Špela Peternel – nateg z pozitivno energijo!?
…..11777
Res so pametni, ampak mislim da se bodo raje spravljali na ljudi, ki še imajo denar, ne pa na tiste ki so jim že vse pobrali.
Saj so pravi pozitivni ljudje, verjamem da ob tem ne bodo padli v ”reakcijo” in bodo ostali pozitivno naravnani.
Morda bi letaki proti energetskim treningom, deljeni v večjih mestih slovenije pripomogli k ozaveščanju ljudi. Je kdo za? Da ne bo pomote, že ime dejavnosti je dovolj, tukaj se ne bi rabilo izdajati osebnih podatkov teh hijen!
……positive
pametni je bilo napisano v narekovajih “..” 🙂
ne pomagajo ti letaki, itd itd..
le ozaveščenost ljudi, da so med nami prevaranti…
kako opozoriš na to? forumi, mediji, policija …. pa vidiš, da ne pomaga…
obstaja učinkovit način, vendar se bomo morali organizirati in prositi admina foruma, da pomaga, ker po vsej verjetnoti bo injiciranje obstoječih članov kar veliko (če ne drugega vsaj poskusi) …
ste za? za pravico..?
Vsaka pobuda je dobrodošla,samo da se kaj začne dogajat proti tej satanovi energiji,kačjie gnezdo ki širi strup po domovih nedovžnih ljudi,razdirajo zakone ,povzročajo trpljenje otrok,kje je socialna služba da dovoli pranje možganov že dojenčkom,ki jih njihove mamice niso sposobne zaščitit zaradi njihove oprane pameti,kje ste tiste organizacije ki ste tako glasne za zaščito otrokovih pravic,kje je policija ,a je morda tudi vas zasvojila satanova energija ,baje je na teh treningih sodeloval tudi komandir policije pri ignjatoviću KRIMINALISTI IN TOŽILCI KAJ ČAKATE denar odteka v tuijno v sloveniji ostajajo samo dolgovi.Vsi ki ste opeharjeni in kakor koli udeleženi,v tej piramidi takoj v čimvečjem številu podajte kazenske prijave in ne pustite se odgnati iz policije morajo in dolžni so goljufijo z namenom finančnega okoriščenja raziskat
dragi bralci forumov -verjamem ,da ima mnogo ljudi ogromno časa-(ponavadi ti ljudje,ki imajo ogromno časa na žalost nimajo ogromno denarja,ker pač svoj čas porabljajo za pisanje forumov in šimfanje vse po vprek in ne za delo,da bi v življenju se premaknili vsaj iz točke a na točko b)!!same neutemeljene sodbe-par ignjatović pobira denar za kvazi energijo-hallllooooooo!!!vsak,ki se pridruži skupini se pridruži izključno iz svojega interesa in nihče jih ne sili prav v nič!!!!če misliš,da ti bo energija pomagala prav,če ne tudi prav-imam občutek da se ,Ignjatovičema ni potrebno ukvarjati z ljudmi,ki od njune energije ne odnesejo popolnoma nič,ker je več kot preveč ljudi,ki z njuno prakso odlično- fenomenalno živijo-vendar oni ne javkajo in mjavkajo na forumih,ker dajajo svojo energijo v prakso,kar edino šteje.Lahko povem,da je zadeva več kot super,verjamem pa ,da je marsikdo šokiran,ker bi se za viden napredek moral odpovedati vsem raznim foram,ki nas samo črpajo,molzejo,energetsko pobijajo-dragi moji brez dela še nikoli ni bilo jela-BRAVO SAŠO IN ELENA-HVALA ENERGIJI ZA VSE TESTE IN NAUKE NA POTI-
-za tiste,ki pa dvomite ali bi se priključili skupini ali ne pa samo nasvet-NE IZGUBLJAJTE ČASA-KER NAM GA ZMANJKUJE!!!!
Gola resnica,
nihče te v nič če ne sili,ker to ni potrebno, je že sukanje jezika in sladke besede več kot dovolj. Pa razkrij kako si uspešen/-na? In kaj zato to sploh pomeni, razen da si obseden/-na z denarjem in načini kako priti do njega. Pa drugi kako so uspešni. Je trdo delo jemanje kreditov? Al pa mrežni marketing (ja je naporen, ampak na dolgi rok samo zavajanje ljudi)? Kdor misli da je uspešen, ker se mu je uspelo denar sposodit od vseh ljudi in bank ki so mu/ji prišli na pamet se moti. In TO ni trdo delo! Res je nihče te v nič ne sili, res pa je da večina ljudi prisluhne lepim besedam in obljubam….
Se bom pa kar jaz vključil v tole. Kakšna resnica neki, en velik in totalen nateg. toliko kot sem jaz dobil pisem in ostalih izpovedi in seveda tudi tožb od te Peternelove, mi da jasno sliko, da tukaj tako smrdi, da se temu na daleč izogneš.
Smrdi, smrdi, uh kako smrdi,…nekateri o pravih energijah še nikoli niste nič slišali.
primož
tale gola resnica predstavljajo
elene sašo ignjatovič ali pa njeni hlapci
nejc jure helena pol pridejo pa še ostali hlapci ki hodijo po energijo v zupančičevo jamo
Dej gola resnica
povej koliko ti je dala energija kreditov ter hipotek ter koliko prijateljev in svojcev si zapufala
Ker vsi tisti ki hodijo k ignjatovičem pravijo da se izobrazujejo za rast posla osebno rast in doseganje poslovno zadanih ciljev,napredek in razvoj.
No da še jaz malo napišem, Vse kar delata Sašo in Elena je piramidni sistem, ne pa neko izobraževanje. Če plačaš 14 400 za letni trening, bi morala lezti za strankami da jim lahko pomagata. Vsi ti ljudlje jim plačujejo dragggg kruh, in še marsikaj, oni pa za njihovimi hrbti nič kaj lepega ne povejo o teh njihovih
učencih, celo žalijo jih in se delajo norce iz njih. Je to namen učitelja? Je to morala? Obljubljajo ti gradove v oblakih ko si v stiski, potem pa na vse pozabijo, samo da ti spet malce operejo možgane. Res je sami smo krivi da smo šli noter, in hvala bogu da smo imeli toliko notranje moči da smo šli ven in se jim postavili po robu. Ves čas sem poslušala da nas učijo da bomo lahko samostojni in bla bla bla, ko pa greš ven te klicarijo kot zmešani potem te pa še pred ostalo skupino očrnijo češ, kot da si najslabši človek na svetu, no pa večini so tudi prepovedali da bi se kakorkoli družili z nami. Hm le zakaj? Tako so prestrašeni da se jim še sanja ne? In noben te ne more naučiti kaj je zate najbolje, le sam se lahko s svojo intuicijo, oni te naučijo kar je za njih najbolje. Videla sem marsikaj, slišala še več, vendar o teh njihovih rezultatih ni ne duha ne sluha, do tega znanja ki ga imajo pa bi lahko prišli z 1000€. Ali celo manj. Smilijo se mi tako Jure, Nejc, Helena, Katja, in vsi ostali ki resnično poslušajo hard besede od najbolj mehke Elene. Tako je tole. Pa smo vsi pozitivni, nikogar ne sodim, samo ne želim biti odvisna od njih tako kot so vsi, in jih vprašati če grem lahko na dopust, seksam, pijem, ali grem na wc. Haloooo . Vsi na treningu imajo občutek krivde, ker samo če dihajo se bojijo da so naredili nekaj narobe, in Sašo vedno nekaj najde da dokaže da si sam kriv da ni rezultata. Seveda če pa cele dneve opazuješ kako bo reagiral in dobesedno pozabiš živeti. Hvala in lep pozdrav
Pozdravljeni vsi, ki mislite, da je treba nekaj storiti proti temu delovanju.
Dobil sem idejo, kako bi vsaj malo ponagajali tem lopovom in prevarantom. ideja izhaja iz scambaitinga, tipično se na limanice pelje nigerijske prevarante, ki obljubljajo milijone, samo če plačaš par jurjev, da se denar sprosti. Predpostavka je, da dokler se prevarant ukvarja z nekom, ki se samo pretvarja, da je naivna žrtev, se nima časa ukvarjati s pravimi žrtvami.
Torej, kaj pa če bi se zbrali in pli na te delavnice pokazat interes? Bi hodili tja na “kredo”, jim obljubljali, da “samo še malo, pa bo mama dala hišo pod hipoteko” pa da je “oglas za prodajo avta že zunaj” pa da bo “stric posodil”, skratka, zapravljamo čas in energijo teh prevarantov in zaradi tega prevaranti ne morejo lupiti pravih žrtev.
To lahko dela vsak sam zase, lahko pa se dogovorimo in jim žremo čas sekvenčno, v parih ali v kakšni kombinaciji, ki bi bila komulativno še učinkovitejša.
Zraven bi lahko te ljudi še poslikali, posneli, dali audio posnetke njihovih nebuloz in groženj na internet ter na ta način morebiti odgnali kakšne nove žrtve.
Od tega bi imeli zabavo med vlečenjem prevarantov za nos, hkrati pa bi hipotetično rešili kakšno žrtev, ki bi morebiti padla v njihove kremplje.
Kaj si mislite o tej opciji?
419eater, stvar je takšna da na take fore ne padajo, je bilo kar par takih pojavov, pa so jih hitro skenslali, kolegico pa so , ker ni plačala v roku vsega ampak sam pol, tudi skenslali, še sedaj nevem če je dobila denar nazaj. Pa še to oni so prepričani 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da delajo v dobro ljudem. Nekaterim res pomaga, večina pa jih postane odvisnih in njihova notranja moč upade, ter jih lahko vsak vodi. Ne sodite jih, saj na nek način vidijo nekateri samo denar, drugi pa so prepričani da delajo dobro. Ko pa bodo stopili na realna tla, bodo spoznali da so zapufani do smrti ali še dlje. Ker bodo vso energijo in potencijale pustili na treningu. LP
Nefertiti, ja, odgnali so tiste, ki so jih spoznali za omahljivce ali pa tiste, za katere so videli, da se dolgoročno ne bodo izplačali. Pri scambaitingu je treba goljufu ves čas mahati pred nosom z denarjem (na primer z zgodbo, da 30 jurjev kredita čaka na odobritev), podobno, kot oni svojim žrtvam ves čas mahajo pred nosom.
Če se nekaj časa ukvarjaš s scambaitingom, veš, da goljufi zelo pogosto padajo na identične finte, s katerimi goljufajo vlečejo svoje žrtve. Tudi dolarje so mi že poslali iz Nigerije po WU 😛 Pri scambaitingu nigerijskih 419 lopovov je vse skupaj precej drugače, ker lahko vsak korak narediš popolnoma premišljeno, ker gre komunikacija predvsem po emailu, tako da bi bil scambaiting v živo tudi zame nekaj novega, ampak princip je isti. Goljufu mahaš pred nosom z denarjem in se smejiš, ko gledaš, kaj vse bo naredil, ker misli, da denar že pada v njegov žep.
sedaj sem tukaj registriran, če je kdo za skupno akcijo, mi lahko pošlje ZS. Jaz bom verjetno na kuponkotu kupil ta numerološki izračun, da me “nanovačijo”. Kaj je bila pa druga opcija, neka masaža? Kje se lahko naročim na to masažo?
419eater , treninga sta dva no mogoče jih je celo več po sloveniji. Voditeljev je več, imeli so velikeee ribe z velikimi denarji pa jim niso nasedli. Mislim da jim s tem ne boste kos, vsaj tej skupini ne. toliko pa sem že spoznam na njihov način dela, saj vem marsikaj kar ostali člani nimajo pojma. Mislim pa da je čedalje manj takih ki plačujejo. Zato si bodo ziher umislili manjši znesek.
Ljudje (vsi ogoljufani), če ste pametni, se zberite skupinsko in za boga uničite Špelo Peternel ter njene pripadnike. Največja napaka je, da pustite vse za seboj. To je svetovna prevara in več kot očitno se širi naprej. To je potrebno ustaviti. Špela Peternel z vašimi krediti kljub prevari drago plačuje svoje luksuzno življenje, odvetnika in se brani s “prostosti”. To je najhujša kazen za vse vas, ki so vas Špela Peternel in njeni pripadniki ogoljufali. Nikoli si ne boste mogli oprostiti, ker niste naredili nič, da bi v prvi vrsti Špelo Peternel in njene pripadnike spravili za zapahe. Garantiram vam, da nikoli ne boste mogli pustiti stvari za seboj in živeti v miru!!!
…. neodvisna…
res je, toliko gorja se enostavno ne da spustitiiz rok. jebala nas je ko bedake, se nam smejala v ozadju, nas nategovala, manipulirala, njen partner pa iz ozadja v sede ustrahoval, bil povišan v čin “generala” s svojimi borci iz BIH …. vse v prijetnem zaporedju, da se le ne bomo kdaj uprli, češ , pazite se, zadaj je močna ekipa izterjevalcev in pravih borcev!!! …zanimivo, da so ti borci morali “varovati” energije polne in brezmadežne seminarje…. le kaj se je že takrat kuhalo tule notri a? po vsej verjetnosti so pričakovali kak “izpad” nategnjenega reveža… in kaj hitro bi ga možje v temnih majicah odnesli iz prostora kajneda…? vse ste prekalkulirali manipulatorji… le čemu totalna “svetloba” v sodelovanju s totalno “temo”? ste morda vi hudiči, ki nabirate denar pod pretvezo božanskosti????????? očitno DA
Moje zgubljene ure in denar niso nič v primerjavi z nekaterimi, ki imajo resne težave v družini, z izterjevalci, prijatelji itd itd , pa vendar opozarjam, svarim in težim tistim, ki še vedno verjamejo mafiji na kvadrat. Tudi omenjena medijska slika ne bo prinesla rezltatov, ker take stvari se enostavno nadaljujejo, namreč ti ljudje so dovolj močni, da v sebe potegnejo kogarkoli… še davčne, tržne in policijske inšpektorje znajo zavesti kajneda… ;)?
Sramota Špela zate, da te vlačijo po medijih in te zavijajo v črno. Smilijo se mi tvoji starši, da so rodili tako hčerko. Tvoji starši v mladosti niso bili čisti, zato jim je Bog dal mentalno bolanega otroka in morajo na njihovo žalost trpeti vse grozote, ki jih povzročaš ti Špela z mafijskim partnerjem na čelu. Kje je država, da ustrezno ukrepa in zaščiti nedolžne ljudi pred hudobijo, ki jo povzroča zloglasna Špela? Prosim država pomagaj svojim državljanom.
1. Špela Peternel,
2. Saniel Vranić,
3. S. R.,
4. Tjaša Jesenec,
5. Petra Peterlin,
6. Miloš Peternel,
7. Majda Peternel,
8. zakonca Ignjatovič,…
Če ne želite kreditov in zadolževanja, se STROGO izogibajte zgoraj omenjenih oseb. Pazite na podkupovanja in groženj z njihove strani. Skratka, karkoli je v zvezi z njimi, se v vašem življenju definitivno zgodi katastrofa. Žal mi je, da takih komentarjev ni bilo, ko sem sama iskala denar, ko sem zaupala njihovim obljubam, katere se do danes niso izpolnile. Nobene pozitivne energije, samo KRIMINAL in MAFIJA!
Saj načeloma je vse skupaj zguba časa,,, torej, ukvarjati se z njimi. Kar je bilo, je bilo. Nazaj nihče ne bo dobil nič ( pa čeprav menda se kliče ljudi, naj plačajo nekaj {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} svojega vložka enemu mutibariču, ki naj bi kao nekaj preveril, izterjal itd denar od špele — prosim ne nasedajte novim in novim potegavščinam barab).
Je pa res, da se lahko pomaga ljudem, ki so v tej sekti zaprti in ne morejo ven. To se lahko naredi tako, da mediji KONČNO objavijo zadevo, da policija KONČNO pozapre te ljudi in da inšpekcije KONČNO realno pregledajo bilance, osebne račune (doma in v tujini) teh ljudi. Ker v nasprotnem bomo še vedno vsi v strahu kaj bo z nami, če se upremo direktno, če se izpostavimo; in hkrati bodo vsi tisti, ki se sedaj globoko v sekti, ostali brez premoženja, brez družin, prijateljev; sami, zasmehovani, na cesti, brez hrane in globoko v dolgovih. Ne želim niti pomisliti, kaj se še vse lahko zgodi tistim, ki niso močni in jih bo vse skupaj potolklo; a hkrati se sprašujem: ” Bodo šele ob kakem samomoru naša policija, sodstvo in mediji začeli ukrepati?” Očitno DA.
Smešno, razočaranja vredno pa je predvsem dejstvo, da je bilo pobranih toliko MILIJONOV EUROV, pa veliki ŠEFI podzemlja (beri špela in ostali), trdijo, da nimajo denarja. Kako je to mogoče? Ali mogoče spet le lažete in zavajate?
Koliko večerov, koliko sobot in nedelj smo preživeli ob katastrofalnih in zavajujočih SMSih, češ, “Opravičujemo se, sešn ne bo ob 8ih, bo ob 12ih. :::: Ob 11.30 nov SMS “Oprostite, sešn bo ob 18ih … ::: ob 17ih pa še zadnji: “Opravičujemo se, zaradi špelinega potovanja ali tehničnih težav, bo sešn jutri” Mi bedaki pa smo sobote in nedelje sedeli doma, čakali na VELIKE novice iz ONOSTRANSTVA (beri manipulacije, ki si jo je izmislila spotoma) ter si govorili kot nas je učila: “Bodite potrpežljivi, vse je ureditev!” Sama špela pa je po vsej verjetnosti sedela doma na kavču in ni potovala; internet tako ali tako vedno deluje, tako da tehnične težave niso bile možne… Kar smo sprejemali, je bilo le ogromno opravičil, ki nam niso nič koristila.
Projektov je bilo nič koliko, pa še eden (niti najmanjši) ni speljan, kljub vsem možnostim (beri OGROMNO denarja) in željam sodelujočih, da le nekaj začnejo delati. To ti kaže koliko “NADLČOVEŠKE” sposobnosti ima ta špela.
Da ne govorim o vseh govoricah, ki so po vsej verjetnosti resnične, namreč člani si tega nebi izmišljevali.. potovanja z zasebnimi letali, le da se fascinira nekatere slovence v ZDA; skupni “projekti” za resorte v ZDA zopet z zelo znanimi slovenci, itd itd … tega je za eno knjigo…..
Tale forum se že piše 2 leti, pa niti najmanjšega znamenja ni nikjer, da bi jih povohala POLICIJA, kaj šele, da bi bili KAZENSKO OVADENI in bi šla zadeva na sodišče. Toliko pričevanj, toliko realnih zgodb bivših članov, toliko vsega, od države pa NIČ (samo opomba: če pa bi mi slučajno skočili in jih malo po zadnji plati, bi pa mi vsi nemudoma pristali na zatožni klopi kajneda!? ,,, no da ne govorim o tem, da si niti čez Ljubljano nebi več upali peš, razlog je poznan vsem).
Kdaj se bo vse to nehalo? Koliko bomo še opozarjali? Kaj je potrebno, da v tej državi doživimo PRAVICO?
DRŽAVA, PROSIM DOKAŽI, DA ŽIVIMO V PRAVNI DRŽAVI, DA ŽIVIMO V DEMOKRACIJI. PROSIM PREVERI ŽE ENKRAT ŠPELO PETERNEL DO POTANKOSTI. GARANTIRAM TI, DA BOSTE NAŠLI OGROMNO NEPOJASNJENIH ZADEV, KATERIH ŠE NJEN ODVETNIK NE BO MOGEL ZAKRTII. PROSIM DRŽAVA AKTIVIRAJ KRIMINALISTE, SODNIKE IN DAVČNI INŠPEKTORAT NAJ GREDO V AKCIJO IN ZAUSTAVIJO SISTEM, KI OGROMNO ŠKODI NAŠI PRELEPI DRŽAVICI IZPOD ALP. PROSIM DRŽAVA POMAGAJ OŠKODOVANCEM, DA POSTANEJO MIRNI IN DA NE BODO SAMI VZELI STVARI V SVOJE ROKE TER POČELI NEPREMIŠLJENE POTEZE. NAJMANJŠI PROBLEM JE ŠPELO POČAKATI IZA VSAKEGA VOGALA! PROSIM DRŽAVA.
Vsi si še enkrat oglejte prispevka na temo Špela Peternel:
http://www.24ur.com/novice/slovenija/dobro-pocutje-donosen-posel.html od 4.21 minute dalje (prispevek objavljen 14. junij 2011!!!!!!)
http://tvslo.si/predvajaj/tednik/ava2.152143250/ od 47.58 minute dalje (prispevek objavljen 3. december 2012!!!!!)
+ vse izjave na forumu + dejstva o zavajanju, mahinacijah, skubljenju ljudi + obubožani ljudje zaradi njih in še in še in še ….
ja če pa to ni dovolj, da se državne inštitucije zganejo, potem pa res živimo v najbolj BANANA republiki, kar jih je na svetu.
Forum je zaprt za komentiranje.