Najdi forum

špeh-pršut

Za darilo sem dobila velik kos pršuta. Ker ima zraven kar nekaj špeha, ga seveda odrežem stran. Ali ga lahko porabim za kaj pri kuhi ali naj to vržem stran?
Hvala za pomoč.

Lahko ga dodaš v ričet, pasulj…seveda samo za okus.

Madonca , lahko narediš takoooo dobre ocvirke. zreži na majhne koščke (še bolje skupaj s kožo) in počasi na ognju segrevaj, da se izpusti maščoba, nato pa, ko so že močno razpuščeni, pojačaj toploto in jih na hitro močno zapeci (koža se bo hrustljavo napihnila). MMMM
pa laHKO JIH PŠOJEŠ KAR TAKO ALI PA PORABIŠ V REPI, ŠE NAJBOLJE V TENSTANEM KROMPIRJU

jaz porabim tako da vržem v ječmenko ali kakšno drugo mineštrico za okus.

lp

O fuuj pa holesterol.

Ondi a si ti že jedel dober pršut. A ti kupuješ samo pršut brez belga, ej sploh ne veš kaj je pravi pršut. Če mi ga daš brez maščobe, je al konjski, al pa nikakav.Jaz ga ne vzamem brez, pika.Pršut brez mal maščobe vsaj zame ni pršut.Pozdrav z eno feto pršuta po obrazu

Ne maram pršuta.Imam raje bio zelenjavo.

Aja doma pa maščobo porežem stran od pršuta,če ga že malo poskusim.

Hi,hi,ondi si pa za hece. In zato ker si ti nekad bio, moramo vsi maščobo porezat proč. Ne rečem da, če je je veliko, ampak, no pa bodi dovolj.lp

Hmm, zakaj pa maščobo odrežeš stran, če pa jo potem vseeno poješ???

Likom, ne bi, nima smisla.lp

Ali ga poješ skupaj z rdečim pa zelo na tanko narezan ali pa kot je rekla madonca.

Mani najboljše to, da je vsaj malo masti pri pršutu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close