Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Špela Peternel – nateg z pozitivno energijo!?

Špela Peternel – nateg z pozitivno energijo!?

Zdaj pa takole! Vidim, da je treba naredit malo reda tukaj!

Meni ne bo nihče solil pameti in mi dajal nasvetov kaj naj počnem v svojem življenju! POSITIVE to je namenjeno seveda tebi!
Gremo naprej. Biti NEUMEN ali PAMETEN sta dva relativna pojma. Namreč vsi se sami sebi zdi “zelo” pametni in drugi se nam zdijo “neumni”. Tako, da O TEM NE BOMO VEČ PARLAMENTIRALI!!

Gremo dalje! Ne vem ali sploh berete kaj pišete in ali veste in se zavedate kaj pišete? MIslim da NE!! Namreč, če bi vedeli, ne bi obeh zgodb med sabo pomešali, kot da je ena.

In kaj je prvo kar bomo zdaj nujno naredili?? ? Ločili bomo zgodbi!! Ena bo PETERNEL, druga IGNJATOVIĆ! In zato seveda “ignjatovići” ne morete komentirate zgodbe Peternelove!! In “peterneli” ne zgodbe Ignjatovića!! Upam, da je to vsem logično in jasno!

No POSITIVE, zdaj smo pa pri tem kam kdo sodi. Na kateri forum. Ti skoz naganjaš ljudi na druge forume. Videl sem tudi. da si METULJČICO pošiljal drugam. Zakaj že? Ker je dejansko bila edina pozitivna tukaj?! Vi ste samo pljuvali po njej. Kako vas ni sram?? Zmanipulirani ste od lastne jeze!

Gremo naprej! RESNICA o ŠPELI PETERNEL, KI JE DO SEDAJ NI POVEDAL ŠE NIHČE!!!

Peternelovo poznam že cca 20 let. Toliko časa tudi posveča svoj čas duhovnemu razvoju. In ne samo to. Temu je POSVETILA ŽIVLJENJE. Karakterno jo poznam zelo zelo dobro!!! Da ne bo POMOTE !!
Zato Vam, dragi bralci mirne duše razložim resnično situacijo. Peternelova niti v sanjah ne bI nikogar ogoljufala. Nasprotno. Pomagala je neštetim ljudem na različne načine. Ljudi, ki so opravljali kakšna dela zanjo je plačala več kot je bilo “potrebno” , ker je njihovo delo cenila in ljudi ni jemala kot samoumevne temveč, kot dragoceno pomoč! Ko bi le vsi delodajalci cenili svoje zaposlene, kajne??!!

No ampak nekega dne se je pojavil na njenih sešnih “poslovnež”, ki je dejansko vložil neka sredstva, vendar je šlo iz njegove strani zgolj za kalkulacijo. Videl je samo velik zaslužek in profit. Jasno da je pravno vse urejeno, saj take reči se ne sklepajo ” na lepe oči”, to vemo vsi kajne! In ker se ni izšlo po njegovi kalkulaciji, je hotel pogodbo razdreti, to pa žal ni šlo. To ga je, JASNO. razburilo. In postal je kaj drugega kot MAŠČEVALEN. In to kar se dogaja trenutno je posledica njegove MAŠČEVALNOSTI IN ZLOBE!!!!. O njej širi laži kot jih slišite v teh intervjujih! Ja ali res mislite, da so ljudje propadli! To je peščica ljudi, ki jih je zmanipuliral. Zato je v tej zgodbi EDINI negativec on. Zloben pohlepen in manipulativen!!!

IN TO JE RESNICA!!!!

Zdaj pa prosim, da mi ne odgovarjate s kontra neumnimi komentarji, da sem jaz zmanipuliran ipd, ker boste s tem samo dokazali, kdo ste vi, kajne!

Bodite v življenjiu pozitivni, objektivni, razmišljajte s svojo glavo, ne pustite se manipulirati od nekoga, ki je sam goljuf!!

Še to! Če kdo pozna PETERNELOVO tako dobro kot jaz, to pomeni več kot 20 LET!!! , naj me v tej zgodbi popravi tam, kjer sem kaj narobe napisal!! Če ne, potem NAJ ZA VEDNO UMOLKNE!!

LP!

Texas

verjetno te bodo raztrgali ob tvojih komentarjih, pa vendar se pridružujem tvojemu komentarju, da je gospa Špela pomagala s svojim znanjem na stotine ljudem – tudi meni. Ogromno ljudi ji je hvaležno, ogromno ljudi jo priporoči naprej svojim znancem in ogromno ljudi ji ob teh napadih stoji ob strani in jo podpira in spremlja še naprej njene programe.

Ljudje, izberite si izobraževanje, ki vam je všeč. Izberite si učitelja, ki vam je všeč. Izberite si ceno, ki ste jo za to pripravljeni plačati. …vendar lepo vas prosim – ne udarjajte po programu, učitelju, ceni..če to ni to kar ste iskali.. izberite si zase pravo pot in bodite srečni.

lililaju,

pozitiva in resnica sta vedno zmagovalca!

Res čudno ko berem vajine poste, vendar vesela da sta vsaj vidva ali vidve našli pozitivo v tej sekti.
Naj ostane vsa ta pozitiva in sreča vedno z vama.
Kolikor ljudi jaz poznam, ki so bili notri po 4 leta pa nimajo niti ene tako lepe besede povedati kot vidva.
No pa saj resnica vedno pride na dan slej ko prej.

LP

Meni ne bo nihče solil pameti in mi dajal nasvetov kaj naj počnem v svojem življenju! POSITIVE to je namenjeno seveda tebi!
Gremo naprej. Biti NEUMEN ali PAMETEN sta dva relativna pojma. Namreč vsi se sami sebi zdi “zelo” pametni in drugi se nam zdijo “neumni”. Tako, da O TEM NE BOMO VEČ PARLAMENTIRALI!!

Gremo dalje! Ne vem ali sploh berete kaj pišete in ali veste in se zavedate kaj pišete? MIslim da NE!! Namreč, če bi vedeli, ne bi obeh zgodb med sabo pomešali, kot da je ena.

In kaj je prvo kar bomo zdaj nujno naredili?? ? Ločili bomo zgodbi!! Ena bo PETERNEL, druga IGNJATOVIĆ! In zato seveda “ignjatovići” ne morete komentirate zgodbe Peternelove!! In “peterneli” ne zgodbe Ignjatovića!! Upam, da je to vsem logično in jasno!

No POSITIVE, zdaj smo pa pri tem kam kdo sodi. Na kateri forum. Ti skoz naganjaš ljudi na druge forume. Videl sem tudi. da si METULJČICO pošiljal drugam. Zakaj že? Ker je dejansko bila edina pozitivna tukaj?! Vi ste samo pljuvali po njej. Kako vas ni sram?? Zmanipulirani ste od lastne jeze!

Peternelovo poznam že cca 20 let. Toliko časa tudi posveča svoj čas duhovnemu razvoju. In ne samo to. Temu je POSVETILA ŽIVLJENJE. Karakterno jo poznam zelo zelo dobro!!! Da ne bo POMOTE !!
Zato Vam, dragi bralci mirne duše razložim resnično situacijo. Peternelova niti v sanjah ne bI nikogar ogoljufala. Nasprotno. Pomagala je neštetim ljudem na različne načine. Ljudi, ki so opravljali kakšna dela zanjo je plačala več kot je bilo “potrebno” , ker je njihovo delo cenila in ljudi ni jemala kot samoumevne temveč, kot dragoceno pomoč! Ko bi le vsi delodajalci cenili svoje zaposlene, kajne??!!

No ampak nekega dne se je pojavil na njenih sešnih “poslovnež”, ki je dejansko vložil neka sredstva, vendar je šlo iz njegove strani zgolj za kalkulacijo. Videl je samo velik zaslužek in profit. Jasno da je pravno vse urejeno, saj take reči se ne sklepajo ” na lepe oči”, to vemo vsi kajne! In ker se ni izšlo po njegovi kalkulaciji, je hotel pogodbo razdreti, to pa žal ni šlo. To ga je, JASNO. razburilo. In postal je kaj drugega kot MAŠČEVALEN. In to kar se dogaja trenutno je posledica njegove MAŠČEVALNOSTI IN ZLOBE!!!!. O njej širi laži kot jih slišite v teh intervjujih! Ja ali res mislite, da so ljudje propadli! To je peščica ljudi, ki jih je zmanipuliral. Zato je v tej zgodbi EDINI negativec on. Zloben pohlepen in manipulativen!!!

IN TO JE RESNICA!!!!

Zdaj pa prosim, da mi ne odgovarjate s kontra neumnimi komentarji, da sem jaz zmanipuliran ipd, ker boste s tem samo dokazali, kdo ste vi, kajne!

Bodite v življenjiu pozitivni, objektivni, razmišljajte s svojo glavo, ne pustite se manipulirati od nekoga, ki je sam goljuf!!

Še to! Če kdo pozna PETERNELOVO tako dobro kot jaz, to pomeni več kot 20 LET!!! , naj me v tej zgodbi popravi tam, kjer sem kaj narobe napisal!! Če ne, potem NAJ ZA VEDNO UMOLKNE!!

LP![/quote]

Jaz ti skoraj verjamem. Še bolj pa ti bom verjela, če še meni na račun nakažeš kakšen dinarček. NOT
Slab PR – preveč te plačajo …

IN TO JE RESNICA!!!!

LP![/quote]

Jaz ti skoraj verjamem. Še bolj pa ti bom verjela, če še meni na račun nakažeš kakšen dinarček. NOT
Slab PR – preveč te plačajo …[/quote]

lolo… RESNICA JE VREDNA VEČ OD DENARJA! lep večer

@Texas!: Padel si v reakcijo. Odmisli, kajti takoj ko si padel v reakcijo si se priklopil na negativo. Kako bos svet spreminjal v ljubezen, luc, svetlobo, ce si priklopljen na negativo. Kjati ena in edina resnica je absolutno luc, svetloba, ljubezen. Ti ze ves, kaj sem ti napisal.

Dodajam pa:
Glede na to, kako dobro jo poznas, mi bos prav gotovo znal povedat stevilke (stevilo poslovnih partnerjev, ker o imenih ne bomo), ki pa so z vasimi projekti bili in so zadovoljni. Saj posel se dela zaradi denarja, ali zarad cesa.
Torej, koliko poslovnih partnerjev je bilo nezadovoljnih in koliko zadovoljnih na racun Space Chapel, Energetske vode, Kozmeticnih produktov pomlajevalna, Frienda, MOL-a ali kakorkoli mu ze recete. Pa kaj niste obljubljali, da bo Friend prisel ven najprej spetembra, potem sredina novembra, potem novo leto, potem velika noc. Sem iskal po netu, pa ne najdem, kajti rad bi sel nakupovat v virtualni svet Frienda pa ob 9ih na energetsko zumbo.
Kdor razume ta moj post je sedaj nesrecen.

točno tako KAMTASIA.. RESNICA LUČ SVETLOBA LJUBEZEN, kajne!? Tudi ti zelo dobro veš o čem govorim, kajne?!

Lep večer!

@mama 123: Cenim mnenje, vendar se mi zdi prav, da predno se odda mnenje se pozanima o stvari in sele nato si clovek ustvari svoje mnenje in ga deli z drugimi. Drugace se temu rece spam.
P vendar bom poskusal:
Prvo:
Primer: Jaz ti (dajva se tikat, ker ne verjamem, da se za tem nickom “skriva” tako zlato bitje, kot je mama) obljubim za 24kE, da bos v enem letu instrukcij pri meni iz matematike naredil sprejemce za MIT in tam diplomiral, ter hkrati dobili sluzbo dobro placanega profesorja, ker si ti pac dobil taksno sporocilo iz vesolja. In kredit za te moje supernapredne instrukcije se bo povrnil v pol leta, potem se bo pa kapital samo kopicil.(taksnega principa obljub je potekal na sesnih). OK. Mine leto vsakodnevnih instrukcij, pa tudi ti delas cel dan kot nor po mojih navodilih. Ne gres v petek ven s prijatelji. Sposojas si dodaten denar (prijatelji, znanci, starsi, vsi ki lezejo in grejo, sam da imajo nekaj denarja za posodit), ker ti jaz recem, da bova ob vikendih se dodatno delala skupaj, vendar to spet stane. Saj mi je itak obljubil (dobil sporocilo iz vesolja), da me caka super sluzba. Pustimo to, da lazes prijateljem, znancem, starsem, kaj sploh pocnes. Denarja ne vracas, ker pac ni in ni te sluzbe in napredka. Zacnes se izogibat ljudem, ker te je sram in strah. Skratka, mine leto, ti pa se mature ne bi naredil. Mine drugo, seveda za doplacilo cca 10kE. Ker ces moja metoda je super napredna, sam ti je ne dojames. Po drugem letu, ti se vedno ne znas narisat sinusuide. Pa si reces, no pac, res je bilo prelepo, da bi bilo res. Vrgel sem stran 34kE, dve leti, zdaj moram pa iti postopoma, popravit krivice, ki sem jih naredil v tem casu ljudem in zacet vracat denar. Ampak pac nisem zastekal te super napredne metode. Pridem na MON in povem, kaj se je meni zgodilo.
Tako nekako sedaj razmisljajo ljudje, ki so izstopili in so tukaj.

Drugo:
Primer: Sem poslovnez, h kateremu pridejo ljudje s super napredno vizijo norega projekta, katerega snovalci so povezani z bozansko energijo iz vesolja in ta projekt podpirajo eni eminentni (omenjeni na POP TV v oddaji Preverjeno). Seveda te eminentni ljudje o tem nic ne vedo. Kdo pa bo sel preverjat in klicart v kabinet predsednika vlade, ce res podpira neko noro super napredno vizijo, ki ima osnove v energiji vesolja. Mislim, da bi hitro prisli pote, ce bi res poklical v kabinet predsednika. Po njihovih super naprednih vizijah bo naneslo toliko in toliko. OK. Jaz, bom investitor, ker zadev ne poznam dobro, oni poznajo (in res so prepricljivi), saj to tudi ucijo stevilne ljudi, pa bom. Kalkuliras. Vlozim toliko, doprinese toliko. cca 10 let, pol smo pa na konju. Spet je pohlep v vsakem izmed nas. In se odlocis. Nakazes denar. In kar naenkrat te ti ljudje nic vec ne klicejo, ne duha ne sluha o njihovem norem projektu. In si reces, madona so me nategnili. Ampak sam sem si kriv. Pravnoformalno imajo sicer vse urejeno, ces, bodo rekli, da niso uspeli lansirat projekta. Trg, pa kriza pa to. IN se 1x ugotovis, da so te zejnega pelal cez vodo. Ampak toliko denarja. To pa ne bo slo kar tako.
Tako so poceli ti ljudje.

Tretje:
Prvi primer so ljudje, ki so vlozili v nekaj, kar si niso znali predstavljati. Pohlep je bil zraven, kot v vsakem izmed nas. Predozirali so se s krediti. Ampak, sedaj so ugotovili svojo zmoto in ne obsojajo ljudi, ki so tam notri, zelijo samo povedat, opozorit druge, da ce se bodo spuscali se naprej v te avanture, da naj bodo skrajno previdni, ker se je njim zgodilo to in to. Tistim, ki so notri pa sebe pokazat za zgled, ces, kam so padli. In ker je svet resnicen, caka to slej kot prej vsakega od njih, ki so notri. Realni problemi, ki pa niso majhni.
Se 1x. Ljudje, ki so izstopili zelijo biti “zgled” ostalim ljudem, da jih to caka, kakor njih. Soocenje z realnimi problemi in ne zahtevajo denarja nazaj ali kaj pdobnega.
Drugo pa je pri poslovnem sodelovanju. Posel je denar in ne prijateljstvo.

@texas!: Vem. Odkar nimam vec opravka z vami (tako ali drugace), je moje zivljenje bolj polno miru, srece, ljubezni.

@texas!: se nekaj. Ce je resnica vec vredna od denarja, kar je sicer res, zakaj je potem ne razglasate zastonj? Da bomo vsi ljudje cim hitreje dojeli vaso/naso resnico in bomo se prej vsi ljudje tega sveta zaceli ziveti v novi ureditvi luci in ljubezni.

ČESTITAM za večji mir in srečo v življenju! Vendar, brez zamere, se sprašujem, kaj za vraga potem počneš na teh forumih in se ukvarjaš s to negativo?

Glede zastonj znanja pa mislim, da veš kako to poteka. Predvidevam, da si tudi kakšen session poslušal.

NEFRETETI kolikor vem si bila ti ena bolj zadovoljnih ljudi na treningu in goreča zagovornica energije vse dotlej, dokler te ni zapustil partner, ki je mimogrede mentor oz ignjatoviceva skoraj desna roka in ti je to potegnilo ven to kar pač zdaj počneš. Se pravi, maščevanje, hudobijo in laži.
Če ti je zdaj tako super kot sama praviš da ti je, potem ne vem zakaj se še vedno na veliko ukvarjaš z nečim, kar je zate že tko zgodovina.

http://www.youtube.com/watch?v=rFRSt_viosc

http://www.youtube.com/watch?v=rFRSt_viosc

Meni se postavlja zelo preprosto in logicno vprasanje ! Zakaj ti dobrotniki, nosilci luci in srece, zelijo denar? Saj denar ni sreca! Sreca je cutenje-custvo ! Če v to verjamem, predajam mojo sreco naprej zastonj, saj mi sreca drugih prinasa sreco in zadovoljstvo.
Če pa se pocutite bolj srecni, da ste zadolzeni in vas upniki iscejo, ter vam izvrsitelji nosijo stole izpod riti..?? Zakaj pa ne..To je VASA sreca !

http://www.youtube.com/watch?v=KLx2yGvOq1g

http://www.youtube.com/watch?v=KLx2yGvOq1g (6:45)

NEFRETITI!
niti malo ni čudno to kar bereš. Tudi ti si bila udeleženka teh sessionov, zato veš in poznaš zadevo. Tudi sama si napisala, da ti je Peternelova veliko pomagala. Vendar ne razumem, zakaj si tako dobri stvari obrnila hrbet. Prav! Zasledil sem, da sta se s partnerjem razšla! In kako zdaj? Vrgla puško v koruzo?
Nadela si si nick NEFRETITI! A veš kdo je bila ona in kaj je naredila? Malo poguglaj! in zdaj!
Bodi kot ona! Ali pa zamenjaj nick!
Zbudi se! In ven iz te žalosti in jeze. Ampak pri tebi je v glavnem žalost in razočaranje. Ni ti potrebno se valjat v tem. Obrni to v veselje! Veseli se življenja.
Pride nov partner! Ampak na tako žalostno pozicijo zagotovo ne! Na veselo pa vsak!

Lep dan!

Mislim, da je to eno mojih zadnjih sporocil. Kajti, ce kdo se ni pogruntal za kaj gre, ne bo nikoli.
http://forum.rickross.com/read.php?12,6617,page=1

Mislim, da je to eno mojih zadnjih sporocil. Kajti, ce kdo se ni pogruntal za kaj gre, ne bo nikoli.
http://forum.rickross.com/read.php?12,6617,page=1%5B/quote%5D

Bravo! Lahko je kar zadnje!

Kamtasia, kaj vse še boš privlekel na plan?! Pa koga briga kaj se je dogajalo leta 2004?? Ali si bil tudi tam vpleten ali kako?

Umiri malo konje! Mislim, da je že čas, da to vsi naredimo, ker to ne pelje absolutno nikamor!

Verjetno se strinjaš z mano saj si razsoden človek!

Texas
Nobeni stvari nisem obrnila hrbta, spoznala sem le da mi je brez sešnov bolje,
opažam da živiš z mano da vidiš kako mi je. Poleg tega pa lepše kot mi je sedaj mi še ni bilo.
Prvič ne jokam za bivšim, ker on zame niti ni bil fant, ampak nek privesek ki me je sesal na vseh koncih.
In glede na to da sem pred treningom obračala veliko večji kapital kot med treningom, je velik dokaz da je to velika polomija. In sedaj se je komaj odprla ponovna svetloba, prišla sem do veliko večjega spoznanja.
Žal takšnim kot ste vi to manjka. In ja res sem hvalila trening ko sem bila notri, tega ne zanikam.
Hvalila sem ga ker sem bila robot, brez lastnega mnenja in čustev. Hladna kot špricer.
Ko pa sem spoznala energijo, pravo energijo, ko sem prišla do svojega pretoka, sem vedela da to kar tam učijo so le ene buče prebrane iz knjige, brez izkušenj.
LP

Če “Texas” ni Sani, naj me koklja brcne 🙂

A?! A tako praviš?

Hm..Res zanimivo… Ker jaz poznam 100 ljudi, ki pričajo drugače! OBRATNO! Le komu verjeti!

No, ampak ti že veš kaj je zate najbolje, kajne!

NEFRETITI!… se vidimo!

Pa kdaj boste že vsi skupaj dojeli, da ni nobenega pretoka, da ni nobenega boga! Vse to so izmišljotine, ki jim pač verjamete, ker vas sistem, družba to uči (poleg vsega pa manipulatorji še to izkoristijo za svoj zaslužek).

Spravite se k sebi in uživajte življenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close