!!
In če si res faca poročaj o svojem navdušenjem nad okusom. Meni ni všeč okus, se mi pa sperma ne gabi.

Ne maram je ne okušat in ne vonjat,….

Ko sem preblala knjigo ženske tako, moški pa drugače, sem ugotovila kaj moškemu pomeni oralni seks in tudi to, da ženska okuša njegovo spermo….. od takrat nimam nobenih predsodkov več. Ker v bistvu ne gre za spermo, pač pa odnos do seksa in do njega samega… drug drugemo pripraviva užitek in razumljivo je, da to sodi zraven.

Običajno ima sperma čisto nevtralen okus, tako da ni ne dobra in ne slaba…. ha ha ha… še najbližje kakšnemu mlečnemu gresu :)))

Tole je pa huda žalitev mlečnega gresa.

Ja bravo ja. Ubogi gres, nič kriv.

Baje zelo prispeva k dobremu okusu sperme, če moški poje par ur prej ananasov kompot.

jjjkk!

Hahahahahahahahahah, ananasov kompot,
bom predlagala, ne raje mu bom kupila cel paket
in ga filala v stilu “papaj srček, to je ful zdravo”,
ahhahahahahahah.

M a ni glih, da bi človek užival to dol pogoltnit, no…

Full je odvisn tu kaj prej e in pije!! Če te full mot daš pa prec kejšn bonbon u usta al pa sok spiješ – okus prec gre.

Če pa ti full ne paše tu, pa enkrat ne pogoltnt pa mu daš pol prec lubčka. Baje se to tipom tojk gravža, da skor brugajo. No jst lih ne bi bla tojk nesramna, da bi tu naredla. K ne vem, če bi pol sploh še hotu met opravka z mano:)))))))))

Jst sm pa to nardila…Hi hi… Ko mi je bivši tolk nabijal, kolk moškim to veliiiik pomen in kok je to nooooro, če partnerka pogoltne njegovo zlato tekočino… Men je šlo pa vedno na bruhanje…Pol sm pa enkrat mal potrpela, pa tik za tem dala enga dolzga francoskega in radodarno delila z njim njegov izloček…. in guess what – tut pisnu ni več besedice o tem…
He he he he… Včasih me je res sama zloba… ; )

FUUUUUUUUUUUJJJJJJJJ!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close