Spelca vs. Tadejica
Kako Spelca podjebava Tadejico na svojih storyih…je se kdo videl to??
Kaj pravite na ta relationship: Spela vs. Tadeja/Matej?
Meni je fascinantno kako je prvo ena speljala tipa drugi, potem cez 20 let je pa druga speljala tipa prvi. A je poskrbela karma za to, ali gre za mascevanje, ali pa se je res zgodila ljubezen na prvi pogled? ?
Tisti, ki nimate pojma za kaj se gre ne komentirajte.
Tisti, ki mislite, da naj se ne vtikamo – ja se bomo, ker je javno in lahko imamo svoja mnenja.
Tisti, ki mislite trosit hejt, odpeketajte cimprej. Hejterji nimajo vstopa.
Hvala. Lp.
Jst sm ze 2krat odprla to temo, pa nobeden ni hotel komentirat, vsi so se delali da ne vejo za kaj se gre.
Ja, 20 let nazaj je Spela speljala Bostjana Tadeji. Al kako je blo ze unmu ime.
Pol je Gregor Kirsh, sel iz Spele na Tadejo. Pa zgleda ni blo to to,ker un noce met otrok.
Pol pa sta se verjetno Matej pa Tadeja spoznala na tem snemanju videospota od Spele.
Zakaj se vsi delajo da so kao frendi med sabo, ne vem.
Sem pa videla da je bil Gregor na praznovanju spelinega RD.
Ne vem zakaj ne potegnejo crte in zakaj tej moski se vedno rabijo stike s to toksicno Spelo, ki ima kar velike issues. Tipa ki jo bo oplodil ne bo najdla.
Matej pa Tadeja se mi zdita pa lep par. Ne vem kaj ima Spela od tega podjebavanja. Matej bi moral prekinit stike.
Nastasq1234, 14.01.2025 ob 19:22
Jst sm ze 2krat odprla to temo, pa nobeden ni hotel komentirat, vsi so se delali da ne vejo za kaj se gre.
Ja, 20 let nazaj je Spela speljala Bostjana Tadeji. Al kako je blo ze unmu ime.
Pol je Gregor Kirsh, sel iz Spele na Tadejo. Pa zgleda ni blo to to,ker un noce met otrok.
Pol pa sta se verjetno Matej pa Tadeja spoznala na tem snemanju videospota od Spele.
Zakaj se vsi delajo da so kao frendi med sabo, ne vem.
Sem pa videla da je bil Gregor na praznovanju spelinega RD.
Ne vem zakaj ne potegnejo crte in zakaj tej moski se vedno rabijo stike s to toksicno Spelo, ki ima kar velike issues. Tipa ki jo bo oplodil ne bo najdla.
Matej pa Tadeja se mi zdita pa lep par. Ne vem kaj ima Spela od tega podjebavanja. Matej bi moral prekinit stike.
Verjetno zarad kuzkov. Ampak js ce bi bila Matej bi iz spostovanja do Tadeje tud prekinila stike.
Spela je pa ranjena, ker je hotela biti z njim, ni pa vedela, da je naredila napako, ker je Tadejo povabila na snemanje videospota. Se tam se je norcevala kako ji je speljala tipa kot mladenka. ? Sedaj ji je pa mladenka Tadeja vzela potencialnega moza. ? Ejejej…ta karma.
A Matej Čepon je Špelin bivši? Tadeja pa je punca od Kirscha, Špelinega bivšega? In ta Tadeja zdaj ni s Kirschem ampak z Čeponom? Nič jasno! Špela pa se mi zdi ženska z glavo na pravem mestu, ki gre mnogim v nos ker je odločna, samosvoja, samozavestna in odločna. Bo pa na tak karakter težko dobila tipa, ki ji bo kos.
Da Spela namiguje, da se s Ceponom dobiva?
Ne, pomoje so sledilci mislili, da jo Gregor Kirsh se zmeri zaljubljeno gleda, sej je bil tud na praznovanju RD.
Hkrati se tudi s Tadejo druzi.
Sej ne ves vec kdo s kom sexa.
Mislim pa da s Spelo vec nobeden. Na posnetkih iz njenega doma se slisi nekega moskega, a ta se ze vidi da ni zanjo. To je bl fu.k frend.
Spelo pomoje noben vec ne more prenasat. Zenska mi deluje tok samovsecna, zagrenjena…ukvarja se s temi bivsimi… podpihuje stvari. Gre na dopust, in se ukvarja s takimi temami… se nonstop snema…
Dej povej…ce se mas ti res lepo nekje, a pomislis na fb in na objavljanje storijev?
Mogoce kaka fotka ja… ampak drugace uzivas, pa lahko pol ko prides domov kej objavis.
Njej je pa tolk dolgcas, da se tam o bivsih govori. To je ker ima tako praznino v sebi. In je tezka in zoprna, da se peder Domen jo vec ne more.
Kake storije objavlja ta bedna Spela. Jst priznam, jst jo gledam sam zato, ker sem isti letnik in mi je fajn gledat kako gre nekomu se slabs kot meni, kljub temu da ima ful vec dnarja. Dnar za zensko ne pomeni nc. Mislim, vsaj to ima, ker srece nima. Oz. Je tako zoprna, da ni tipa ki jo bo prenasal, pa ce ga placa.
Snemala tam nekega tipa iz Jar, ki je na dopustu s punco, ga osvajala, prav vidi se, kako je ljubosumna na njuno vezo oz.nq veze drugih nasploh. Kr neki tega tipa tam izpostavlja, pa govori kako je on isto celebrity level kot ona, ker ima isto stevilo sledilcev na insta. OmG, celebrity level
Ta je prizadeta.
In kako je ljubosumna na vezo med Matejem in Tadejo. K da bi onadva mogla njej polagat racune. In res, kak kontent dela. Prav obupana izpade. Jst privoscim Tadeji, da ji Matej nardi otroka, pa to bi se Speli zmesal. Hahaha
Kaj imate od tega, da obrekujete Špelo? Mislim, s tem ji delate reklamo.
Se ne ukvarjam z znanimi in influenserji, Špela je glasna, kamorkoli pride, mora dat vedet, da je prisotna, ampak takšne zlobe pa ne rabite metat po njej.
Pa tut tisti, ki pišete, da onima dvema privoščite otroka in bla bla.
Dejstvo je, da se vsi ločujejo, pari grejo narazen, tudi po 10, 20, 30 letih. In to še z otroci.
Tako da ne naslajajte se nad drugimi.
Svet je danes tak, da grejo ljudje skupaj, še sami ne vejo zakaj, potem pa otrok, otroci, pa ločitev.
Tko da ne delajte se nekaj pametne.
Špela je še edina, ki bo zmagala. Je samska in dovolj pametna.
Alma118, 26.01.2025 ob 05:09
Je samska in vsak dan objavlja storije, kjer se tooook vidi kako je zagrenjena.
Ego pa do neba..
Meni ne deluje zagrenjeno. Pac stvari pove, meni so ljudje, ki nimajo filtra, super. Tudi sama kdaj povem kaj o bivsih, pa ne pomeni, da si jih zelim nazaj. Pac, pogovarjamo se, delimo informacije. Ljudje smo drugace delani. Eni vse objavijo, povejo, drugi pa samo spremjajo, stalkajo in jih obrekujejo.
Zivi in pusti ziveti.
Se pa strinjam z njo, ce se dva tvoja kolega petljata in ju vprasas, ce je kaj med njima, in ta dva zanikata, je to malo otrocje. Pac reces Ja, vsec sva si, ne bova obesala tega na veliki zvon, ker ne veva, kam bo stvar sla, ampak ja, spoznavava se.
Thats it
Spela ni vec samska. Ima nekega tipa, ki ga spet skriva. Tudi ta tip ima psicko. Jaz se ne spoznam na pasme in ne vem ali je to pitbull ali ast. Zanimivo se mi zdi to, da povsod govori, kako ne more ziveti brez svojih dveh kuzkov (samec je itak od Cepona), od kar je prisla iz Afrike, pa se ni sla po svoja psa. Pravzaprav je bil bogi stari Jack do sedaj v pasjem hotelu, ker pac njen novi tip s psom pri njej. Sissy pa itak ni vec nikjer za videt. Mogoce jo je morala vrniti vzrediteljici.
Forum je zaprt za komentiranje.