Špela Peternel – nateg z pozitivno energijo!?
Mozganoopranec, tebi je to blatenje ce govorijo ljudje resnico? Ta revca Nima nobene osnove za tozbo, njeni oskodovanci pa! Oni govorijo samo resnico in resnica je vedno tista ki na koncu zmaga, pa ceprav je daljsa pot do tja! Cas Bo pokazal svoje – kmalu, kmalu Bo o pozitivni energiji razlagala v zaporu! Edina Bozja resnica je, da spada tja! Ker si to zasluzi – tudi Madoff je klavrno koncal…
Tako zelo se ji vsi oproščamo, ker smo povedali, da nam je pobrala denar pod pretvezo. Ne bomo več nič napisali. Tudi policiji in medijem bomo poslali dopis, da se kesamo.
Naj nas ženska še dodatno motivira in naj nas porine še globlje kot smo. Z veseljem si bomo sposodili (ker to je moderno) dodaten denar, da bo lahko imela za življenje oz. po njenem, da bomo izpolnili finančni test,, namreč le tako bomo prešli na višji energetski nivo.
Mi vsi si želimo nazaj k njej, ker je tako mogočna, od boga poslana, ena in edina. Hoče nam pomagat, samo mi ne razumemo.
Za vse kar pa smo napisali in povedali, pa se ji še enkrat iskreno opravičujemo in vemo, da bomo kaznovani pred bogom, ter prosimo, da nas ne toži. Upamo, da ne bomo umrli, ko nas ni zraven 🙁
WTF “Ojojojojojoj…..”?????
Ne provociraj. Ravno obratno si naredil, zdaj bo folk šele pop…
Še dobro, da obstaja 21.12.2012 v Majskem koledarju…
le ta je povod za novo manipulacijo in to zelo očitno ….
le ona veličastna ve kaj se bo zgodilo………. samo zanimivo, da samo za slovenski trg… očitno dlje ta “energija” oprostite, manipulacije, ne seže…
poleg tega pa še nekaj novih osmoljencev, ki še celo svoja polna imena, priimke in slike dajejo zanjo…?????
živjo!
Prebiram tole in kar ne morem verjeti napisanemu..
Imam prijatelja ki hodita na te seanse. Vse skupaj se mi zdi zelo čudno, ni mi všeč da se vse vrti okoli denarja. njima pa sploh ne vem kako naj dopovem da naj nehata s tem.
Zapravila sta že nekaj denarja in pa pravita da je super, da je sedaj še bol poceni… Zdej pa je kar že zaston, vsak dan do 21.12. ob 8h.
Na njihovi strani http://www.6emotions.si/. Celo ona govori, tako da če jo kdo želi vidit in slišat si poglejte.
Kaj je z oddajo ki naj bi bila? Kdaj se vrti? Je že bila?
Kako naj dopovem prijateljema, da je vse skupaj narobe?
lp vsem
Oddaja tudi na spletu…
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rtvoddaje&op=web&func=read&c_id=24476
Kako to da je pozitivna energija sedaj zastonj???? Njen zakon je da če več plačaš več dobiš, kaj sedaj ne bodo novi obiskovalci nič dobili. Mogoče negativno energijo.Kakšna prevara -shit od shita?!?
Kaksnega naj dajo na prvo stran, ki je dal več kot 100.000€ da pove svoje kako danes živi, ne pa teli fičnki. Bull shit, zavajanje, zavajanje,……nateg 1000letja.
Ko sem začel brati, sem se zgrozil….
Že dalj časa iščem resnico o Wellness centru sonce na Vošnjakovi. Zanima me, če kaj veste o njih in ali jim je za verjeti ali pa so spet neki mazači???? Baje so učenci zloglasne Kitajke, katera je že bežala pred zakonom… Se mi pa zdi, da tile iz ewellnessa delajo po podobni metodi kot špelca, najprej masaža potem pa pranje možganov…
Se opravičujem, da sem vprašanje tukaj vrinil, za odgovor pa bom zelo hvaležen…
LP Borut
In zakaj naj bi ti Luka izgubil celo družino zaradi energije? Jaz tudi hodim na trening k Ignj. pa se s svojo družino razumem bolje kot kdajkoli prej.
In prosim, ne metat vseh ljudi, ki so kakorkoli povezani z energetskimi treningi v isti koš. V vsakem sistemu so ljudje ki so pošteni in ljudje, ki to niso. In tisti, ki pljuvate kar tako vse povprek mislim, da imate kar velik za počistit pred svojim pragom, ker če to ne bi imeli, se s tem po moje sploh ne bi imeli časa ukvarjat.
Tako da malo več strpnosti pa bo takoj manj sovraštva in več sonca 🙂
http://tvslo.si/predvajaj/tednik/ava2.152143250/ … za vse zainteresirane – klik na link, zgodba od 47:55
Živjo, še nekdo je zamešal Špelo Peternel (manipulatorka) s Špelo Peternelj (Homeopatinja). Špela Peternelj je bila tudi moja osebna zdravnica in je bila super. 2x je bila tudi zdravnica leta v Sloveniji. Se je pa odločila za privatno pot v Homeopatiji, za kar se je morala odpovedati licenci zdravnice! …uuuuuuuuu kako mora biti jezna na tole Špelo o kateri je govora na tem forumu in skatero jo ljudje mešajo…
…no, ampak Špeli mareli je tako ali tako malo mar in se ob branju vseh tem komentarjev le zabava pod kakšno kokosovo palmo v bližini wi-fi oddajnika. Ob tem verjetno srka sok Happy Day – glavno da je happy day pa da ni Fruc, ker Fruc je zmešan – to je ful negativa…uuu Špela ne poznam te, ampak ti vseeno povem: Kaj bi dav, kaj bi dav, da bi ti zjutri en velik kokos na glav pristal…
… ooo šmorn, kaj, jaz govorim, kaj jaz govorimmmm!!!!!!! O nee, da ne bo kakšna negativna energija prišla, pa me vzela…Cene, think positiv, think positiv, be happy, nasmeh na ksiht narisat… ooo, sej sem že kul, kul je…aaaa…
…pa da ne bo pomote, jaz osebno verjamem v bioenergijo in v njeno moč. Verjamem tudi, da ti Špela spadaš med dobre bioenergetike, pa tudi med še boljše motivatorje in pa najboljše manipulatorje. Bi te pa opozoril, da vseeno nisi vsemogočna. Poglej na primer superzvezdnika Jezusa, ki je bil prav tako močan Bioenergetik, ki je od mrtvih obujal ljudi, jim vračal vid in podobno. Bil je pa na koncu vseeno na križ pribit… on je potem tudi od mrtvih vstal.
Pozitivna energija, wellness Kitajka, Herbalife “predavanja” in srečevanja, vse to gre po istem kopitu. Sem temo prebral od začetka in se HL “posel” od Špele Peternel čisto nič ne razlikuje, vse gre po istem kopitu (če nimaš denarja, te nagovarjajo da si ga izposodi, imajo organizirana srečanja v raznih dvoranah, gre za piramidni sistem itd.)
Sivi lasek, ali še spremljaš to in sosednjo temo? Kako se je razpletla kalvarija s tvojo punco?
Ne razumem,kako moraš imeti razmetano podstrešje,da na take bolne finte sploh padaš. Kredite in hipoteke jemat,a se je ljudem čist zmešalo,al kaj. Saj potem ,ko ti rubijo hišo in ostalo premoženje,pa razpade družina res nimaš jit več kam drugam ,kot h kitajki na Novo Zelandijo. Odklopit in pustit za sabo. Tam te streznitev čaka,da si suženj do konca življenja.Edina duhovnost ,ki jo čutiš in se je še spomniš je pa skrb,kaj je s tvojimi bližnjimi,katerim si nakopal toliko gorja.in spoznanje,da nisi v neki višji duhovni inštanci,pač pa pod zemljo.Pa da se v Sloveniji najde tolk bedakov,…to je pa za ne verjet.
Kaj nam govori logika?
V 3 letih je “prestavnica višjih sil” preko svojih podjetij in ostalo pobrala približno 10.000.000,00EUR (predvidevanje… pa se mogoče še motim na dol..)..
3 leta imajo 36 mesecev oz 1095 dni ..
Če pobranih 10.000.000,00 EUR delimo z 36 meseci, dobimo 277.777,77 EUR/ mesečno.
Če pobranih 10.000.000,00 EUR delimo z 1095 dnevi, dobimo 9.132,42 EUR/ dnevno.
Ne mi rečt, da ima tako “uspešno” podjetje, še posebaj, ker izvaja “storitev”, lahko blokirane račune… tule nekaj zelo SMRDI…
ali je denar res zapravljen za traparije (ok, za keš, ki ga je dobivala ni panike ga je z lahkoto zapravila..; samo, da pa keš jemlješ ven iz firme in davčna odobri vse t.i. fiktivne račune, potem pa se zamisliš nad računovodstvom (aja, to je njena mama) in seveda nad državo, ki odobrava tako poslovanje)…
…ali pa je denar speljan v tujino in uživa v njem nekje …. torej ga nekje ima….
… ker zapraviti 277.777,77EUR mesečno…. moraš biti oz živeti na zelo visoki nogi…
… oboje je podlo… še posebaj, ker je bil denar pobran na tako prefrigan način…
Pa če gremo še dalje…. če rečemo, da je imela 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} stroške poslovanja mesečno, to znese 27.777,77 EUR kar pomeni, da so stroški glede na dejavnost zelo visoki….
… ji je še vedno ostajalo 250.000,00 EUR mesečno…
V povezavi z bogom, kar je govorila, da je dokazala milijone, lahko rečem samo to, da jih je, samo na napačen način. Hkrati je učila in še uči ljudi, kako se gre posel, kaj je najboljše, itd itd… sama pa v
takih škripcih????
A razumete, da je tule vse narobe… ampak čisto vse… nič se ne sklada, nič ne paše skupaj… in na koncu se vprašaš kaj je sploh resnica… kaj je storila z denarjem ljudi… kam ga je dala… kje ga ima…
… ker vrniti ga ljudem, mislim, da nima namena….
SRAMOTA….
Ali je možno, da so ti ljudje hipnotizirani. Ker se mi zdi neverjetno, da nekdo tako visoke zneske dobesedno podari nekomu, on pa mu za to obljublja neko višjo stopnjo zavesti in zdravja.
Slišal sem, da je možno z masažo določenih točk na telesu doseči, da je oseba voljna oziroma postane odvisna. Ali to res drži?
V glavnem tile iz http://www.ewellness.si/ so čudežni zdravilci. Na njihovem letaku, ki ga dajejo svojim pacijentom navajajo, da pozdravijo migrene, težave s ščitnico, uravnajo krvni tlak in holesterol, pozdravijo alergije, dioptrijo, astmo, aritmijo, žolčne in ledvične kamne, raka v začetnem stadiju, luskavico, čire, artritis, osteoporozo, vnetje trebušne slinavke, kronovo bolezen, nezmožnost zanositve. Uredi se prebava in presnova, občutno se izboljša stanje pri težjih obolenjih, kot so rak, tumorji, skleroza multipleks, parkinsonova bolezen, diabetes…, v glavnem skoraj ni bolezni, da je nebi pozdravili.
Izboljšajo se partnerski odnosi, odnosi v službi, odnos med snaho in taščo…
Bistveno se upočasni proces staranja in s tem tudi podaljša življenska doba, vidno se pomladite, življenska doba pa se vam podaljša najmanj za deset let!!!
…in še cel kup nekega sranja, ki ga je obljubljala tudi Kitajka Aiping Wang, zaradi katere so bile tudi smrtne žrtve na Hrvaškem še prej pa spori v Sloveniji od koder je tudi zbežala.
Očitno so začeli njeni učenci odpirati centre po Sloveniji, ki dejansko temeljijo na finančnem ožemanju ljudi.
Na izbiro je uvodni paket, nato trimesečno članstvo in letno članstvo…
Vse to je napisano na njihovem letaku, ki nima ne glave ne podpisa ne štempiljke, trije A4 listi natipkani z obeh strani. Se pravi nobenega dokaza, da je to njihov dopis.
Torej…, začne se z masažami in pranjem možganov…, sledi svetovanje o življenju in kasneje, da zapustiš službo in se jim pridružiš. V glavnem, ko so te že dodobra finančno oželi in zmasirali, ti namigujejo, da tvoja služba, čeprav jo z veseljem opravljaš ni primerna in da bi jo moral zamenjati.
Poznam osebo, ki jim je zaupala in znosila veliko denarja oni pa so ji obljubljali, da bo lahko živela brez zdravil. Resnica je bila ponižujoča, spor v družini, trpljenje v družini, skoraj je prišlo do razveze, neprestano verbalno nasilje do otrok, spor s taščo (namreč z njo ne govori že nekaj mesecev), bistveno slabše počutje, predvem zaradi opuščanja predpisanih zdravil, nervoza zaradi zapravljenih nekaj letnih prihrankov, zaostanki v službi zaradi neprespanih noči. Oseba mi je zaupala, da bo zahtevala denar nazaj, jaz pa sem jo vprašal ali ima račun, da vloži reklamacijo….., se ne spomni, da bi ga dobila.
Ni računa ni reklamacije!
Halooooo…. prebudite se, 10 let življenja se ne da kupiti…..!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.