Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Špela Peternel – nateg z pozitivno energijo!?

Špela Peternel – nateg z pozitivno energijo!?

…suzi42… da nisi ti ta blond o kateri govorim,aaa 😉
Drugič se moraš drugače vest pred kamero, sej veš tko žalostna in to.. ker glede na to kar je videla Slovenija, no pač men je bil totaln fejk, vsa neki nasmejana. Folk investira v razne zadev, sam sem se opekel na valutnem trgovanju in valda ni blo fino.. jbg noben me ni silu, sam “mal” sm bil lačn denarja tko k vsi.
Tako da suzi42 popravi se do torka, bom pa gledal odajo, da dobim zadnje novosti…

Dragi kritiki 😉

Ko tole prebiram, me je groza. Za kaj? Zato, ker so ljudje, ki jim ni uspelo, pač morali poiskati krivca za njihov lasten neuspeh. To je seveda najlažje. Veliko lažje kot se vprašati “zakaj mi ni uspelo” in v tej smeri tudi nekaj narediti. In to je šele napor. Zato, bomo kar krivili drug drugega. Jaz bom vas za moj neuspeh. Vi pa mene za vašega in je zadeva rešena.
Pa žal ne gre tako, kajne? 🙂 Vsak je voditelj svojega življenja in vsak odgovarja sam zase.

O tem treningu sem slišala, poznam tudi nekaj ljudi, ki se s tem ukvarjajo. Na njih opažam velike razlike. Postali so sončni, veseli, pozitivni. In ja. Tudi kredite so jemali vendar so jih že zdavnaj tudi povrnili. NImajo nobenih težav, življenje se jim obrača na bolje in bolje. Lahko celo rečem, da če do tega ne bi prišli, bi se jim vse sesulo.

Zato se sprašujem? Kakšen nateg? Kje je nateg? Ja, nateg bi bil, če ta stvar ne bi delovala. V tem primeru res. Ampak to deluje 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Samo pač. Če znanja in navodil dejansko ne upoštevaš in tega ne delaš, če je to zate samo filozofija potem vsa stvar res ne deluje. In jasno tudi rezultatov ni.

Vsa stvar je čist lepo primerljiva z izpiti na faksu. Kako češ jih naredit, če se ne naučiš, kar so profesorji predavali? Nikakor. In potem ko nam bo profesor prazen test ocenil s 5-ko, ga bomo proglasili za goljufa, faks bo pa totalen nateg.

Haha .. ja seveda.

Uf, lepo se vidi, kakšni pritiski “pozitivnih” vtisov in udeležencev so nastali pred torkovo oddajo.

Hja kaj češ, prepustimo uradnim organom, da opravijo svoje. Tule na forumu itak nikamor ne pelje nič.

Krivec uživa v zda, ostali pa se med sabo bodemo, čeprav smo vsi v isto godljo padli (eni že dojeli, drugi še boste).

metuljčica!

Ti nisi nekdo ki bi poznala nekoga s treninga, pač pa si sama udeleženka treninga. In ne govori, da to ni res. Kdo koga kaj krivi. Ljudje samo povedo svojo življenjsko zgodbo. In so jezni na Špelo, Eleno, Sašo itd. Veliko je takih, ki so pred treningom bili precej uspešni, potem jim je pa vse padlo, ker so mislili na treningu da držijo boga za jajca, in da bo za vse energija sprejela. in ja SO bili opeharjeni. Očitno si ozkogledna oseba, ki lajna svoje tja v en dan. In podaja neke življenjske primere, ker druga tko ne zna več povedat. Konfucijanski in daoistični časi so mimo. Avantgarda je mimo. Dovolj je oportunističnih skupin, ki vsako stvar skušajo spraviti v promet, pa četudi samo besede in zrak.

Psiholog, psihiater je primerna oseba za pomoč ljudem. Če že, je za pomoč ljudem primeren nekdo, ki ima za sabo profesionalno ezoterično znanje in izkušnje, ne pa nekih stereotipnih prepričanj, ki izhajajo iz preteklih časov od ljudi, ki so imeli preveliko domišljijo.

Metuljčica, a si verjela oz. verjameš da boš nekoč letela, se teleportirala in telepatsko komunicirala? Če že učijo napredno znanje, naj zraven ne klobasajo takšnih oslarij. Če se bo to kdaj dogajalo, bo trajalo še zelo dolgo.

Sam verjamem, da je pozitiva rešitev, ampak tudi žalost, jeza, ljubosumje itd. so čustva, ki so že od nekdaj del človekovega življenja. Z vsemi dogodki in čustvi človek pride do spoznanj. Z umetnim nasmeškom in prepričanjem da mu nihče ne more nič, če je nasmejan, živiš kot majhen otrok v svoji iluziji. Hipotetično če je njihovo znanje res tako napredno, naj ga prodajo ljudem, ki so ga zmožni plačati, in kasneje v obliki kredita še odplačati.

Že to, da govoriš o rezultatih in upoštevanju znanja, da si povedala primer profesorja…To je vse kar blefirajo na sešnih – to je pokazatelj da pišeš v njihovem imenu in pokazatelj tvoje ozkoglednosti, kot posledice treninga.

Ko psu stopiš na rep zarenči – in vsi vi ste živi dokaz.

Positive škoda energije da prepričuješ ljudi, ki so še slepo zmanipulirani, saj veš kako je bilo še ne dolgo časa nazaj. Vsak ni tako močen da se spopade in se postavi zase, ljudje so raje hapci in vidijo da jim drugi dirigirajo življenje. Kar bo v torek bomo videli, in kmalu se bo pokazalo kdo je imel prav in kdo ne.
Nikogar se ne krivi da ne učijo modrih stvari in znanja. Učijo fenomenalno, vendar njihov pristop, pa je … no mogoče boste spoznali kot so nekateri. Takrat pa glejte da vas ne bodo drugi zasmehovali, ker ste bili tako naivni. In ja plačali smo mastne pare, vendar to je naša krivda. Ni mi žal da sem jih vložila, in res je ta izkušnja ki sem jo dobila ko sem nehala je bila 1000 x več vredna kot vse tisto znanje.
Tako da Vsi kateri dvigujete vse te eksperte v oblake, naj vam ta slava traja vekomaj . Privoščim vam vse najboljše in želim da vam posel uspe in postanete vse kar vas učijo.
No do tega rezultata pa bomo videli kdo in koliko jih bo prišlo 🙂
Lep pozdrav

http://seznami.gov.si/DURS/main_neplacniki.html

med drugim dolžniki tudi Sina4 doo in Špela Peternel s.p. (dolžna med 100.000-300.000 eur) …več pa se mi ne da ukvarjati in gledati…

“positive” (?) posebej za vas še enkrat..

NISEM udeleženka teh treningov, poznam pa ljudi.. konkretno par…! In ker sta redna poslušalca, sem s stvarmi na tekočem, zraven tega mi je zadeva zelo zanimiva. Poslušala sem že celo kak session na internetu, ko sem bila pri teh ljudeh na obisku. Tako! Upam, da sva tole razčistili ! 🙂

In nadalje prosim, da se ne lotevate mene osebno, ker se tudi jaz nikogar. Podala sem samo svoje mišljenje, ki se ne nanaša na nikogar konkretno temveč na celotno situacijo..

Gre za to, da sem že v osnovi zelo objektiven človek. Ne sodim, ne napadam. Zakaj? Zato, ker ni prav, ker do tega nimam pravice. Tudi jaz sem že potegnila v življenju kakšno ta kratko. In očitno sem to rabila. Tako pač v življenju gre. Vponi in padci.

In glede na to, da sama nisem direktno vpletena, lahko stvar pogledam iz oddaljenega kota. Tukaj se dogaja samo in nič drugega kot en velik napad. Malo na ene, malo na druge.

Stvar je v tem, da je vsaka nova, napredna stvar napadena. Če malo pogledamo zgodovino. Skupini ki se je trudila izdelati letalo, se je smejal ves svet. Ampak mi danes letamo z letali iz enga konca sveta na drugi. In nenazadnje. Tudi SAI BABO so obtroževali, da je goljuf in manipulator. Pa se on sploh za to ni sekiral, ker je itak poznal resnico. Gre za to, da lahko nekdo obtužuje, napada kolikor je v njegovih zmožnostih.. Ampak, če na drugi strani stoji resnica, ni odziva. Ne bo se zgodilo popolnoma nič.

RESNICA šteje. In resica se vedno pokaže. Zato je tuhtanje, premlevanje, analiziranje izguba časa. Raje grem ven na sonček. Zgodilo se bo itak točno to kar se mora in kar je namenjeno.

Lep sončen dan vsem 🙂

Metuljčica,

poglej, nekaj preprostih razlogov, zakaj pri vsej stvari nekaj “ne štima”. Zakaj izmikanje odgovorom in pošiljanje odvetnikov pred kamero? Če delaš nekaj poštenega, potem s takimi ali drugačnimi obiski in vprašanji nimaš težav, a ne? Če imaš oh in sploh napredno znanje, potem je malo nenavadno, da nekdo, ki plača celoten znesek, dobi “boljše znanje”, kot tisti, ki plača po obrokih. Zanimivo, ne?

Ja, pa še ena malenkost glede tega najnovejšega in hudo naprednega znanja. Poišči Aiping Wang. Preveri. Pozanimaj se. To napredno znanje je staro vsaj 20 let, pa še Aiping Wangova tega ni odkrila, ampak gredo stvari še dlje nazaj. In vsi elementi potekajo enako in se končajo enako… Zanimivo, ne?

Ampak, kot praviš, resnica se pokaže. Tudi tu se bo. Samo upam, da takrat, ko se bo, ne boš prestopila na drugo stran in začela govoriti proti njej.

Zapomni si nekaj – there is no free lunch.

Metuljčica:

a lahko prosim prenehaš? Zakaj se daješ v zgodbo, ko pa “nisi” v njej. Ne “poznaš” obe plati. Ne “moreš si predstavljati”, da smo investirali na stotine tisoče EUR za razne projekte in posle, od tega pa do danes NIČ!!! Briga me kaj ona govori, zanima nas VRAČILO DOLGA za neopravljene posle. Ne bosta imela miru, dokler ne vrneta denar. Kakšna sramota, spet bo v medijih in spet zavita v črno.

243..

..kot je men znan..je točn določen v koliko dneh lohk dobiš dnar nazaj, če nis s programom zadovolen..oziroma obstajajo jasni pogoji za vlagatelje..a je vaša doba vloga že potekla..??? ..

…Mihaa…

ajde šetnja , nehaj. Kaj smo rekli, da bo naval “pozitivcev in zagovorniko” do današnjega večera …

glej, tudi notar je obsojen, če overi kar ne sme… kaj bolj jasno? ali morda skačeš v prepad z roko pred očmi?

234?

no worries.. ne dajem se v zgodbo.. če komentiram še nisem v zgodbi.. 🙂 ne ločiš?

in žal te moram razočarat.. poznam obe strani..

oki?

in zato vem, da je to vse neutemeljeno in niti najmanj objektivno.. da se bo pokazala resnica, ki je se že veselim..

prečudovit večer.. 🙂

http://www.24ur.com/novice/slovenija/suznji-zasluzkarjev.html

Pozdravljeni!
Prvič sem slišala za Ignjatoviče in Špelo danes na TV v Preverjeno. Zmrazilo me je in pretreslo.
Vse to sem doživela na lastni koži in moja družina je plačala strašno ceno, ki se ne da izmeriti v denarju.
Sistem o katerem je govoril prispevek, in tudi vaši blogi, izvira iz Šen čija in Wongove. Že pred 16.leti se je v “mreže” duhovnosti po Wongovi vpletla moja sestra in njen mož. Namesto, da bi odkupila licenco sta tudi ona dva naredila raje svojo šolo duhovnosti, na istih osnovah. Duhovnost, ki ne pripomore k temu, da si boljši človek, ampak duhovnost kjer je važno, da prideš na “seanse” čimvečkrat in mastno plačaš. Duhovnost, ki ne osvobaja ampak zasužnji. Zelo prefinjeno in zelo pokvarjeno. Ampak kot ve vsak, ki je kdajkoli pomoli nos v kakršnokoli vrsto duhovnosti, so to stvari, s katerimi naj bi delali samo ljudje s čistim srcem in “čistimi” nameni.
Moja sestra je zapadla v odvisnost od duhovnosti. Postala je popolnoma druga oseba, vsi pogovori so se začeli vrteti samo okoli Šen čija, zgodb, ki so jih tam pripovedovali drugi. Njeno podjeteje je naenkrat vodila energija, na daljavo. Za lastne otroke in njihove probleme ni bilo časa…Ni bilo žive sile, ki bi jo lahko prepričala v nasprotno. Mi pač nismo bili na duhovno višjem nivoju. Zbolela je za manično depresijo, zavračala zdravljenje z zdravili… Pred dvemi leti je naredila samomor.
Njen mož je hudo bolan, višje energije temu samozvanemu bogu, guruju ne zadostujejo, poslužuje se uradne medicine. Ko ga je njegova pokojna mama prosila naj jo pelje k zdravniku, ji je rekel, naj pride raje na zdravljenje k njemu!!! Toliko o duhovnosti ljudi, ki jo učijo! Toliko o tem kaj ti prinese 16h let takšne duhovnosti!
Jezi me, da o tej obliki odvisnosti, ki je lahko hujša kot droga ni spregovoril nihče od strokovnjakov. Takrat ko je bila še živa in sem mislila, da ji še lahko pomagam, sen naletela na to temo edino pri Sanji Rozman.
Ne razumem zakaj pri nas nihče ne kontrolira delovanja takih društev, klubov, šol…Pa bi jih moralo ker se tukaj stvari praviloma opravljajo brez računa, davka… Konec koncev bi pričakovala, da bi o tej temi rekli kakšno konkretno tudi organi pregona. Kot vidim je tema na tem forumu odprta že par let.
Strinjam se, da obstaja neka ” božja palica” za vse, ki ne delajo po naravnih zakonih. Ne razumem pa zakaj mora pri nas nekdo umreti, tako kot v primeru Wongove, da mu šele takrat prepovejo delovanje!

Bodite previdni! Ne pustite se zapeljati v nikakršno odvisnost! Najboljše stvari so še vedno zastonj!
Naj vas z energijo polnijo sončni žarki, narava in objemi vaših otrok! To je lahko tudi prava pristna, globoka duhovnost!
Če bi še živela bi danes lahko prijela za rokico svojega prvega vnuka…

Metuljčica:

Popolnoma te razumem. Bil sem na tvojem mestu. V nevarni poziciji si. Saj Špela pravi: čas bo dal odgovor.

Tokrat so jih do konca razkrinkali.Špelco in franšizo Ignjatovič. Že bežijo….

http://www.24ur.com/bin/video.php?media_id=61200220&section_id=2&article_id=3956394

234 🙂

ne… niti slučajno ne razumeš.. pa niti se ne trudi..

in nikoli nisi bil v moji poziciji in nikoli ne boš.. verjemi mi..

da bo pa čas dal odgovor pa tudi jaz že ves čas govorim..

super a ne.. 😀

…metuljčica…

naj te podučim… “verjemi mi” je lažni apel za zaupanje, ki ga uporabljajo tisti, ki lažejo…

Metuljčica,

poglej, nekaj preprostih razlogov, zakaj pri vsej stvari nekaj “ne štima”. Zakaj izmikanje odgovorom in pošiljanje odvetnikov pred kamero? Če delaš nekaj poštenega, potem s takimi ali drugačnimi obiski in vprašanji nimaš težav, a ne? Če imaš oh in sploh napredno znanje, potem je malo nenavadno, da nekdo, ki plača celoten znesek, dobi “boljše znanje”, kot tisti, ki plača po obrokih. Zanimivo, ne?

Ja, pa še ena malenkost glede tega najnovejšega in hudo naprednega znanja. Poišči Aiping Wang. Preveri. Pozanimaj se. To napredno znanje je staro vsaj 20 let, pa še Aiping Wangova tega ni odkrila, ampak gredo stvari še dlje nazaj. In vsi elementi potekajo enako in se končajo enako… Zanimivo, ne?

Ampak, kot praviš, resnica se pokaže. Tudi tu se bo. Samo upam, da takrat, ko se bo, ne boš prestopila na drugo stran in začela govoriti proti njej.

Zapomni si nekaj – there is no free lunch

Dragi(a)..(ne vem kaj si).–abvgd.. 🙂

Če si prerbral-a moj zadnji komentar si verjetno zasledil-a, da sem omenila SAI BABO. In to, da so tudi njega proglasili za goljufa in kaj vem kaj vse. In da njega to sploh ni iritiralo. Le zakaj bi ga? Namreč če poznaš resnico, veš kdo si in kakšna je zgodba v resnici, se mi zdi, da pa res ni potrebno tega dokazovati. Povej mi zakaj? Tako da vse štima. V tej zgodbi se nihče ne skriva. Čeprav seveda ljudje, ki so v svojih zgodbah, vidijo drugače. Saj to je razumljivo. Ampak vsak bi moral imet toliko zdrave presoje, da bi preveril čisto vsa dejstva. Ali ti pojem “rimsko pravo” kaj pove? Meni pove, da so že stari rimljani bili toliko napredni, da so napisali zakone. In to je bilo tam nekje okoli leta 400 pr.n.št., kajne. Danes smo pa v letu 2013. Pa se gremo obglavljanje. Danes pač virtualno. In v medijih, ki pa seveda ni potrebno. Obstajajo ustanove. Rinemo z glavo skozi zid. Zakaj se gremo še drugi krog. Ker v prvem ni bilo nič narobe. Ker vse štima. 🙂

To znanje je staro 3000 let. Ne samo 20 ali 30. Takrat se je šele začelo pojavljati. Pred tem pa mi, kot civilizacija itak nismo bili dovolj zreli za kaj takega. Še danes ne.

In.. v tej zgodbi se nič ni “končalo”. V tej zgodbi se bo vse uredilo. Tega sedaj v tem trenutku nihče ne vidi vendar na koncu bodo vsi akterji še dobri prijatelji. Navijam za to. Daj še ti. 🙂
Biti pozitiven je nujno. Ker, kam pripelje negativa. v še večjo negativo. In tukaj ni konca. Za vsakim dežjem posije sonček. Na srečo.

In še en in.. No worries.. Vem kje je moje mesto in kakšna so moja stališča. Zato je skrb, da bi se obračala proti komu popolnoma odveč. 🙂

Kaj pa ti? A ti veš? 😉

Lep dan..

Aja? A to je tvoj odg? Hahaha. A drugega ne znaš, kot me proglasit za lažnivko?? S kakšno pravico že?

Lepa nizka morala. Čestitam.

Pa ti tega sploh ne bom zamerila, ker itak ne veš kaj govoriš. To je bila samo tvoja manipulacija, da bi me potegnil v svoj negatvini film. 🙂

V resnici pa je stvar takšna, da ta tvoja filozofija pri meni ne drži. Ko to izrečem jaz, za tem stoji resnica. Tako da ne vem. Očitno po sebi sodiš. Ker kako stvari delujejo? Ko nekoga nekaj obsodiš, to počneš tudi sam. Ker če tega ne bi počel sam, ne bi niti pomislil, da to počnejo drugi. Zakaj ne? Ja ker enostavno nimaš tega. Avtomatika pač. Seveda se s tem ne boš strinjal. Pa je v resnici meni to čisto vseeno. Morda pa nekega dne prepoznaš.

Biti pozitiven je edini smisel. Pa saj si hodil tja. Kje si se izgubil? Škoda.

Pa še ena modra. Ne počni drugim tega, česar ne želiš sam doživeti.

Lep dan ti želim 🙂

http://cekin.si/clanek/za_dom_in_druzino/iz-naivnih-slovencev-zvabili-ze-milijone-evrov-ustavi-jih-nihce.html

Metuljčica

Si si mogoče kdaj prebrala kakšno knjigo Martina Kojca? Npr. Učbenik življenja?

A ti si prebral samo to? Jaz sem še kakšno drugo tudi. Pa vse učijo, da je potrebno bit pozitiven. Ali sem morda narobe razumela?

Metuljčica

Ne pozabi, obdrži pozitivno energijo, v tvojem postu je zaslediti negativno. Prebral sem marsikaj, Kojca sem omenil, ker je omenjene knjige napisal v prvi polovici 20. stoletja, kar je precej pred časom omenjenih izkoriščevalcev v tej temi.

V kolikor si si njegove knjige prebrala, potem veš, da je ta energija dostopna vsem, brez da za to zapravljajo na tisoče evrov.
Še huje, kdo da tem nepridipravom pravico, da za to energijo, ki je skupna vsem, iz katere izhajamo vsi, računajo tako nehumane vsote?!

Ljudje,

morda bi malo manj napadali drug drugega, tekmovali drug z drugim in malo manj delovali drug proti drugemu.

Bodimo hvaležni za to kar imamo. Življenje npr. Če omenim tragedijo bostonskega maratona. 8-letnega dečka ni več. On bi si še kako želel biti hvaležen za golo življenje.

Bodimo hvaležni za zdravje, za naše ljubljene, za to da smo veliki srečneži in uživamo mir. Ozrite se naokrog. Marsikdo v tem trenutku tega nima. Ne zdravja, ne ljubljenih oseb ne miru. Živijo sredi vojne vihre. Brez hrane, strehe nad glavo v paničnem strahu ali bo sploh preživeli. Mislite, da bi zamenjali z nami?

Mi pa vse to imamo in še več, pa nismo zadovoljni. Ne morem živeti v miru in slogi. Širimo sovraštvo namesto ljubezen. V resnici smo pa vsi na istem.

Res ne moremo toliko dvignit in uporabit zavesti? A ni že Jezus učil, da je potrebno širit ljubezen? In to pred kolikimi leti že?? MI pa še danes tega nismo sposobni deliti.

Res si želim, da bi nam vsem uspelo. Karkoli.

“with love” 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close