Spela groselj – novi partner
V casu Kirscha je bila ona fizično in mentalno na mestu. Gregor je s svojim zdravim pogledom na življenje dobro vplival na njo. Mogoče komu deluje naduvan ampak ni. Ima samozavest in odločnost in ni oseba, ki bi bila komu cucek. Ona pa z ljudmi grdo dela. Se spomnim storija, ko je psicka od tega tanovega imela rojstni dan in sta ji zacela peti pesem vse najboljse. On poje zraven, ona pa njemu skozi smeh zabrusi: bom jaz pela. No, pa je dobila cucka, ki mu lahko ukazuje.
Mama794, 03.03.2025 ob 08:55
Zmoreš 11:11, 03.03.2025 ob 08:23
Sem prepričana, da bere forum. Mogoče ji je odprlo oči, da ni tako priljubljena, kot si njen visok ego to zamišlja. Ego ni samozavest ampak je način, s katerim ljudje kompenzirajo občutke lastne ničvrednosti. Tukajšnji komentarji so kruto realni glede njenega obnašanja. Če sem še jaz brutalno iskrena: komentarji so na mestu. Njeno obnašanje, razmišljanje in hendlanje lajfa ni zrelo. Upam, da se je zazrla vase in dela na sebi(mentalno in fizicno). Tu bi rabila usmeritve kakšnega zrelega prijatelja ali terapevta. Sem pa opazila, da ima zelo naporen kakarter, kar je posledica vzorcev in travm, ki jih nosi v sebi. Pa še to: naj vsak prosti trenutek preživlja z mamo. Mami se je po zadnjih objavah videlo, da je v fazi odhajanja, žal. Starši so samo eni. Z njimi moraš preživljati čas, dokler so še tukaj in nobene sveče in rože na grobu jih ne prikliċejo nazaj.
Njena mama je zdaj v dobri kondiciji, celo na vozičku.. Nič ne odhaja.. Špela je pa shujšala v 14 dnevih 8 kg.. Jo vidim okoli Bežigrada z smotanim po tetovirani tipom..
Kje za Bežigradom ju pa videvaš?
Anonimno874, 03.03.2025 ob 10:12
Jaz nisem pisala v to temo, zdaj prvič… Povem svoje mnenje: menim da se je umaknila spet, po tem kar je bilo razkrito o njej na profilu nepridiprav s strani mnogih njegovih sledilcev.
Jaz priznam, da so me določene info močno razočarale glede nje…
Bom pa tako rekla dvolično mi je kako je napadla nepridiprava ko je povedal očitno resnično zgodbo o afni, sama pa dela isto… Poleg tega ko drama nastane zaradi drugih, ki njej niso blizu ji je ok, ko je šlo za afno pa ji ni ok… To je meni dvolično.
Kdo je nepridiprav?
Opravljivka475, 03.03.2025 ob 22:21
Meni je vcasih bila izjemna, a od kar nima kirscha, se meni osebno zdi, da se je karakterno precej spremenila. Kaj ces, meni to vec ne vajba, nekomu drugemu pa bo. Vsak po svoje ?
Res je,Kirsch jo je znal držati v mejah, on je zelo discipliniran in to je ona rabila, disciplino. Sedaj je vse ušlo, razmetano stanovanje , nedisciplina pri debelenju in nato hujšanju, Ta novi je pa muha enodnevnica, ne bo dolgo , vsaj tako mislim.
Andreja784, 06.03.2025 ob 22:15
Iskala je kopijo Kirscha ampak dubla ponaredek. Lej, njega ima zato, da ji pripravlja zdrave obroke, ker ona ne zna kuhati. In da je njen trener. Plačala mu ne bo s kešom ampak v naturalijah. No, saj vemo, da to ne no naredila prvič ?blowjobitis
Si ji mogoče fovš?
Živ.
Moje mnenje:
To ne drži. Je povedala da je dala mamo v dom. Če je mama v domu ne skrbi za njo ona ampak zaposleni v domu. Ona zgolj plačuje. Negujejo in skrbijo za njo drugi. To ni isto.
Da ima več terapevtov mi je čudno. Sem mislila da imajo ljudje zgolj po enega? Ne sodim le vprašam ker se na to ne spoznam.
Ta nikoli ne bo nehala pametovat. Ima preveč annoying karakter. Pa vedno poudarja izgorelost. Od čega je izgorela? Od dela sigurno ne, od blebetanja, smilienja, prenażiranja in slabega načina življenja pa ja. Spet izigrava žrtev. Nima otrok in ni ji treba vsak dan zgodaj vstati in iti v službo in skrbeti za familijo, pa je revca čist paf. Dajmo skupinsko molit za njo.
Brokoli495, 21.03.2025 ob 21:39
Ta nikoli ne bo nehala pametovat. Ima preveč annoying karakter. Pa vedno poudarja izgorelost. Od čega je izgorela? Od dela sigurno ne, od blebetanja, smilienja, prenażiranja in slabega načina življenja pa ja. Spet izigrava žrtev. Nima otrok in ni ji treba vsak dan zgodaj vstati in iti v službo in skrbeti za familijo, pa je revca čist paf. Dajmo skupinsko molit za njo.
A ste opazili da je dodala tudi scitnico in druge zleze med diagnoze 😀 vse diagnoze so pa odgovor na komentarje o njej – debelost in pa to da je zginila – izgorelost. In seveda ponovno glavna zrtev v svojem filmu.
Najbolj smesno je, da javno napoveduje dogodke in potem izgine. Tako kot je za RD od najboljsega prijatelja, poslusali smo pa celo leto kako organizira. Se nismo videli realizacije necesa kar je napovedala…
se bolj smesno pa je, da taksna oseba organizira dogodek za mentalni well being … kaj vse smo dovolili v teh casih socialnih omrezij.
kot oseba ki je tudi sama izgorelost dozivela veckrat. To ne zgleda tako 5 let in da cisto nic ne naredis….izgorelost se zdravi s postavljanjem zivljenja in osnovah, rutinah…izginjanje in smiljenje jo samo potencirata. Izgorelost je namrec posledica nasih osebnih mentalnih nagnjenj k izgorevanju.
Nima družine in otrok. Ne hodi v službo za 8 ur in potem hop domov skuhati in poskrbeti za dom, peljati otroke na trening, se ukvarjati z njimi in loviti minute še zase. Življenje realne in prizemljene osebe je drugačno od njenega. In zato jo vrže iz tira vsaka malenkost, ki ni po principu Princeske na zrnu graha. In ona spet pregori. In da opraviči svojo lenobo in razvajenost je izgorelost, ščitnica…Uredi si lajf pa nehaj samo jamrat in bluzit. Polna usta so te o vsem. Tvoje pametovanje poslušat je tako, kot bi 200 kg oseba predavala o zdravem prehranjevanju. Ženska nima discipline in zrelega pogleda na lajf. To je dejstvo. Upam, da njen tip zna kuhat in pospravljat, da se vsaj osnove začne učiti od njega. No, sem ob kavici prebrala in pokomentirala. Zdaj pa grem speči kruh, da bomo imeli svežega za zajtrk. Špela, vabljena k nam domov za en teden, da vidiš kaj je realno življenje.
Forum je zaprt za komentiranje.