Špela Grošelj se mi smili
Sem na bolniški, pod roke mi pridejo najrazličnejši podkasti, tudi s Špelo Grošelj. Všeč mi je bil pogovor z Markom Žitnikom, zdaj pa gledam, ko sta bila z Domnom Kumrom gosta v nekem Šokkastu, kjer voditeljica sploh ne pride do besede. Pri Marku je razlagala o svoji anksioznosti. Vem, kako grozno je to, tudi sama imam te težave. V tem pogovoru z Domnom ima tudi kar precej kil, mislim, da taka še ni bila. Anksioznost in težave s hrano so hudič. In še ta Kirsch, ki ji je vzel 5 let življenja, da se je izjasnil, da noče otrok. Zato da si lahko kupuje čevlje za jurja. Bumbar.
Ona je zjebana do amena, noben normalen moški ne želi imeti take ženske, ki se že desetletja vlači naokoli za plačilo ali zato ker ji nekdo ponudi možnost, da se prislini zraven na dogodek ali jahto. Stara je že in vedno bolj gobčna, v negativnem smislu. Saj ne zna več nič delati razen da otresa po ig in prodaja ceneno škart robo.
Anonimno525, 03.08.2025 ob 20:26
Daj video da vidimo in ocenimo
Ana832, 03.08.2025 ob 20:44
Star video 1 leto
Tina390, 04.08.2025 ob 11:20
Finančno se je znašla, pač na svoj način, očitno je polna travm in željna pozornosti, res je mislila, da bo s Kirschem mela družino, se mi ne zdi prav, da ji ni tega povedal takoj. Po razhodu je očitno padla v nek vrtiljak, ki ga ne obvlada. S kom je že zdaj?
Padla v nek vrtiljak? Misliš na vrtiljak kurcev?
brezvezna je, 03.08.2025 ob 19:40
Ona je zjebana do amena, noben normalen moški ne želi imeti take ženske, ki se že desetletja vlači naokoli za plačilo ali zato ker ji nekdo ponudi možnost, da se prislini zraven na dogodek ali jahto. Stara je že in vedno bolj gobčna, v negativnem smislu. Saj ne zna več nič delati razen da otresa po ig in prodaja ceneno škart robo.
Špela je do-er, podjetnica. Vedno je bila simpatična in odkrita. Zadnjih nekaj let ima težave z mamin boleznijo in dejstvom, da nima otrok, ki si jih je želela. je javna oseba, enkrat se zapre vase , enkrat goflja, tako kot vsi, samo da je izpostavljena. Tako, da nehajte z neumnimi komentarji.
Forum je zaprt za komentiranje.