Špela Peternel – nateg z pozitivno energijo!?
Veselčič
Pojdi notri pa boš vse vedel in videl.
In nikogar ne sodim, sem napisala če nisi videl da sem se sedaj veliko več naučila iz te izkušnje,
kot ves čas ko sem bila notri. In tudi potrebovala sem jo. Jaz se bom zvlekla iz tega. Za druge pa tega ne morem rečt, ker sem jih videla. Nekateri ja drugi ne. No pa saj bo čas pokazal svoje. In dokler si notri dragi veselčič, realnosti ni, so le sanje. Tako da nimaš niti občutka kaj se dogaja.
Poleg tega pa če si bil kdaj zares pijan potem poznaš občutek kako je naslednji dan, ko se nič ne spomniš.
LP
Se pravi da po forumu lažete in sploh niste bili udeleženi teh duhovnih delavnic,ampak ste pametni 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.Svaka Vam čast.Nefriti ti si brezposelni in si zavohal da lahko zaslužiš denar in se “vtihotapiš” češ da si obiskoval te delavnice in tako zaslužil 3 000 000 eurov.Pameten si.No bom se še jaz žrtev naredil in laga okrog s,da sem jih obiskoval,samo zato,da bom po 20 letih ko jih bodo obsodili nato zahteval plačilo?
Pa Vi ste smešni.No upam da boste tudi po sodišču pravilno kaznovani zaradi lažne ovadbe + lažnih izjav + blatenja po forumih + nevem še kaj,tak da tudi pripravite denarnice.Najprej sem Vam verjel,a kot sem že pisal o tem,neverjamem več nobenemu,saj KONKRETNIH ODGOVOROV NI!!!!So le napumpane laži.In sedaj barvate ljudi ali kako igro to igrate?
Sem dobil slikopred slabo: ONLY IN SLOVENIJA.
Veselčič, jaz sem ti napisal kaj se je dogajalo. Pa še trdiš da nismo bli na tem?:) Sploh pa si vse med sabo pobrkal, in maš mal napačne predstave kdo je kdo na tem forumu. Kaj koga briga kaj si ti misliš. Mogoče ni vsem vseeno, tut men za trenutk ni blo, ko vidim kake stvari pišeš. Živi svoje življenje. In ne vrti se svet okrog tebe, verjemi.
Skos hočeš sam sebi dati prizvok neke pomembne vloge v tej sceni. Sori,… mislim da nimaš toliko izkušenj niti na področju duhovnosti, niti še (lepo zate) nisi bil nategnjen očitno nikol s strani nobenga človeka, da bi se iz tega naučil malo ponižnosti pred samim sabo.
Edini, ki si je na tem forumu zmišljeval da je udeleženec treningov si bil ti – morda si hotel kaj dokazati in pomagati, ampak morda pa ti le manjka zabave, ki jo očitno doživljaš ob norčevanju iz bivših udeležencev treninga. Ta doživetja so malo bolj ”DEEP” in ne moreš si jih kar zmislit in napisat nekam. Ampak ti si lahko…kakšna plitkost mora biti to.
Na eni strani očitno morajo obstajati Špela, Sašo & Co., – na drugi strani pa očitno morajo obstajat Veselčič,… ki obsojajo BREZ podlage. Če bi se rad šel Sherlocka Holmesa, pa pojdi ti poizvedovat na trening. S svojim načinom govora samo provociraš…ni čudno da ti noben noče ničesar povedat. JAz sem ti takrat podal ”reply” samo zato, ker sem mislu, da se za vso to zajebancijo skriva nek resen človek, poln življenjskih izkušenj, ki ima nekaj razumevanja. Ampak očitno sem naletel na slepo mino.
Lp.
Če je res, da si komu skušal kdaj dopovedati da je happy sekta ”narobe izbira”… zakaj zdaj vse ljudi mečeš v isti koš in se v vsej tej situaciji
Veselčič, jaz sem ti napisal kaj se je dogajalo. Pa še trdiš da nismo bli na tem?:) Sploh pa si vse med sabo pobrkal, in maš mal napačne predstave kdo je kdo na tem forumu. Kaj koga briga kaj si ti misliš. Mogoče ni vsem vseeno, tut men za trenutk ni blo, ko vidim kake stvari pišeš. Živi svoje življenje. In ne vrti se svet okrog tebe, verjemi.
Skos hočeš sam sebi dati prizvok neke pomembne vloge v tej sceni. Sori,… mislim da nimaš toliko izkušenj niti na področju duhovnosti, niti še (lepo zate) nisi bil nategnjen očitno nikol s strani nobenga človeka, da bi se iz tega naučil malo ponižnosti pred samim sabo.
Edini, ki si je na tem forumu zmišljeval da je udeleženec treningov si bil ti – morda si hotel kaj dokazati in pomagati, ampak morda pa ti le manjka zabave, ki jo očitno doživljaš ob norčevanju iz bivših udeležencev treninga. Ta doživetja so malo bolj ”DEEP” in ne moreš si jih kar zmislit in napisat nekam. Ampak ti si lahko…kakšna plitkost mora biti to.
Na eni strani očitno morajo obstajati Špela, Sašo & Co., – na drugi strani pa očitno morajo obstajat Veselčič,… ki obsojajo BREZ podlage. Če bi se rad šel Sherlocka Holmesa, pa pojdi ti poizvedovat na trening. S svojim načinom govora samo provociraš…ni čudno da ti noben noče ničesar povedat. JAz sem ti takrat podal ”reply” samo zato, ker sem mislu, da se za vso to zajebancijo skriva nek resen človek, poln življenjskih izkušenj, ki ima nekaj razumevanja. Ampak očitno sem naletel na slepo mino.
Lp.
Če je res, da si komu skušal kdaj dopovedati da je happy sekta ”narobe izbira”… zakaj zdaj vse ljudi mečeš v isti koš in se v vsej tej situaciji[/quote]
Seveda sem si izmišljeval,saj kot sem napisal sem hotel izvedet če je vse res. S tem sem pričakoval odgovore: A ti tudi obiskuješ?Jaz tudi! In tudi bi pričakoval: Pejt ven,ne verjemi jim ko bodo zahtevali ogromno denarja od tebe! In tudi bi pričakoval: Kolk denarja si zapravil?A ti ni žal? In…..
Pa teh odgovorov nisem dobil in prav je da sem napisal takrat da lahko odgovarjate zaradi lažnega blatenja.Tako tudi sem dobil odgovore da se govori tam samo hepi hepi hepi……………………………………. nato dobim odgovor seveda od tebe in nato spet dobim odgovor da se govori le hepi hepi hepi……………………………………
Se pravi od 5 nezadovoljnih,se najde 1,mogoče ti ki govori resnico in to le 1 od 10000 strank?
Veselčič,
‘hepi hepi’ – eni poslošijo, eni povemo bolj natančno. Poanta tega ‘hepi’ je, da je to ena izmed njihovih tehnik, kako do pozitive, seveda ne deluje. Ampak,…10000 stank je 10000 različnih izkušenj. Ven smo prišli iz te skupine na 10000 različnih načinov, in od tega odnesli 10000 posledic, vsak svojo. Eni so bolj eni manj prizadeti, eni krivijo sebe, drugi njih. Blatenje je posledica jeze in vsega drugega. Veliko je res ljudi na forumu ki niso bili udeleženi na treningu. Ampak ob razkolu zveze zaradi tega ker je drugi partner/partnerica na treningu…to je še huje kot da bi bil na treningu. Eno je če si neumen in pač nasedeš…drugo pa je če si starš, brat, sestra mož ali žena udeleženca na treningu – iz 1 metra oddaljenosti gledaš človeka kako se izgublja v nesmislih, ki se jih uči…potem se prekinejo stiki med svojci in udeleženci…
Kljub vsem pufom…je vsaj pri meni osebno tako, da bo ta denar enkrat prislužen pošteno nazaj in vrnjen…ampak rane ki so bile prizadejane bližnjim svojcem in dobrim prijateljem so bolj krute, kot pa ves zapravljen denar.
Nihče ne govori da je vesel, ker je bil udeleženec zato, ker bi bil vesel tega kar se je naučil. Vsak izmed nas, skuša izluščiti iz vsega skupaj dragoceno izkušnjo… eni so že na pol poti da ugotovijo zakaj se je moral zanje sploh zgoditi ta nesmiseln trening, drugi so že ugotovili….tretji so pa še v žalovanju jezi in bodo kmalu lahko preboleli stvar.
Ampak prav pa je…ne glede na to kaj kdo pove,…da pove… ker to pomaga, bolj kot pa zanikanje da se vse to nikoli ni zgodilo. Mene tega ni sram priznati – zajebal sem in to fejst…ampak ”energetskim mojstrom happy sekte” ne bom dovolil, da bi še vedno vplivali name… dovolj so me ponižali… Imam pa občutek, da prihaja čas, ko bodo vso ponižanje, ki so ga prizadejali ljudem dobili 3x nazaj.
Sto ljudi, sto čudi… vsak pač odreagira po svojih najboljših močeh…
Veselčič kdo pa ti sploh si da lahko pametuješ in sodiš tukaj kdo je kaj.
Lej ljudje, ki morajo vedeti kaj se dogja, to so policija, kriminalisti, davčna,
te delajo po svojih močeh in imajo pravico vedeti vse. Kdo pa si ti da ti bomo tukaj razlagali kdo je koliko in kaj vložil, ter še posebno za kaj. Nimam ti namena računov polagat, ker že po pisanju je videti
da imaš premalo življenskih izkušenj. Poleg tega me pa zelo spominjaš na njih, saj te zanimajo vsake podrobnosti naših življenj.
Zresni se.
LP
Imaš prav.Kdo sploh sem??To očitno ti veš.Moramo vedet kaj se dogaja?Želim podrobnosti vaših življenj kot oni?A je vaše življenje le dolgo 2 leti?A si stara 2 leti?Ker mene samo zanimajo te delavnice,ne pa vaše življenje.Zanima me vzrok da ste začeli obiskat te delavnice,pa ne mi reč,da si bila prisiljena v to takoj po rojstvo in si na to čakala 30 let,kot ti praviš da hočem vse vedet o tebi.
Zanimivo.
Verjamem v pozitivno razmišljanje in življenje!Če boš ti hotekla da te glava boli te bo glava bolela!!Enako je z zobmi,z telesom!!Želiš biti brez službe in boš brez službe,saj te bo v smešnem dejanju telo in podzavest prisilila da daš odpoved.Hočeš se znebit fanta in vse boš počela da ga boš zapustla saj mu boš vsako banalno stvar naprej metala in s tem kregnje izvala,ter se s tem tolažila da imaš prav.Poznam mamo,ki je pri njegovih 3 letih za svojega otroka da ima levkemijo!!Plačniško peljala otroka vsak mesec na krvne preiskave,kjer so JI POTRDILI DA JE OTROK zdrav,no očitno je bila mamina želja tako VISOKA,da je otrok po 3 letih resnično zbolel za levemijo.
Vi kar mi poveste je samo pljuvanje blatenje in neki gromozanski zneski.Jaz pri svojih 1200 eurih plače ne dobim kredita da si stanovanje kupim.očitno Vi imate 120 000 eurov plače da dobite milijonske kredite.In zakaj pol lažejo da je slovenija siromaša?Da je recesija?Da so ljudje brez denarja?Očitno ni,saj ste Vi dokaz ob tolkem denarju.Pa da jaz dobim 3 stranke ki mi dajo po 3 000 000 eurov,kar 9 000 000 eurov izginem iz zemlje.
Jaz bom še enkrat povedal,da nobenega ne zagovarjam,ampak da mi pa nekdo pride na plano samo z nekim pljuvanjem po MONu,a sem na lastne oči po TVju in od izjav strank dobil čisto drugo zgodbo in zadovoljne strranke,ter le nekaj razočaranih,pa žal težko verjamem.
In ta zgodba je nato mene pripeljala,ker sem videl da zajebavate,da tudi jaz mal zajebavam.
Nisem pa našel mojega komentarja kjer zahtevam vaše življenske zgodbe.
http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/ne-bodo-postali-srecni-samo-naivni-prevarani
LJUBLJANA – Slovenijo ogrožajo energetski treningi, to je zdaj že jasno! Gre za skrajno manipulacijo s hipnotičnimi učinki, ki na eni strani polni žepe prevarantov, ki se igrajo nekakšna božanstva, na drugi pa uničuje življenja izgubljenih ljudi, ki jih prevara pošlje sprva v odvisnost, pozneje v razčlovečenje, »energetski treningi so manufakture, ki proizvajajo sociopate!« je dejal naš sogovornik. Pod pretvezo tradicionalnih vzhodnjaških in scientoloških metod new age pa je bistven samo in le denar oziroma kapital, kot mu pravijo. Več denarja ko si sposoben pridobiti, več ga boš lahko v prihodnosti imel! Prej ko boš happy, happy, prej boš v Happylandu! Zavedeni in naivni verniki potem najemajo kredite, zastavljajo lastnino, si neutrudno izposojajo, prodajajo nakit, nepremičnine, puščajo redne službe, ustanavljajo s. p., drugega za drugim, priporočajo jim prekinitev stikov z najbližjimi, saj ti domači samo kradejo energijo, in še kup drugih absurdnih pravil (spanje ob desetih zvečer, ko čakaš na kredit ali sklepaš posel, ne seksaj, slabe misli odganjaj s ponavljanjem happy, happy, ne kaži čustev, ne imej občutka krivde itn.); iz pregrešno drage odvisnosti jih prebudijo šele upniki in rubežniki. Postanejo socialni primeri, ki se sramujejo, da so toliko vložili v ta kvaziosebnostni razvoj in pozitivno energijo. Medtem pa njihova božanstva, z imenom in priimkom, žive na veliki nogi, kupujejo parcele na Antilih in bivajo nasploh v nasprotju z načeli, o katerih tako na glas pridigajo. Da, to je sekta Happy happy!
Novi rekrut
Njeno sprevrženo drobovje je dodobra okusil tudi Gregor. Z 19 leti je bil eden najmlajših. Kot še sveži študent sinologije je jeseni 2011 ravno zakoračil po ljubljanskih ulicah. Prestolnica je sploh tisto ciljno območje, kjer iščejo nove člane, čeprav, kot je dejal, so se pripravljeni odpeljati kamor koli. »Bolj ko si negativen, pravijo, manj jih boš prinovačil! Vbijejo ti, da je čast, če koga pripelješ.« Nekateri so pripeljali tudi po 30 novih članov, on le dva, »pa še ta dva se na srečo nista ujela v past,« si je vidno oddahnil. Njega je omrežila Teja, sošolka, ki je niti ni dobro poznal. V mehiški restavraciji si je na jedilnem listu izbral jed s številko 22, Teja pa mu je po nekem naključju izračunala numerološko karto. Numerologija je nadvse privlačen lažni produkt, kakršna so bila nekoč tudi Amwayeva čistila, s katerim želijo potem v svojo piramido zvabiti novince. Povabila ga je na pijačo … in predstavila mentorju Juretu Koščaku. Naj obrazložimo: na vrhu sta energetska eksperta, to sta Saša Ignjatović, nekoč odličen namiznoteniški igralec, in njegova žena Elena alias Alenka Kavčič, iz znane gostilniške družine, pod njima približno pet mentorjev (ti vzamejo po 25 odstotkov dobička), preostali so minimentorji, ki menda še ne znajo reševati duš, njim pripada od 5 do 10 odstotkov. Z barnumovimi izjavami, to so izjave, ki držijo za vsakogar, sta ga Jure in Teja z retorično spretnostjo vse bolj in bolj razgaljala, izvedela vse o Gregorju in ga prepričala, da se je udeležil 17-urnega tečaja numerologije. »Brez teh predhodnih sestankov nikogar ne spustijo blizu!« je brž pojasnil Gregor, čigar pridobljene podatke sta izpraševalca prenesla naravnost Ignjatoviću. Oborožen z njimi je potem sredi novembra pred deveterico novincev nastopil kot pravi jasnovidnež, »to te povsem šokira!« je dejal Gregor. »Vse je vedel!« Po opravljenem tečaju za 720 evrov je seveda spet sledil sestanek. Jure mu je povedal znesek letne vstopnice in zakaj bi bilo to dobro. Znesek? »14.400 evrov!«
»Daj, sposodi si, da boš uspešen! Vse tvoje težave se bodo uredile!« naj bi mu dejal. Gregor pove, da ga ni nihče silil, priznava pa, da ga je Jure začel vsak dan bombardirati, »z grožnjami,« kot se je izrazil Gregor, Jure naj bi ga klical celo na pol ure, češ kaj pa boš v življenju dosegel, če ne zmoreš niti tega denarja zbrati?! Povedali so mu, da ima šibka pljuča oziroma ledvice, ta dva organa po numerološkem izročilu predstavljata finančno stanje posameznika, da ne bo imel denarja, celo šihta ne. Nekateri, se spominja, so pozneje ob takšnih opazkah doživljali celo panične napade?! Gregor obenem priznava, da je bil labilen, da se je samoizpraševal, da takrat ni imel povsem razjasnjenega odnosa do denarja, rekli bi lahko – mlad je še bil. »Toda to ne sme biti izgovor,« je ostro zavrnil. »Med nami so bili tudi precej starejši, ki so vseeno pokleknili na podoben način.«
Letni trening
Že med tečajem je potekala vodena meditacija, za katero je Gregor prepričan, da je imela nekakšne težko dokazljive in razložljive hipnotične učinke, s katerimi so jim lahko v glavo vcepili vse, kar so si želeli. In želeli so si denar. Do tega je Gregor potem prišel prek prihrankov starejšega brata. »Še danes mi je žal …« je sklonil glavo med ramena. V nasprotju z drugimi je šel do njega in mu povedal vse po pravici ter ga po dveh urah prerekanja tudi dobil. Vseeno se je naslonil na Juretove besede, ki mu je vcepil, naj bratu reče, da bo znesek dobil nazaj v letu in pol, naj brata ves čas gleda kot lutko in čaka, dokler ne izreče usodnega – da! »Itak, da se je Juretu šlo, saj je od mene dobil tri tisočake.«
Takoj ga je 19. decembra nakazal na Elenin poslovni račun, čez dva dni pa je že prisostvoval prvemu letnemu treningu. Na Železni cesti 8a. Vsak delovni dan popoldne pa še zjutraj po spletni konferenci. Zdaj je bil v izbrani druščini kakšnih 60 sovernikov, ki so zato, da so bili povzdignjeni med napredne ljudi, kot so jim veselo pihnili na dušo, skupaj vplačali kar 870.000 evrov! Ignjatovič je sedel na stolu in jim kot mesija govoril. V dvorani so bili vsakič v ozadju tudi mentorji. Ob Juretu še Katja, Helena, Urška, Teja, Ada … »Ti so neprestano spremljali sleherne naše gibe, reakcije in odgovore.« Gregor je opazil ogromno ljudi, »ki so se med seboj pogovarjali samo o milijonih pa o projektih, da, ves čas so govorili o nekih projektih!« In kaj naj bi s temi milijoni? »Odšli v Happyland …«
Nadaljevanka Aiping Wang
Saša in Elena Ignjatović seveda nista od včeraj. Čeprav sta že večkrat ostro zanikala, da bi bila povezana s Špelo Peternel in njenimi seansami v ljubljanski Rotondi (6 Emotions), je znano, da sta bila njena učenca in da delujeta po isti metodi – izkoriščanja in zasužnjevanja labilnih. Alenka Kavčič, ki se je pozneje preimenovala v Aleno, danes je, kot rečeno, Elena, je bila celo desna roka Špele Peternel – s tem početjem se Elena, kot nam je zatrdil tudi Gregor, tako in tako ukvarja že dolgo desetletje –, vse do poletnega intenziva (tako pravijo 12.000 evrov dragemu dvotedenskemu sproščanju) v Dubaju pred par leti, ko so se glavni akterji močno sprli. Sprli zaradi denarja, sprli zaradi ljubezni, oh, kako življenjsko! Odtlej sta Saša in Elena skupaj, ločila sta se od Špele, začela svojo pot, ustanovila svojo ločino. Ta pa ni prav nič drugačna, še več, to je pravzaprav nadaljevanka, ki na Slovenskem v presledkih traja že vse od leta 1991. Ko je prišla v Slovenijo predavat razvpita Aiping Wang.
Premnogi Slovenci so takrat našli upanje v čudodelni Kitajki, doma iz Nančanga in poročeni v Zagrebu, ki je polnila dvorano ljubljanskega Kina Šiška. S prirejeno metodo sproščanja qi gong naj bi širila najčistejšo energijo po nabito polni dvorani, na vrhuncu celo petkrat na dan! Najbolj pridni so iz vseh koncev Slovenije pridrveli že na prvi termin ob pol šestih zjutraj. Eno srečanje z gospo Wang je stalo 13 mark. Zvrstilo se je okoli 2500 obiskovalcev na dan. Tisti, ki so hoteli diplomo iz shen qija, so morali povrhu opraviti 108-urni tečaj, devet vikendov jih je stalo 4536 mark, »drago, ni kaj!«, so pritrjevali tedaj dežurni kronisti. Posel je tekel kot namazan, dokler se ni zataknilo. Sestra in brat Kristina in Tomaž P. ter Andrej Z., vsi sladkorni bolniki, so pod vplivom Kitajkinega zdravljenja prenehali jemati inzulin. Rešili so jih zadnji hip. Tako pa se ni končalo na Hrvaškem, kjer je umrl Željko Jandrečić, ki mu je odmirala ledvica, Wangova pa mu je na seansah ves čas dopovedovala, naj še malo potrpi, naj ne hodi na dializo. Kitajka je bila pri nas po odmevnem sojenju potem oproščena. Njenih seans v Kinu Šiška ni bilo več, kljub vsemu pa je za seboj pustila ogromno slednikov, med njimi Špelo Peternel.
Leta 1996 se je Wangova vrnila iz Arizone in ustanovila center v Zagrebu, kjer so se ji spet pridružili najzvestejši sledniki, ki so potem odpirali šole po Sloveniji, pod pretvezo pa prodajali čisto nekaj drugega. Kitajka je z nakopičenim denarjem že kmalu zgradila svoj tisočhektarski Happyland v Te Anauu na Novi Zelandiji. Tja je šlo z njo živet 70 učencev, med njimi 35 Slovencev. Leto dni bivanja pod njenim okriljem, takšno suženjstvo, je posameznika stalo 45.000 dolarjev. In še mnogo več. Mnogi so doma pustili huronske dolgove. Mnogi, ki so se obubožani vrnili, so priznali, da je to bilo pranje možganov, zavajanje in predvsem finančno izkoriščanje, ki se je razvilo iz sicer povsem nedolžnega sproščanja. Učenka Wangove je bila, kot rečeno, tudi Peternelova. Njeno licenco je menda odkupila za več sto tisoč evrov.
Točno tako kot je Gregor povedal do besede, tako te Koščak prepričuje. Jure, Jure, velik sranja si pustil za seboj. In kako se do strank obnašate. Pa se skrivate za odvetniki zdaj. Če ti je še kaj zdrave pameti ostalo, se vprašaj, kdo potrebuje odvetnike za svoje stranke?
Naša država pa kot zgleda tudi podpira take prevarante. Kdaj so že bile prijave na policijskih postajah? Kaj je bilo narejeno od takrat? Saj ne moreš verjeti, da jim je po vsej škodi, ki jo povzročajo ljudem, še vedno dovoljeno opravljanje tega umazanega posla.
Ultegra,
živijo tako razsipno in nepremišljeno delajo z denarjem. Če ne bi bilo prej cene, bi zagotovo zaračunali 24 000€, ampak so ceno spustili, da bodo vsaj nekaj denarja dobil. So pa kar se tiče denarja vodnjak brez dna. Želja po le-tem nikoli ne usahne. Sicer je to lastnost večine ljudi, ampak tukaj je pretirana in ne pretiravam. Zakaj rabiš ML-a za 120000€, če se lahko voziš v BMW x5 za samo 60 000€ če je rabljen… ironično 😉 Zakaj rabiš hišo za najem 2500 € na mesc, če so tudi cenejša stanovanja. Ma saj je še kakšen, ki bo vzel kredit in jim pokril mesečne stroške.
Je bilo v Novicah danes ali včeraj….katastrofa..podn od podna…me prav zanima kako tale ignjatovič živi pa njegova partnerka???Si sploh upata v trgovino ali kam drugam? Eden jih bo vidu pa jih bo navozu k majmune,pa bosta lahko na invalidskem vozičku govorila hepi,hepi,hepi…folk ma dost nategovancije,skos nas nategujejo,obljubljajo, strgal se bo folku….
Ampak zakaj zadeva toliko stane, ni mi jasno.Noben mi ne bo rekel da če vzameš kredit ali si izposodiš denar da boš srečen in brez skrbi in Hepi….ker navsezadnje moraš denar ki si si ga izposodil vrnit, če ga ne pa vsi vemo kam to pelje…Na eni strani hodiš na seanse za pozitivno energijo na drugi strani ti pa dolg raste.Kako se lahko človek sploh sprosti na seansah če ima v glavi non stop da je treba sposojeni denar vrnit? Jaz bi tudi rad imel hišo , ampak si jo zaenkrat še ne morem privoščiti…pa ne bom šel zaradi tega ljudi nategovat da mi dajo svoj denar in si bom z njim kupil hišo…kaj te ljudje nimajo vesti,moralnih vrednot..itd. Sem prvič o tej hepi sekti zvedel danes ko sem kupil Novice…sem šokiran..imam na sumu zelo dobro prijateljico da hodi na te seanse…zelo se je spremenila,vzela kredit,najbolj sem pa siguren da hodi na te zadeve zaradi naslova…Železna cesta 8a…tja hodi in zjutraj prek interneta posluša neke konference za boljše življenje…Če res hodi tja bom šel z njo enkart da vidim če je vse to res kar piše v Novicah…me ne moti pozitivna energija…moti me pridobivanje denarja na tak način..pa zakaj rabijo take vsote…kaj nudijo za ta denar…
Ko berem o teh nategih,ja NATEGIH!!!,se mi stemni pred očmi!!!V tole vaše happy obiranje denarja ste potegnil 2 meni ljuba človeka in vedite,da ko bosta bankrotirala,ker imata majhne penzije in sta na priporočilo te samooklicane gurujke špele dvignila hipoteko na hišo,ki sta jo seveda zgradila na pošten in priden način,vedite da vas bom tožila in preganjala z vsemi pravnimi sredstvi do evropskega sodišča!!!sem se zaklela in prisegla da bom to naredila.
Se pa sprašujem,kako te sektaši ne naučijo teh naivnih revežev,kako preživeti brez elektrikemko jim jo zaradi neplačanih računov odklopijo?kako to takoimenovano negativno energijo ,ki seva iz neplačanih računov preusmeriti v pozitivno in zacoprati,da so plačani?xsena,vedi,da bom prinesla vse neplačane položnice,ki jih imata naša dva k vam in vam pokazala kako se pozitiva spremeni v negativo.
Ljudi pa naprošam,da vse,ki jih prosijo za denar in ki pričnejo trobiti o teh pozitivah,da jih magari na grob način spametujete. in še nekaj….HVALA ENERGIJI TAKI ALI ONAKI…HVALA VSEM KOZMIČNIM SILAM,TAKIM ALI ONAKIM IN HVALA VSEM BOGOVOM,TAKIM ALI ONAKIM,DA NIMAM DENARJA IN ZA ŠPELO IN NJENO ALIANSO NISEM ZANIMIVA…PREDVSEM PA,KER CENIM SVOJE MOŽGANE IN SVOJO PAMET!!!
LEP POZDRAV NYTYCY
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://static.someecards.com/someecards/usercards/1344450947083_5591010.png[/img]